Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

Yusraaaa neyle yazıyon kıııızzz sanki okumayı yeni sökmüş gibi okuyup anlayana kadar kurdeşen döktüm

kızlar ben geldim her kese iyi akşamlar umarım herkesin tatili güzel geçmiştir.

benim başta biraz sıkıntılıydı sonra toparladım.

hasta oldum içimdeki o kocaman umut meğerse benim kuruntummuş

sıra geldi rahim filmine... en çok bundan korkuyordum bunu da yaşayacağım.

önce rahim filmini ocak ayına ertelemiştim. ilçeden git gel zor olur tatilde malatya da giderim dedim. eşim çok kızdı bir ay bir aydır çektirelim diyo.

ben bu hafta içi araştırmaya gitmye çalışacağım rahim filmi için hiç araştırma da rahim filmi çektiren var mı? nasıl yapcam hiç bilmiyorum. muayene edip mi çekiyorlar yoksa gün mü veriyorlar

ekstradan para alıyorlar mı ona göre tedarikli gideyim.

netten baktım sadece tel numarası var arayıp ne soracağımı da bilmiyorum

kızlar günaydın araştırma hastanesi aradım.

özel hastaneden geliyorsanız adetin 3. ve 21. günleri kan vermenız gerekiyo rahim filminide en erken ocak ayının sonuna randevu verebilrim dedi.

ne yapacağım ben şimdi

özelde de çektiremem beklemeli miyim?:44:

kızlar günaydın, nasılsınızzzzzzzzzz

canım ben çektirdim ama özelde araştırmada nasıl oluyor bilmiyorum keşke yardımcı olabilseydim:26:

yusracığımmm benim bat 10 kasım ekler misin canım

günaydın canım,

sen ne zaman hangi hastanede çektirdin peki ücreti ne kadar canım?

canım o zaman sen randevu al istersen , geç kalma

günaydın canım,

sen ne zaman hangi hastanede çektirdin peki ücreti ne kadar canım?

gözde sıtmapınarında çektirdim 200-250 arası bir şey ödedim canım yaklaşık 1 sene önceydi

anladım canım bakayım doktorumla tekrar konuşacağım bugün indirim falan yapıyo mu haber vereyim en azından araştırmada çektirsem diye sorayım.

canım benimde gözde kışla 400 diyorlar

hayat hastanesi çekmiyoruz diyo.

park hastanesi telefonda bilgi vermiyo

sevgi hastanesi de öyle..

gözde sıtma pınarı açmıyo

bütün kapılar kapalı...:2:

kendi doktorumla telefonda konuşsam mı uygun olur mu hocam fiyat pahalı diye. indirim yaparsa çıkıp geleyim malatyaya. bu iki gün içinde kesinleştirmem lazım yumurtlama zamanım geliyo.

sanırım bu ekstradan aldıkları parayı hastane almıyo de mi canım?

onu bilmiyorum ama bencede doktorunla konuş belki o biraz indirim yapar

doktoruma sordum hocam o parayı veremem araştırma hastanesi de ocak ayına randevu veriyo diye.

tamam o zaman ocak ayını bekle şu anda denenecek başka bir yöntem yok diyo.

kapatırken de ücreti hastane belirliyo olsa olsa 350 olur dedi.

ağlamamak için zor tuttum kendimi

ayy canım üzülme ya, hayırlısı olsun ocak olsun o zaman hemen kötü şeyler düşünme lütfen

Kizlar selam .uzun bi sure buraya girmeme karari almamistim.cok da iyo yapmisim cok etkileniyordum cunku.nerden baslayayim bilemedim.ekim ayinda sadece 3 kere beraberligimiz oldu.o da yumurtlama gunume denk gelmedi hic.neyse.18 ekim de adet olmam gerekiyordu.ve bugun ayin 21 i.adet olmadim.akinti var o kadar ve acayip bas agrisi 3 gundur.test yapmadim.en onemlisi de hic ama hic umrumda dahi olmadi bu ay.gebeligi bi an bile dusunmedim taa ki 18 i adet olmayana kadar.hala da umarsizim yani.test bile yapmadim.6 ay calis calis bebek icin olmasin simdi de ben sallamiyorum iste son durum bu.bugun de adet olmadim.ki ben 26 gun de bir sasmadan regl olan biriydim.akintim var katnim agriyor siddetli olmada da ve deli gibi bas agrisi .mevcut durum bu.

canım nasılsın durumun benle aynı kuzum ve ben kimyasal gebelik geçirdim kan değerimde gebelik göründü dün başladı...bende taki adet gecikene kadar umarsız davrandım ve gecikinde kan testi verdim..dün ise bebeğim kayıp gitti tutunamadı...hayırlısı böleymiş sana tavsiyem devam et bu umarsızlığa ve perşembeye kadar da umarsız ol canım...

Buyuk gecmis olsun.Allah tekrarini yasatmasin.seni merak etmistim cok soyle gitip bi yazayim dedim.burdan uzak olmak ve kafanin rahat olmasi gercekten cok iyi.faydasini sanirim gordum bu ay kafami bebekle mesgul etmeyerek.test yapmayi da hafta sonuna kadar dusunmuyorum nedense.biraz daha gecsin.gerci hayatimda ilk kez regl gunum gecikti.ya kimyasalsa.bak simdi korktum : ( buyuk olasilikla hamileyimdir degil mi ? Senin kanama yoluyla gitti mi yani : (

Neden persembe peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…