sağol bitanemdaha erken dedi 4 ay daha geçsin dedi stres yapma dedi ama öfff insan hemen olsun istiyo
herşeyin bir zamanı var kız hemen olmuyor, hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın kuzumm
haklısın bitanem hayırlı zamanda hepimiz güzel haberlerle dönelim. bide adet gecikmesi 1-2 gün normal gebelik bekleyenlerde bu sürecin uzamasıda normal stres yapamayacaksın diyor
kız bu arada 2 miz kaldık burada, biz böyle böyle hamile kalırız, bebeklerimizi büyütürüz, 2. yi düşünürüz, takılırız burada yalnız başımıza:119::124::126:
evet ya bilir kişimiz lingende terk etti bizi bugün naz ile ardusu da yok zaten 5 kişiydik. neyse burdan dertleşiriz dediğin gibi baş başa sevinir hayallar çekeriz artık. sende çalışmalar nasıl gidiyo gün aşırı performans bekliyorum senden
yapıyoruz bacım yapıyoruz, ama henüz yumurtlamadım sanırım, dün bi ovulasyon testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı, artık ovu. testte yapmayacağım, lingende unuttu bizi sanırım, ne yapalım bizde burada birbirimizi ağırlarız artık
Kuzuuummm hayırlı haberlerle gel inşallahçok şükür senin regl gelmiş canım inşallah bundan sonra 9 ay gelmezzzzzzhormon testlerini yaptır canım ihmal etme hatta 21.gün testinide yaptır o testte yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteriyor canım....hadı bakalım bismillah deyip başla canım bende p.tesi ankaraya gidiyorum içim bir hoş ne yerdeyim nede gökte doktor ne diyecek diye meraklardayım şimdiden:18:rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize canım
kız bu arada 2 miz kaldık burada, biz böyle böyle hamile kalırız, bebeklerimizi büyütürüz, 2. yi düşünürüz, takılırız burada yalnız başımıza:119::124::126:
yapıyoruz bacım yapıyoruz, ama henüz yumurtlamadım sanırım, dün bi ovulasyon testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı, artık ovu. testte yapmayacağım, lingende unuttu bizi sanırım, ne yapalım bizde burada birbirimizi ağırlarız artık
Yok be kızlar ne terketmesi çok moralim bozuktu diğer topikte yazdıydım sonra baktım Burda kimse yok bide buraya dert yazmayayım dedimevet ya bilir kişimiz lingende terk etti bizi bugün naz ile ardusu da yok zaten 5 kişiydik. neyse burdan dertleşiriz dediğin gibi baş başa sevinir hayallar çekeriz artık. sende çalışmalar nasıl gidiyo gün aşırı performans bekliyorum senden
ağırlarız bitanem kocaman öpüyorummalum haftasonu pek giremiyorum kendine iyi bak bu günleri iyi değerlendir gerçi en mantıklısı gün aşırıda o sıkıyo yani gerçi kocişler durumdan memnun benimki canım bebiş için çalışmalıyız diyo
Kuzuuummm hayırlı haberlerle gel inşallah
Yok be kızlar ne terketmesi çok moralim bozuktu diğer topikte yazdıydım sonra baktım Burda kimse yok bide buraya dert yazmayayım dedim
Az buçuk dolandırıldıydık kafam bi milyondu
Neyse geçelim bunu yusram ben sana en geç çarşambaya adet olursun demiştim dimi
sonuçların da temiz çıkmış çok sevindim tatlım yeni ay sana bebiş getirsin inşallah
Sosyalim sorumsuzum özledim seni kız nası gidiyor bebek işi
şeker anne adayları hayırlı akşamlar
kızlar yarın ankaraya gidiyorum bakalım hakkımda hayırlısı olsun artık dua edin banada sizlerde benim dualarımdasınızhepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden yarın giremem artık erken yola çıkacağız.....bayramdan sonra buradayım inşallah hadi bakalım bayramdan sonra hamiş haberleri bekliyorum inşallah çalışma yapan arkadaşlarımdan
merhaba canım hayırlı yolculuklar olsun hayırlı git gel güzel haberlerle dön inşallahşeker anne adayları hayırlı akşamlar
Kızlar yarın ankaraya gidiyorum bakalım hakkımda hayırlısı olsun artık dua edin banada sizlerde benim dualarımdasınızhepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden yarın giremem artık erken yola çıkacağız.....bayramdan sonra buradayım inşallah hadi bakalım bayramdan sonra hamiş haberleri bekliyorum inşallah çalışma yapan arkadaşlarımdan
kızlar günaydınnnn, iyi bir hafta geçirmek dileğiyle
merhaba canım hayırlı yolculuklar olsun hayırlı git gel güzel haberlerle dön inşallah
günaydın bitanem son iş haftası
ama ben pazartesi idari izine gelebilirim öffffffff sonrasında izinliyim diye beni seçecekler galibaaaa evet unutmuştum ben haftaya tatil hemde 9 gün yaşasın :124: :124: :124:
ama ben pazartesi idari izine gelebilirim öffffffff sonrasında izinliyim diye beni seçecekler galiba
Günaydın kızlar
Gününüz güzel geçsin inşallah
gaünaydın canım seninde inşallahgünaydın kızlar
gününüz güzel geçsin inşallah
nasıl yani idari izinli sayılmıyor musun pazartesi günü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?