Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

günaydın canım nasılsın ne var ne yok?
CANIM NE OLSUN YA ÇALIŞIYORUZ YOĞUN Bİ şekilde sen nasılsın
adete 1 hafta kaldı bişi hissetmiyorum daha..gayet rahat bi ay geçirdim bakalım kısmet....
ooo az kalmış hadi güzel haberlerle gelin inşallah bayram dönüşü
benimde 7-10 gün kaldı benim kasık ağrım var ama, çok üşüyorum gece kat kat giyinip öyle yattım bana mısın demedi :2:

kuzum seninde az kalmış ohhh çalışmalar bitmiş güzel güzel bekleyin bayram dönüşü yeniden bayram olsun inşallah. bizimde yeni başladı çalışmalar bakalım hayırlı ben batımı bile bilmiyorum ya bu ay nasıl olacaksa

kuzum donuyorum donuyorum resmen , gece bi türlü ısınamadım sardım sarmaladım benim ki diyo gece uyku sersemi seni görsem korkarım ,ilk gebeliğimdede böyleydi çok üşüyordum:18: amin canım inşallah dediğin gibi olurda arkamdan sizde gelirsiniz

bu arada az kaldı tatilde bol bol dinlenir gezersin artık

inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur evet az kaldı son bir gün inşallah öpüyorum görüşürüz

güzel anneler ne yapıyorsunuz?

ya bugün çatlatmadan sonra 14 gün geçti yine test yaptım negatif

benim doktorun yanında çalışan hala kızı idrarda çıkmaz dedi ama nette araştırdım 14 gün sonra idrar da çıkar yazıyo.

doğrusu nedir?

hiç kasıklarım ağrımıyo da ama çok fazla akıntım var iltihap falan kaptım da o yüzden mı kasıklarım ağrımıyor???

off umutlanmıştım da kendimi kötü sona hazırlasam iyi olur sanırım

kuzumm hemen dur üzülme ya, adet olmadan hemen stres yapma, eğer adet olursanda nasibi yokmuş de, hayırlısı canım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…