Yusraaaa neyle yazıyon kıııızzz sanki okumayı yeni sökmüş gibi okuyup anlayana kadar kurdeşen döktüm
kızlar ben geldim her kese iyi akşamlar umarım herkesin tatili güzel geçmiştir.
benim başta biraz sıkıntılıydı sonra toparladım.
hasta oldumiçimdeki o kocaman umut meğerse benim kuruntummuş
sıra geldi rahim filmine... en çok bundan korkuyordum bunu da yaşayacağım.
önce rahim filmini ocak ayına ertelemiştim. ilçeden git gel zor olur tatilde malatya da giderim dedim. eşim çok kızdı bir ay bir aydır çektirelim diyo.
ben bu hafta içi araştırmaya gitmye çalışacağım rahim filmi için hiç araştırma da rahim filmi çektiren var mı? nasıl yapcam hiç bilmiyorum. muayene edip mi çekiyorlar yoksa gün mü veriyorlar
ekstradan para alıyorlar mı ona göre tedarikli gideyim.
netten baktım sadece tel numarası var arayıp ne soracağımı da bilmiyorum
kızlar günaydın araştırma hastanesi aradım.
özel hastaneden geliyorsanız adetin 3. ve 21. günleri kan vermenız gerekiyo rahim filminide en erken ocak ayının sonuna randevu verebilrim dedi.
ne yapacağım ben şimdi
özelde de çektiremem beklemeli miyim?:44:
günaydın canım,
sen ne zaman hangi hastanede çektirdin peki ücreti ne kadar canım?
anladım canım bakayım doktorumla tekrar konuşacağım bugün indirim falan yapıyo mu haber vereyim en azından araştırmada çektirsem diye sorayım.
canım benimde gözde kışla 400 diyorlar
hayat hastanesi çekmiyoruz diyo.
park hastanesi telefonda bilgi vermiyo
sevgi hastanesi de öyle..
gözde sıtma pınarı açmıyo
bütün kapılar kapalı...:2:
kendi doktorumla telefonda konuşsam mı uygun olur mu hocam fiyat pahalı diye. indirim yaparsa çıkıp geleyim malatyaya. bu iki gün içinde kesinleştirmem lazım yumurtlama zamanım geliyo.
sanırım bu ekstradan aldıkları parayı hastane almıyo de mi canım?
doktoruma sordum hocam o parayı veremem araştırma hastanesi de ocak ayına randevu veriyo diye.
tamam o zaman ocak ayını bekle şu anda denenecek başka bir yöntem yok diyo.
kapatırken de ücreti hastane belirliyo olsa olsa 350 olur dedi.
ağlamamak için zor tuttum kendimi
Kizlar selam .uzun bi sure buraya girmeme karari almamistim.cok da iyo yapmisimcok etkileniyordum cunku.nerden baslayayim bilemedim.ekim ayinda sadece 3 kere beraberligimiz oldu.o da yumurtlama gunume denk gelmedi hic.neyse.18 ekim de adet olmam gerekiyordu.ve bugun ayin 21 i.adet olmadim.akinti var o kadar ve acayip bas agrisi 3 gundur.test yapmadim.en onemlisi de hic ama hic umrumda dahi olmadi bu ay.gebeligi bi an bile dusunmedim taa ki 18 i adet olmayana kadar.hala da umarsizim yani.test bile yapmadim.6 ay calis calis bebek icin olmasin simdi de ben sallamiyorum iste son durum bu.bugun de adet olmadim.ki ben 26 gun de bir sasmadan regl olan biriydim.akintim var katnim agriyor siddetli olmada da ve deli gibi bas agrisi .mevcut durum bu.
canım nasılsın durumun benle aynı kuzum ve ben kimyasal gebelik geçirdim kan değerimde gebelik göründü dün başladı...bende taki adet gecikene kadar umarsız davrandım ve gecikinde kan testi verdim..dün ise bebeğim kayıp gitti tutunamadı...hayırlısı böleymiş sana tavsiyem devam et bu umarsızlığa ve perşembeye kadar da umarsız ol canım...
Neden persembe peki ?canım nasılsın durumun benle aynı kuzum ve ben kimyasal gebelik geçirdim kan değerimde gebelik göründü dün başladı...bende taki adet gecikene kadar umarsız davrandım ve gecikinde kan testi verdim..dün ise bebeğim kayıp gitti tutunamadı...hayırlısı böleymiş sana tavsiyem devam et bu umarsızlığa ve perşembeye kadar da umarsız ol canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?