canlar nasılsınız nerelerdesiniz hiç girmemişsiniz. ben grip oluyorum sanki yalnız bişey diyecem: benim 22. gece ve 23 kasıklarım çok sancılandı karnımın alt kısımları öksürünce falanda batma oluyor. amannn her şeyi belirti sanıyorum
valla bacım kasım 2013 başlığı görünce hepimiz oraya akın ettik
canlar nasılsınız nerelerdesiniz hiç girmemişsiniz. ben grip oluyorum sanki yalnız bişey diyecem: benim 22. gece ve 23 kasıklarım çok sancılandı karnımın alt kısımları öksürünce falanda batma oluyor. amannn her şeyi belirti sanıyorum
Canım 4 Kasım'da başlayacağım ay bide grip oldum. Doktor bişey demedi keşke hamilesin deseydiben hep buradayım da yazan kimse olmayınca bende yazmıyorum canım, sen ne yapıyorsun daha tatil bitmedi mi, kız yoksa hamile misin geçen doktora gittiğinde bir şey gördü mü doktor
Kuzum haklısın çok giremiyorum telden yazıyorumkızlar nerdesiniz yaa kimse yazmıyor artık başlığımıza çok gerilerde kalıyoruz ama
Evet sosyalim ilgi alanı topiği açtı herkes orda :)valla bacım kasım 2013 başlığı görünce hepimiz oraya akın ettik
Sağol bitanem inşallah hersey gönlümüzce olur seviyorum sizlerimerhaba canım geçmiş olsun hadi hyrlısı dualar seninle
kızlar nasılsınız bu arada hepinizin geçmiş bayramı mubarek olsun bayramda darendedeydim ben kayınvalidemlere gittik sizin bayramınız nasıl geçti bu arada hangi gun buluşuyoruz kara kış bastırmadan gelelim biraraya :)
Canım 4 Kasım'da başlayacağım ay bide grip oldum. Doktor bişey demedi keşke hamilesin deseydi
çalışmalara mı 4 kasımda başlayacaksın, anlamadım ki :44:
Kuzum haklısın çok giremiyorum telden yazıyorum
Evet sosyalim ilgi alanı topiği açtı herkes orda :)
Sağol bitanem inşallah hersey gönlümüzce olur seviyorum sizleri
evet ya görüşelim artık bana hergün uyar ayarlayın hadı gariiiiiiiiiiiiiikızlar nasılsınız bu arada hepinizin geçmiş bayramı mubarek olsun bayramda darendedeydim ben kayınvalidemlere gittik sizin bayramınız nasıl geçti bu arada hangi gun buluşuyoruz kara kış bastırmadan gelelim biraraya :)
kızlar ne zaman derseniz ben icabet ederim yeter ki ayarlayalım, benim için pazar uygun yarın içinde olabilirdi ama kombi bakımına gelecekler
orayı açtım çünkü siz girmiyordunuz benimde canım sıkıldı orayı açtımoradaki arkadaşlarda çok tatlı herkesin bir derdi var işte birbirimizle paylaşıp zaman geçiriyoruz
Canım ıyı yapmışsın ellerine saglık burası az sayıda kişiye hitap edıyor Kasım topiği lazımdı zatenkızlar ne zaman derseniz ben icabet ederim yeter ki ayarlayalım, benim için pazar uygun yarın içinde olabilirdi ama kombi bakımına gelecekler
orayı açtım çünkü siz girmiyordunuz benimde canım sıkıldı orayı açtımoradaki arkadaşlarda çok tatlı herkesin bir derdi var işte birbirimizle paylaşıp zaman geçiriyoruz
Haklısın canım ama işte ne yapalım takmadan olmuyorcanım dikkat et aman hasta olma havalardandır çok geçmiş olsunkendini dinleme canım ozaman daha çok kafaya takıyoruz hayırlısı olsun inşallah
evet ya görüşelim artık bana hergün uyar ayarlayın hadı gariiiiiiiiiiiiii
canım o linki bana atsana orayada bakayım şu kkyı bir adam gibi çözemedim heeeeeeeee
sosyalim nereye konu açtın linki at da iyileşince geleyim
Canım ıyı yapmışsın ellerine saglık burası az sayıda kişiye hitap edıyor Kasım topiği lazımdı zaten
Haklısın canım ama işte ne yapalım takmadan olmuyor
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/659818-kasim-2013-a.html canım linki attım, bu arada ben sadece cumartesi pazar müsait oluyorum yarın için dedim ama kimseden ses çıkmamış, haftayada buluşabiliriz bana her yer malatya :))))
sende nazlanma artık kalk gel buralara, yatıyorsun tabii keyfin yerinde olmaz böyle (şaka şaka) , canım geçmiş olsun tekrardan muhabbetini çok özledim çabul iyileş gel, adresinde yukarıda verdim canım...
buradan vazgeçmeyelim artık, sende yoklamada hep yok yazılıyorsun tatilini bitirde daha fazla görüşelim :)))
sosyalim nereye konu açtın linki at da iyileşince geleyim
canım hala hastanedeyim sürekli fırlıyor tansiyon 20yi geçiyor birsürü ilaç veriyolar işte böyle yusracımLingen kuzum nasıl oldun arada yaz bize durumu
canım hala hastanedeyim sürekli fırlıyor tansiyon 20yi geçiyor birsürü ilaç veriyolar işte böyle yusracım
niye böyle oldun canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?