Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

iyiyiz canım sen nasılsın ?

canım ya sorumu sana da sorayım belki blirisn. 26 eylülde çatlatma iğnemi oldum. test yapsam sonuç çıkar mı kaç gün sonra yapmak gerek sence?

ben de eve gidince yapmayı düşünüyordum
haklısın negatif çıkınca da kesin erken yaptım o yüzden diyeceğim

saol canım benim var mı gelişme sende ne oldu şimdi..._??:26::26:

saol canım benim var mı gelişme sende ne oldu şimdi..._??:26::26:

canım ben 42. Gün adet oldum 3. Gün testleri yaptı ultrasonda bakıldı herşey güzel iyi çok şükür ama dolayısıyle yeni batımı bilmiyorum çok dengesizleşti ya benimki bakalım doktor takmayın stres yapmayın daha gençsiniz 4 ay erken dedi

kuzum ne oldu senin kura işin, çalışmıyorsun değil mi pazartesi günü...

Kızlar kaynimlar taşındı onlara yardım ediyorum aksam okuyup cvplicam öpüldünüz mucukkk

hee bi gezecem ki sorma gitsin, mutfağı dökeyim dedim, yakında çöp ev diye benim eve gelecekler kız, bayram için planlarım bayram öncesi yemek yapmak bayram da ev temizlemek bayram sonrası çamaşır ütü
Oooo bin sürü işin varmış kolay gelsin sana canım

kız herifide gönderdin işe artık sık sık gelirsin yalnız bırakma daha doğurtacaksın bizi
Sen merak etme canım buradayım sizi bırakmaya niyetim yok
Kuzu değerlerin çok iyi maşallah tez zamanda bebiş gelir bence
slm kızlar tetanos aşısı kaçıncı haftaya kadar yapılıyor ?bilginiz var mı
Kuzu böyle önemli bişeyi nasıl doktora değil de forumlara sorabiliyosun hepimizden farklı cvplar gelebilir
Bence doktorunu ara sor işi sağlama al
Bacı dur daha erken sen nettin yaaaa
En azından haftasonunu bekle inşallah bebişin seninledir

[QUOTEBacı dur daha erken sen nettin yaaaa
En azından haftasonunu bekle inşallah bebişin seninledir[/QUOTE]

sabır.... uygulamakta en çok zorlandığım şey

cuma günü kanda gebelik testi baktırayım diyorum. kesinleşir en azından olmazsa bayrama kadar toparlarım kendimi

sadece sol kasığımda hafif hafif ağrı ve içimde kocaman bi umut var

[QUOTEBacı dur daha erken sen nettin yaaaa
En azından haftasonunu bekle inşallah bebişin seninledir

yokluğun hemen anlaşılıyor valla canım, temizlik bulaşık dediğin nedir ki 1 bilemedin 2 günde biter sen ne yaptın bitirdiniz mi taşınma işini....
sabır.... uygulamakta en çok zorlandığım şey

cuma günü kanda gebelik testi baktırayım diyorum. kesinleşir en azından olmazsa bayrama kadar toparlarım kendimi

sadece sol kasığımda hafif hafif ağrı ve içimde kocaman bi umut var[/QUOTE]

hadi bakalım o umut bi bakmışsın bebek olmuş kız, tatlı bir bebek

Sosyalim ne bitmesi anacım kafayı yedim zati daha bir ay sürer eminim okadar çok eşya vardı ki çıldırdımmm

hadi bakalım o umut bi bakmışsın bebek olmuş kız, tatlı bir bebek[/QUOTE]

inşallah canım inşallah

Sosyalim ne bitmesi anacım kafayı yedim zati daha bir ay sürer eminim okadar çok eşya vardı ki çıldırdımmm

ayy bende nefret ediyorum taşınmaktan, yolda taşınan birilerini görünce sinir krizleri geçiriyorum remen , ne kadar can sıkıcı bir iştir yaa

canım senden bir şey rica edeceğim eğer bu ayda adet olursam diğer ay ateş ölçmeme yardım eder misin

Tabiki ederim canım beraber tablonu falan hazırlarız eğer evde yoksa şimdiden bir dijital termometre al ve hergün ölçmeye başla adeti bekleme olmasan devam etmezsin ama olursan da en azından ateşin düşüşünü kaç derecede adet geldiğini görür fikir ediniriz Gelecek ay için

ayy çok minnettar kalırım sana gerçekten çok sağol, tamam canım evde termometre var digital , ben her sabah 7:20 de uyanıyorum, not eder daha sonra sana bildiririm

ayy çok minnettar kalırım sana gerçekten çok sağol, tamam canım evde termometre var digital , ben her sabah 7:20 de uyanıyorum, not eder daha sonra sana bildiririm

Kız ne minnettarlığı napıyom sanki
Tamam her sabah aynı saatte dil altından ölçeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…