ayy canım üzülme ya, hayırlısı olsun ocak olsun o zaman hemen kötü şeyler düşünme lütfen
Meb kızlar nasılsınız ben telden giriyorum o yüzden yazmak zor oluyor yarın adetinin 21. Günü test yaptırmaya gidecem.
Sosyalizm eklerin yeni batı bundan sonra bebek gelir inşallah.
Evlimutlu canım umarım bir an önce halledersin üzülme
zeydan canım geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.
Dolunay defne inşallah müjde ile gelirsin.
Pofudiknaz kuzum durumun nasıl ?
bilmiyorum canım ya şu işi bi sona vardırmam lazım rüyalarımda düşüncelerimde her şey de bu iş var.
zihnimi toparlayamıyorum. daha çok unutkan olmaya başladım.
yeni bi doktora gitmeye karar verdim.
park hastanesindeki levent bey. bide ona gideyim. nette baktım çoğu memnun kalmış.
sil baştan başlamaktan yoruldum ama bu defa son olur inşallah
Buyuk gecmis olsun.Allah tekrarini yasatmasin.seni merak etmistim cok soyle gitip bi yazayim dedim.burdan uzak olmak ve kafanin rahat olmasi gercekten cok iyi.faydasini sanirim gordum bu ay kafami bebekle mesgul etmeyerek.test yapmayi da hafta sonuna kadar dusunmuyorum nedense.biraz daha gecsin.gerci hayatimda ilk kez regl gunum gecikti.ya kimyasalsa.bak simdi korktum : ( buyuk olasilikla hamileyimdir degil mi ? Senin kanama yoluyla gitti mi yani : (
Hamileyim.Test yaptim az once nal gibi cikti yahu.
Hamileyim.Test yaptim az once nal gibi cikti yahu.
canım günaydın...ben adet 1 gün gecikince duygularımla hissettim direk sora zor da olsa kan verdim Raabim demek ki kısmet etmiycekmiş kan vermeye giderken bile ne çok mücadele verdim...midem bulandı gece aşırı susadım gögüs uçları çatlar gibi ağrı ve sızım oldu...taki pazar günü baza kaldırdım 2 dk sora leke geldi ve ardından pıhtı pıhtı kan kısmet buymuş perşembe dememin sebebi adetin de dahil toplam on gün geçsin bakalım üzerinden...bat tarihin dahil on gün....
çok geçmiş olsun canım geçmiş sayfaları okudum ama demek ki bu mesaja denk gelmedim gözümden kaçmış, seninle batlarımız aynıydı ben erken oldum gerçi, üzülme kafaya takma kimyasal gebelikten sonra çok kolay hamile kalınacağını duymuştum, Rabbim bir daha yaşatmasın sana aynı acıyı, tekrar geçmiş olsun tatlım...
saol canım benim hayırlısı bakalım...benim otomatik bat tarihim de değişti 17 kasım oldu bakalım...yum takibimde zorlaşacağı için bu ayı çok iyi değerlendirmem gerekcek...inş sende sağlıkla kucağına alırsın canım ya ama güzel duyguydu o iki gün çok güzeldi...
adetten 2 gün önce bende test yaptığımda çok silik bir çizgi görmüştüm testte acaba bende mi kimyasal yaşadım seni tekrar üzmek istemem ama kan değerin kaç çıkmıştı canım
yok kuzum üzülmüyorum iyim 27 çıktı değerim ama çok yeni dedi tutunamadı sağlık olsun ne dielim...
canım benim kötü düşünme herşey olacağına varır, inşallah bu seferki iyi olurda minnoşun seni çok bekletmez
kuzum çok giremiyorum toptan yazayım dedim lingen nerde başka topiklerdedirekonomik kızı görüyor musun tek mesajda herkesi sordu, lingen sen nerelerdesin, bu arada zeycana ne oldu ki:26:
kuzum benim maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza göbeğine isimlerimizi yazasana inşallah silinir. Belirtilerini anlat canımmmmmhamileyim.test yaptim az once nal gibi cikti yahu.
kızlar bana bi kadın doğumcu söyleyin ya bu ayda hamile kalamazsam yeniden doktora gidip tüm testlerimi yaptırmak istiyorum
merhaba canım nasılsın kalırsın inşallah kontrole gıdersın :) malatyada nilüfer ve zehra kuzu dıye doktorları önermişlerdı banada araşır ıstersen ben leyla beytur ve unver pehlivana giymiştim memnun kalmadım arkadasımda hamile ismail evrene gidiyor
kızlar bana bi kadın doğumcu söyleyin ya bu ayda hamile kalamazsam yeniden doktora gidip tüm testlerimi yaptırmak istiyorum
merhaba canım nasılsın kalırsın inşallah kontrole gıdersın :) malatyada nilüfer ve zehra kuzu dıye doktorları önermişlerdı banada araşır ıstersen ben leyla beytur ve unver pehlivana giymiştim memnun kalmadım arkadasımda hamile ismail evrene gidiyor
sağol canım, erkek doktora gitmeyi istemiyorum, bayan doktorda bile çok geriliyorum zehra hanımı bende duydum bakalım az daha araştırayım bu ayda olmazsa dediğim gibi başka doktora gideceğim
kuzum çok giremiyorum toptan yazayım dedim lingen nerde başka topiklerdedir. Kan verdim eve geldim bende 21. Günü pregesteron testi ultr. Baktı yumurta çatlamış görünüyor sağ tarafta kistik bi yapı var yumurta çatladığı içindir o gider dedi ama inşallah öyledir kan verdim 2,5 da çıkacak ama yarın sabah gösterecem öğleden sonra arkadaşlarımla buluşacağım malum izindeyim . Bide ben doktora dedim ki 8 aydır korunmuyoruz 4 ay deyince yapmıyolar bu testleri erken diyo benim doktor yapmamıştı o yüzden devlete gittim
kuzum benim maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza göbeğine isimlerimizi yazasana inşallah silinir. Belirtilerini anlat canımmmmm
doktoruma sordum hocam o parayı veremem araştırma hastanesi de ocak ayına randevu veriyo diye.
tamam o zaman ocak ayını bekle şu anda denenecek başka bir yöntem yok diyo.
kapatırken de ücreti hastane belirliyo olsa olsa 350 olur dedi.
ağlamamak için zor tuttum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?