Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

herşeyin bir zamanı var kız hemen olmuyor, hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın kuzumm

haklısın bitanem hayırlı zamanda hepimiz güzel haberlerle dönelim. bide adet gecikmesi 1-2 gün normal gebelik bekleyenlerde bu sürecin uzamasıda normal stres yapamayacaksın diyor

haklısın bitanem hayırlı zamanda hepimiz güzel haberlerle dönelim. bide adet gecikmesi 1-2 gün normal gebelik bekleyenlerde bu sürecin uzamasıda normal stres yapamayacaksın diyor

stress hormonları olumsuz etkiliyor canım, insanlar en stressiz zamanlarında yakalıyorlar bebeği, stres yapmamak elde değil ama ne yapalım, ben spora başladım biraz kafam dağılsın diye yinede düşünmüyorum desem yalan söylemiş olurum...

kız bu arada 2 miz kaldık burada, biz böyle böyle hamile kalırız, bebeklerimizi büyütürüz, 2. yi düşünürüz, takılırız burada yalnız başımıza :119::124::126:

kız bu arada 2 miz kaldık burada, biz böyle böyle hamile kalırız, bebeklerimizi büyütürüz, 2. yi düşünürüz, takılırız burada yalnız başımıza :119::124::126:

evet ya bilir kişimiz lingende terk etti bizi bugün naz ile ardusu da yok zaten 5 kişiydik . neyse burdan dertleşiriz dediğin gibi baş başa sevinir hayallar çekeriz artık. sende çalışmalar nasıl gidiyo gün aşırı performans bekliyorum senden

yapıyoruz bacım yapıyoruz, ama henüz yumurtlamadım sanırım, dün bi ovulasyon testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı, artık ovu. testte yapmayacağım, lingende unuttu bizi sanırım, ne yapalım bizde burada birbirimizi ağırlarız artık

ağırlarız bitanem kocaman öpüyorum malum haftasonu pek giremiyorum kendine iyi bak bu günleri iyi değerlendir gerçi en mantıklısı gün aşırıda o sıkıyo yani gerçi kocişler durumdan memnun benimki canım bebiş için çalışmalıyız diyo

Kuzuuummm hayırlı haberlerle gel inşallah

Yok be kızlar ne terketmesi çok moralim bozuktu diğer topikte yazdıydım sonra baktım Burda kimse yok bide buraya dert yazmayayım dedim
Az buçuk dolandırıldıydık kafam bi milyondu

Neyse geçelim bunu yusram ben sana en geç çarşambaya adet olursun demiştim dimi
sonuçların da temiz çıkmış çok sevindim tatlım yeni ay sana bebiş getirsin inşallah

Sosyalim sorumsuzum özledim seni kız nası gidiyor bebek işi

bende çok giremiyorum canım, şimdi fırsat buldumda bi bakayım dedim, sende kendine iyi bak öpüyorum seni çok...

ayy canım ben bu topicten başka topiclere bakmıyorum, geçmiş olsun anlatmak istersen ben burdayım canım, kendini üzme kuzum benim iyi bak kendine, bu arada ben iyiyim uğraşıyorum...

şeker anne adayları hayırlı akşamlar

kızlar yarın ankaraya gidiyorum bakalım hakkımda hayırlısı olsun artık dua edin banada sizlerde benim dualarımdasınızhepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden yarın giremem artık erken yola çıkacağız.....bayramdan sonra buradayım inşallah hadi bakalım bayramdan sonra hamiş haberleri bekliyorum inşallah çalışma yapan arkadaşlarımdan

hayırlı yolculuklar canım, ailenle güzel vakit geçir tekrar bekliyoruz seni buraya, inşallah doktordan güzel haberler duyar ve bizimle paylaşırsın

merhaba canım hayırlı yolculuklar olsun hayırlı git gel güzel haberlerle dön inşallah
kızlar günaydınnnn, iyi bir hafta geçirmek dileğiyle

günaydın bitanem son iş haftası

günaydın kızlar

gününüz güzel geçsin inşallah
gaünaydın canım seninde inşallah
nasıl yani idari izinli sayılmıyor musun pazartesi günü?

canım her servisten 1 yada 2 kişi gelecek bende bayramdan sonra izinliyim diye sef sen gel dedi kesin değil ama gelmek istemiyorum inşallah kura olur o zaman şansa kime çıkarsa gelir

Sosyalim 9 gün gezmeklere mi gitcen ohhhh ne güzel
Benim herif de bugün işe başlıyor

Yusracım inşallah kura olur da haksızlık olmaz senin 3.gün test sonuçları noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…