canım ben zehra kuzudan menunum ama arkadasım denizhan denize gidiyor ve çok memnunkızlar bana bi kadın doğumcu söyleyin ya bu ayda hamile kalamazsam yeniden doktora gidip tüm testlerimi yaptırmak istiyorum:26:
progesteron sonucum6,6 çıkmış yarın doktora gösterecem bakalım ne diyecek muayene ederken 5 in üstyünde çıkarsa iyi demişti nette baktım 10 ve üzeri diyor amannn kafam karıştı
canım ben zehra kuzudan menunum ama arkadasım denizhan denize gidiyor ve çok memnun
progesteron sonucum6,6 çıkmış yarın doktora gösterecem bakalım ne diyecek muayene ederken 5 in üstyünde çıkarsa iyi demişti nette baktım 10 ve üzeri diyor amannn kafam karıştı
canım netten kafanı karıştırma benimmkide 8.6ydı doktorum bir problem yok dedi kafana takmabuarada ben buraya yazmayı unutmuşum kafam okadar karışıkkı doktor bir problem yok dedi ve aşılama oldum bugün 11.günüm hafif lekem geldi dua edin kızlar adet olmayayım inşallah....
Denizhana ulaşmak mümkün değilmiş 1 ay sonrasına randevu veriyormuş canım yaa
iyi işte bak ne güzel, hiç kafan karışmasın iyi düşün iyi olsun, doktordan geldikten sonra bize yaz merakta bırakma bizi
yaa canım benim inşallahhh ainşallahhh adet olmazsın,bu ay minnoşun gelir kuzum yaa
inşallah canım.
sosyal sorumsuzum ben bu hafta levent beye gideceğim. bakalım memnun kalırsam tavsiye ederim.
doktoru biraz araştırdım. doktor bey tüp bebek konusunda uzmanmış baktım amerikaya falan da gitmiş.
tüp bebekte iyiyse rahim filmi de tüp bebekten önce çekildiğinden iyidir diye bi düz mantıkla ona gideyim dedim
şaka bi yana arkadaşım tavsiye etti. zehra ya gideceğine levent i tavsiye ederim dedi.
gezmediğim doktor kalmadı
deniz bey hem bir ay sonrasına randevu veriyo arkadaşım deniz beye gidiyo çok memnun ama ben şurayı da düşünüyorum hem de aşılaması hem de rahim filmi pahalıdır. veremeyeceksem hiç gitmeyeyim dedim
park hastanesi canım
canım benim inşallah bebişin gelir bitanem Allah gönlüne göre versincanım netten kafanı karıştırma benimmkide 8.6ydı doktorum bir problem yok dedi kafana takmabuarada ben buraya yazmayı unutmuşum kafam okadar karışıkkı doktor bir problem yok dedi ve aşılama oldum bugün 11.günüm hafif lekem geldi dua edin kızlar adet olmayayım inşallah....
evet bi tanem denizhan 1 ayda veriyo randevuyu hayırlısı inşallah güzel bi doktor bulursun. bende sabah gösterdim sonucu doktora sonuçlar iyi dedi ama ben 8. ayımız demiştim dün o yüzden eşin sperm tahlili yaptırsın adet olursanda 2 yada 3. günü gel yumurta takibi yapalım dedi. kocişe dedim doktorlara 8 ay dersen olacağı buydu dedi 8 ay olsun bakarız dedi ne tahlili dedi gıcık şeyyyyyDenizhana ulaşmak mümkün değilmiş 1 ay sonrasına randevu veriyormuş canım yaa
iyi işte bak ne güzel, hiç kafan karışmasın iyi düşün iyi olsun, doktordan geldikten sonra bize yaz merakta bırakma bizi
yaa canım benim inşallahhh ainşallahhh adet olmazsın,bu ay minnoşun gelir kuzum yaa
canım benim inşallah bebişin gelir bitanem Allah gönlüne göre versin
evet bi tanem denizhan 1 ayda veriyo randevuyu hayırlısı inşallah güzel bi doktor bulursun. bende sabah gösterdim sonucu doktora sonuçlar iyi dedi ama ben 8. ayımız demiştim dün o yüzden eşin sperm tahlili yaptırsın adet olursanda 2 yada 3. günü gel yumurta takibi yapalım dedi. kocişe dedim doktorlara 8 ay dersen olacağı buydu dedi 8 ay olsun bakarız dedi ne tahlili dedi gıcık şeyyyyy. ne olur sanki yaptırsa
kızlar aşılamam negatif bugün sabah adet oldum böyle hayırlısıymışbir kaç ay doktora gitmeden deneyeceğim vücudum toparlansın diye iğneler filan hep şişlik yapıyor çünkü sizler ne yaptınız doktor işini?
