Kız ne minnettarlığı napıyom sanki
Tamam her sabah aynı saatte dil altından ölçeceksin
tamammmmmmalatyaya geldiğinde misafirim olacaksın bitti gitti tartışma istemiyorum
tamammmmm
Zaten seni tanımayı çok isterim
malatyaya geldiğinde misafirim olacaksın bitti gitti tartışma istemiyorum
tamammmmm
Zaten seni tanımayı çok isterim
anammmm beni unutmayın
Günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım nasılsın ne var ne yok?
günaydın şekerlerim nasılsınız bakalım bugün...._??
iyiyiz nasıl olalım sende gelen giden var mı :44::44::44:
adete 1 hafta kaldı bişi hissetmiyorum daha..gayet rahat bi ay geçirdim bakalım kısmet....
benimde 7-10 gün kaldı benim kasık ağrım var ama, çok üşüyorum gece kat kat giyinip öyle yattım bana mısın demedi :2:
canım bendede öle ama üşüttüğümüzü düşünüyorum aynı şeler bende de var..hatta adet olcam die hissettim kısmet bakalım...
CANIM NE OLSUN YA ÇALIŞIYORUZ YOĞUN Bİ şekilde sen nasılsıngünaydın canım nasılsın ne var ne yok?
ooo az kalmış hadi güzel haberlerle gelin inşallah bayram dönüşüadete 1 hafta kaldı bişi hissetmiyorum daha..gayet rahat bi ay geçirdim bakalım kısmet....
benimde 7-10 gün kaldı benim kasık ağrım var ama, çok üşüyorum gece kat kat giyinip öyle yattım bana mısın demedi :2:
CANIM NE OLSUN YA ÇALIŞIYORUZ YOĞUN Bİ şekilde sen nasılsın
ooo az kalmış hadi güzel haberlerle gelin inşallah bayram dönüşü
kuzum seninde az kalmış ohhh çalışmalar bitmiş güzel güzel bekleyin bayram dönüşü yeniden bayram olsun inşallah. bizimde yeni başladı çalışmalar bakalım hayırlı ben batımı bile bilmiyorum ya bu ay nasıl olacaksa
kuzum donuyorum donuyorum resmen , gece bi türlü ısınamadım sardım sarmaladım benim ki diyo gece uyku sersemi seni görsem korkarım,ilk gebeliğimdede böyleydi çok üşüyordum:18: Amin canım inşallah dediğin gibi olurda arkamdan sizde gelirsiniz
Bu arada az kaldı tatilde bol bol dinlenir gezersin artık
güzel anneler ne yapıyorsunuz?
ya bugün çatlatmadan sonra 14 gün geçti yine test yaptım negatif
benim doktorun yanında çalışan hala kızı idrarda çıkmaz dedi ama nette araştırdım 14 gün sonra idrar da çıkar yazıyo.
doğrusu nedir?
hiç kasıklarım ağrımıyo da ama çok fazla akıntım var iltihap falan kaptım da o yüzden mı kasıklarım ağrımıyor???
off umutlanmıştım da kendimi kötü sona hazırlasam iyi olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?