Sosyalim 9 gün gezmeklere mi gitcen ohhhh ne güzel
Benim herif de bugün işe başlıyor
Yusracım inşallah kura olur da haksızlık olmaz senin 3.gün test sonuçları noldu
gaünaydın canım seninde inşallah
canım her servisten 1 yada 2 kişi gelecek bende bayramdan sonra izinliyim diye sef sen gel dedi kesin değil ama gelmek istemiyorum inşallah kura olur o zaman şansa kime çıkarsa gelir
CANIM YAZMIŞTIM DİĞER SAYFADAYDI KOPYALADIM :dSosyalim 9 gün gezmeklere mi gitcen ohhhh ne güzel
Benim herif de bugün işe başlıyor
Yusracım inşallah kura olur da haksızlık olmaz senin 3.gün test sonuçları noldu
hayırlısı olsun canım ne yapacan çıkarsada üzülme eğer bir yere gitmeyeceksen sıkıntı olmaz yarım gün ama şehir dışına çıkmak gibi bir planın varsa o zaman kötü olur
CANIM YAZMIŞTIM DİĞER SAYFADAYDI KOPYALADIM :d
öncelikte ultrasonda baktı yumurtalık kisti yok dediğin kist adetle atılmış büyük ihtimalle dedi. sonuçlarımı yazıyorum:
serbest T3 : 2,83
serbest T4 : 0,86
TSH : 2,16
FSH : 6,56
LH : 5,79
E2 : 27
Prolaktin :13,24
sonuçların çok güzel dedi o test adet olmadığından yüksek çıkmıştır önemli olan 3. gün testi oda iyi çıkmış kuzum stres yapma dedi yaşlarımızı sordu ben 27 eşim 31 daha gençsiniz 4 ay olmuş 4 ay daha korunmayın gebelik gerçekleşmezse ayrıntılı testler tatkikler yapalım her ikinizede dedi. adetinde stres yaptığın için gecikiyordur. her ay hamile kalma oranı %17 o yüzden kendini sıkıp üzme dedi
YOK CANIM ŞEHİR DIŞI YOKTU AMA EN İYİSİ KURA ÖNEMLİ DEĞİL BAYRAM SONRASI İÇİN GİDECEĞİZ Bİ YERLERE AMA KARAR VERMEDİK DAHA
slm kızlar tetanos aşısı kaçıncı haftaya kadar yapılıyor ?bilginiz var mı
bizde nemruta gidelim dedik ama soğuk olur sanırım yaa hastalanırım diye gitmek istemiyorum:26:
günaydın bayanlar
umarım herkes iyiidir.
benim yine bir sorum olacak:26:
26 eylül de çatlatma iğnemi yaptırdım. geçen ay da 16 eylülde adet oldum. benim adetlerim hep bir iki gün erken olur.
şimdi ben test yapayım mı çıkar mı sonuç?:18:
canım pütürge de yaşayan biri olarak söyleyeyim çok soğuk buralar. biz dün itibariyle sobayı bile yaktık. ben geçen yaz mayısta gitmiştim nemruta hırka ile üşümüştüm
soruna cevap veremeyeceğim kuzum bilemiyorum çünkü, ne desem yalan olur, belki diğer kızlar bilir....
o zaman gelmiyorum nemruta ben normal zamanda üşüyen biriyim, orada donarım o zaman:18:
ben de senin gibiyim canım
hele akşam üstünü ya da sabaha karşı orda kalmayı düşünüyorsanız tavsiye etmem
o zaman antep urfayı mı düşünsem acaba
bencede gidebildiğin kadar sıcak bir yere git canım
pütürgeye kış geldi artık sıcağa hasretiz
çok param olsa işimde olmasa güney kutbuna giderdim, 6 ay orada 6 ay burada, pütürgede hangi kurumdasın sen canım, tayin alıp gelemiyor musun buraya...
canım ben öğretmenim 3 yıldır buradayım. haziran temmuz gibi tayın isteyeceğiz çıkarsa inşallah.
sen ne işle meşgulsun canım?
ben ziraat mühendisiyim tatlım, inşallah tayinin çıkar, Allah gönlüne göre versin...
günaysın tatlışlarım nasılsınız bakalım...
soğuktur canım güneye gitmek en iyisibizde nemruta gidelim dedik ama soğuk olur sanırım yaa hastalanırım diye gitmek istemiyorum:26:
canım hiç bilmiyorum ya gebe formlarına yazsan sana cevap yağardı şimdislm kızlar tetanos aşısı kaçıncı haftaya kadar yapılıyor ?bilginiz var mı
günaydın canım iyiyiz. Kuzu bekle bence ya test yapma çıkmaynca erken yaptım ondan diyecen yine bekleyecen. Kendimden biliyorum kafanı dağıt erken test yapmagünaydın bayanlar
Umarım herkes iyiidir.
Benim yine bir sorum olacak:26:
26 eylül de çatlatma iğnemi yaptırdım. Geçen ay da 16 eylülde adet oldum. Benim adetlerim hep bir iki gün erken olur.
şimdi ben test yapayım mı çıkar mı sonuç?:18:
günaysın tatlışlarım nasılsınız bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?