canım benim hayırlı demekten ve dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor Rabbim yüzümüzü güldürsün. bende doktordan geldim işte 71. sayfada yazdım sonuç iyi ben 4 aydır bebek düşündüğümüzü demedim 8 ay dedim o yüzden adet olunca gel yumurta takibi yapalım ama eşin sperm tahlili yaptırsın dedi eşimde bana kızdı 8 ay olsun önce dedi öyle kaldı işte beklemedeyiz. canım senin eşin tahlil yaptırdı mı?kızlar aşılamam negatif bugün sabah adet oldum böyle hayırlısıymışbir kaç ay doktora gitmeden deneyeceğim vücudum toparlansın diye iğneler filan hep şişlik yapıyor çünkü sizler ne yaptınız doktor işini?
kuzum aynen öyle bu erkek varya hiç bi işe yaramıyolar bütün yük bizdecanım erkekler işte biz her şeyi yapıyoruz ama onlar yapmıyor, bende eşime aynı şeyleri söylesem hem bana kızar, hem günlerce küser hemde gidip yaptırmaz üzülme sende inşallah teste falan gerek kalmadan bir an önce hamile kalırsın
bizde beklemedeyiz ne yapalım, sende denemeye devam et bi bakmışsın gelmiş bebişin
beş gündür hastanedeyim yüksek tansiyon yüzünden indiremiyolar 20yi geçtişimdi 150lerde bırakmıyolarekonomik kızı görüyor musun tek mesajda herkesi sordu, lingen sen nerelerdesin, bu arada zeycana ne oldu ki:26:
canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallahHamileyim.Test yaptim az once nal gibi cikti yahu.
kız bide günahımı alıyon bana geçmiş olsun bile dediydin nasıl unuttunkuzum çok giremiyorum toptan yazayım dedim lingen nerde başka topiklerdedir
canım benim hayırlı demekten ve dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor Rabbim yüzümüzü güldürsün. bende doktordan geldim işte 71. sayfada yazdım sonuç iyi ben 4 aydır bebek düşündüğümüzü demedim 8 ay dedim o yüzden adet olunca gel yumurta takibi yapalım ama eşin sperm tahlili yaptırsın dedi eşimde bana kızdı 8 ay olsun önce dedi öyle kaldı işte beklemedeyiz. canım senin eşin tahlil yaptırdı mı?
kuzum aynen öyle bu erkek varya hiç bi işe yaramıyolar bütün yük bizde. hamile olmadan önce bi sürü çabala hamile olunca bütün ağrılar sızılar kilolar taşımalar bizde doğuncada herşeyi üstümüzde bide biz babayız diye dolaşacak gerile gerile
beş gündür hastanedeyim yüksek tansiyon yüzünden indiremiyolar 20yi geçtişimdi 150lerde bırakmıyolar
canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
kız bide günahımı alıyon bana geçmiş olsun bile dediydin nasıl unuttun
beni bırakmıyolar kızlar tansiyonumu kontrol altına alamıyolar sebebini araştırıyolaro yüzden yazamıyorum buraya
canım benim hayırlı demekten ve dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor Rabbim yüzümüzü güldürsün. bende doktordan geldim işte 71. sayfada yazdım sonuç iyi ben 4 aydır bebek düşündüğümüzü demedim 8 ay dedim o yüzden adet olunca gel yumurta takibi yapalım ama eşin sperm tahlili yaptırsın dedi eşimde bana kızdı 8 ay olsun önce dedi öyle kaldı işte beklemedeyiz. canım senin eşin tahlil yaptırdı mı?
kuzum aynen öyle bu erkek varya hiç bi işe yaramıyolar bütün yük bizde. hamile olmadan önce bi sürü çabala hamile olunca bütün ağrılar sızılar kilolar taşımalar bizde doğuncada herşeyi üstümüzde bide biz babayız diye dolaşacak gerile gerile
beş gündür hastanedeyim yüksek tansiyon yüzünden indiremiyolar 20yi geçtişimdi 150lerde bırakmıyolar
canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
kız bide günahımı alıyon bana geçmiş olsun bile dediydin nasıl unuttun
beni bırakmıyolar kızlar tansiyonumu kontrol altına alamıyolar sebebini araştırıyolaro yüzden yazamıyorum buraya
yok kizlar daha bulamadılar sebebini araştırıyolar
20yi geçtiği zaman kesin ölecem dedim ama allah yardım ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?