günaydın canım
bakalm nasibimiz de varsa bi şekilde bulur bizi bebeklerimiz.
saldım çayıra mevlam kayıra
ben bugün malatya ya gidiyorum bayram süresi boyunca da nete giremeyeceğim.
inşallah dönüşte hepimiz güzel haberlerle geliriz
aleykum selam canımGüzel malatyama selamlar
Ve iyi bayramlar şimdiden canım güle güle git gel
Günaydın canlarımmmmmmmm
Evlimutlu arkadaşım hemen şimdiden karalat bağlamak yok bikaç gün daha bekle ama olmazsa da demekki allah hayırlı zamanı sonraya vermiş senin için öyle düşün
günaydın canım
bakalm nasibimiz de varsa bi şekilde bulur bizi bebeklerimiz.
saldım çayıra mevlam kayıra
ben bugün malatya ya gidiyorum bayram süresi boyunca da nete giremeyeceğim.
inşallah dönüşte hepimiz güzel haberlerle geliriz
kızlar bu arada 1. sayfadaki listeye beni de ekler misiniz? BAT 15 EKİM
Kuzu ben almanyadayım bu sene iki kere geldim zaten annemin hastalik ve vefatı sebebiylealeykum selam canım
inşallah güzel bi bayram geçiririz.
sen gelmiyo musun canım malatya ya falan?
Kuzum bi yanlışlık var bu ateş normal değil çokkk yüksek nasıl ne zaman ve neyle nereden ölçüyosun yaz bicanım ne haber ne yapıyorsun, 3 gündür ateş ölçüyorum
09.10:38.6
10.10:38.6
11.10:38.9
bilgi vereyim dedim arz ederim :))))
amin canım inşallah geliriz, bu arada sana da iyi bayramlar, kendine çok iyi bak görüşürüz))
Kuzu ben almanyadayım bu sene iki kere geldim zaten annemin hastalik ve vefatı sebebiyle
maddi anlamda baya çöktük seneye inşallah
Kuzum bi yanlışlık var bu ateş normal değil çokkk yüksek nasıl ne zaman ve neyle nereden ölçüyosun yaz bi
dur bacı dur koptum şimdi gülmektenhamamdan dermişim
kuzum yanlış olmuş ya38lerin hepsi 36 olacak, sabah 7.20 de uyanır uyanmaz yataktan, dijital termometreyle dil altından ölçüyorum
Haaaa sen gül tabi
Ben burda korkuyom senin için garibimin vücudunu iltihap mı sarmış nolmuş diye kendisi gülüyo
Neyse çok şükür sağlamsın be kuzum ödümü kopardın
O zaman değerler ok not almaya devam et canım
Ama kimse gelmiyor buraya hep başka topiklere mi gittiniz
Ama kimse gelmiyor buraya hep başka topiklere mi gittiniz
Oldum canım yeni bat 15 kasımCanim senin batı 13 ekim mis ne durumdasin ?
Oldum canım yeni bat 15 kasım
İyi geceler kızlar yumurta akı kıvamında akıntı olduğunu fark ettim. Bu yumurtanın catladimi anlamına geliyormus başka tikten bi arkadaş cevapladi bugün acil calismamiz lazım inşallah bebegimiz gelir hepinizi öpüyorum
çok saðol bitanem dün gece çalýþma yaptýk ama benim kocis çok istekliydi sabahtan çalýþma yaptýk . Bundan sonra gün aþýrý devam etmeye çalýþýrýz zaten yeni batimida bilmiyorum 2 ekimde regl olmuþtum :-(Caným diðer topikte de gördüm ve cvplamaya geldim
Þimdi hemen yumurtladýn diyemeyiz
Yumurta aký yumurtlamanýn hemen öncesi ve yumurtlamae esnasýnda olur ve yumurtladýktan sonra biter yani daha yeni yumurtluyorsun yumurtladýn bitti diye bir olay yok artý bu akýntý bikaç gün bile sürebilir normaldir sen iliþkiyi kaçýrma
Bi not daha yumurta aký öncesinde su gibi bir akýntý olur bikaç gün o sana verimli günlerin baþladýðýný gösterir bu akýntýyý gördüðünüzde çalýþmalara baþlayýn
Ýyi bayramlar caným inþallah bebeðin gelir dualarimiz seninlekýzlar hayýrlý bayramlar ancak fýrsat buldum ya buarada ayýn 11ine AÞILAMA oldum doktor bir probleminiz yok dedi çok þükür yumurtlamam yakýn olduðu için aþýlama yaptý dua edin bana kýzlar ya bakalým haktan hayýrlýsý olsun inþallah.....sizler nasýlsýnýz bakalým hepinizle sohbet etmeyi özledimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?