soğuktur canım güneye gitmek en iyisi
canım hiç bilmiyorum ya gebe formlarına yazsan sana cevap yağardı şimdi
günaydın canım iyiyiz. Kuzu bekle bence ya test yapma çıkmaynca erken yaptım ondan diyecen yine bekleyecen. Kendimden biliyorum kafanı dağıt erken test yapma
iyiyiz canım sen ne yapıyorsun, bat seninde 17 ekimdi değil mi...
soğuktur canım güneye gitmek en iyisi
canım hiç bilmiyorum ya gebe formlarına yazsan sana cevap yağardı şimdi
günaydın canım iyiyiz. Kuzu bekle bence ya test yapma çıkmaynca erken yaptım ondan diyecen yine bekleyecen. Kendimden biliyorum kafanı dağıt erken test yapma
günaydın bebem iyiyiz sen nasılsın
canım 17-18 ikisinden biri bakalım kısmet senin_??...
saol canım benim var mı gelişme sende ne oldu şimdi..._??:26::26:
canım ben 42. Gün adet oldum 3. Gün testleri yaptı ultrasonda bakıldı herşey güzel iyi çok şükür ama dolayısıyle yeni batımı bilmiyorum çok dengesizleşti ya benimki bakalım doktor takmayın stres yapmayın daha gençsiniz 4 ay erken dedi
Kızlar kaynimlar taşındı onlara yardım ediyorum aksam okuyup cvplicam öpüldünüz mucukkk
canım daha ses yok bakalım cuma belli olur herhalde hayırlısı artıkkuzum ne oldu senin kura işin, çalışmıyorsun değil mi pazartesi günü...
taşınmak ne zor bir şey yaa allah kolaylık versin canım...
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım...
canım daha ses yok bakalım cuma belli olur herhalde hayırlısı artık
günaydın bitanem ya yoğunuz bu ara girip ancak okuyorum tam yazacam biri geliyo kalıyor
Oooo bin sürü işin varmış kolay gelsin sana canımhee bi gezecem ki sorma gitsin, mutfağı dökeyim dedim, yakında çöp ev diye benim eve gelecekler kız, bayram için planlarım bayram öncesi yemek yapmak bayram da ev temizlemek bayram sonrası çamaşır ütü
Sen merak etme canım buradayım sizi bırakmaya niyetim yokkız herifide gönderdin işe artık sık sık gelirsin yalnız bırakma daha doğurtacaksın bizi
Kuzu değerlerin çok iyi maşallah tez zamanda bebiş gelir benceCANIM YAZMIŞTIM DİĞER SAYFADAYDI KOPYALADIM :d
öncelikte ultrasonda baktı yumurtalık kisti yok dediğin kist adetle atılmış büyük ihtimalle dedi. sonuçlarımı yazıyorum:
serbest T3 : 2,83
serbest T4 : 0,86
TSH : 2,16
FSH : 6,56
LH : 5,79
E2 : 27
Prolaktin :13,24
sonuçların çok güzel dedi o test adet olmadığından yüksek çıkmıştır önemli olan 3. gün testi oda iyi çıkmış kuzum stres yapma dedi yaşlarımızı sordu ben 27 eşim 31 daha gençsiniz 4 ay olmuş 4 ay daha korunmayın gebelik gerçekleşmezse ayrıntılı testler tatkikler yapalım her ikinizede dedi. adetinde stres yaptığın için gecikiyordur. her ay hamile kalma oranı %17 o yüzden kendini sıkıp üzme dedi
YOK CANIM ŞEHİR DIŞI YOKTU AMA EN İYİSİ KURA ÖNEMLİ DEĞİL BAYRAM SONRASI İÇİN GİDECEĞİZ Bİ YERLERE AMA KARAR VERMEDİK DAHA
Kuzu böyle önemli bişeyi nasıl doktora değil de forumlara sorabiliyosun hepimizden farklı cvplar gelebilirslm kızlar tetanos aşısı kaçıncı haftaya kadar yapılıyor ?bilginiz var mı
Bacı dur daha erken sen nettin yaaaagünaydın bayanlar
umarım herkes iyiidir.
benim yine bir sorum olacak:26:
26 eylül de çatlatma iğnemi yaptırdım. geçen ay da 16 eylülde adet oldum. benim adetlerim hep bir iki gün erken olur.
şimdi ben test yapayım mı çıkar mı sonuç?:18:
Oooo bin sürü işin varmış kolay gelsin sana canım
Sen merak etme canım buradayım sizi bırakmaya niyetim yok
Kuzu değerlerin çok iyi maşallah tez zamanda bebiş gelir bence
Kuzu böyle önemli bişeyi nasıl doktora değil de forumlara sorabiliyosun hepimizden farklı cvplar gelebilir
Bence doktorunu ara sor işi sağlama al
Bacı dur daha erken sen nettin yaaaa
En azından haftasonunu bekle inşallah bebişin seninledir
[QUOTEBacı dur daha erken sen nettin yaaaa
En azından haftasonunu bekle inşallah bebişin seninledir
yokluğun hemen anlaşılıyor valla canım, temizlik bulaşık dediğin nedir ki 1 bilemedin 2 günde bitersen ne yaptın bitirdiniz mi taşınma işini....
sabır.... uygulamakta en çok zorlandığım şey
cuma günü kanda gebelik testi baktırayım diyorum. kesinleşir en azından olmazsa bayrama kadar toparlarım kendimi
sadece sol kasığımda hafif hafif ağrı ve içimde kocaman bi umut var
Sosyalim ne bitmesi anacım kafayı yedim zati daha bir ay sürer eminim okadar çok eşya vardı ki çıldırdımmm
Tabiki ederim canım beraber tablonu falan hazırlarız eğer evde yoksa şimdiden bir dijital termometre al ve hergün ölçmeye başla adeti bekleme olmasan devam etmezsin ama olursan da en azından ateşin düşüşünü kaç derecede adet geldiğini görür fikir ediniriz Gelecek ay içinayy bende nefret ediyorum taşınmaktan, yolda taşınan birilerini görünce sinir krizleri geçiriyorum remen , ne kadar can sıkıcı bir iştir yaa
canım senden bir şey rica edeceğim eğer bu ayda adet olursam diğer ay ateş ölçmeme yardım eder misin
Tabiki ederim canım beraber tablonu falan hazırlarız eğer evde yoksa şimdiden bir dijital termometre al ve hergün ölçmeye başla adeti bekleme olmasan devam etmezsin ama olursan da en azından ateşin düşüşünü kaç derecede adet geldiğini görür fikir ediniriz Gelecek ay için
ayy çok minnettar kalırım sana gerçekten çok sağol, tamam canım evde termometre var digital , ben her sabah 7:20 de uyanıyorum, not eder daha sonra sana bildiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?