Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

valla canım doktorlar annemin vefatına bağlıyor bu durumu
bide panik problemim de geri başladı onun ilaçlarını da vermeye başladılartekrar bu gidişle bebik yapamicam

canım ben ateş ölçmede de yazdım gideni geri getiremiyoruz maalesef, hayat bir şekilde devam ediyor, hem bak sende annesin seni evde bekleyen dünyalar tatlısı bi kızın var, senin kendine moral vermen lazım, ilaç iğne bir yere kadar , hadi kalk artık bir an önce iyileş kızının eşinin ve bizim yanımıza yine gel, muhabbetini özledik

kızlar günaydın

dün doktora gittim. levent beye. memnun kaldım

eşimin sperm testine baktı. 120 milyon sperm var ama bunun kaçı kaliteli bilinmiyor.bunun morfolojisi eksik dedi. ona bakılmamış. testi laborantlar yapmıştı. embriyologların yapması gerekıyormuş. yeniden sperm testi istedi.

ben bu ay klomen kullanmıstım. yumurtam çatlamış.

isterken bu ay bekleyelım hem eşin sperm testi yaptırsın hem de yumurtan çatlamış hamile kalma olasılığın yüksek dedi.

olmazsa gel diğer ay rahim filmi çekelim dedi.

şimdi eşimin o dediği morfolojisinde sıkıntı çıkarsa tedavisi nedir canlarım bilgisi olan var mı?

kuzum bir dur hemen kötüyü düşünme lütfenbence temiz çıkacak.....spermin döllenme fonksiyonunu belirler morfoloji ben öyle biliyorum canım....sperm testini nerede yaptırdınız canım?devlette yaptırın bence daha güvenli bizde zamanında özelde de devlette de yaptırdık ama özelde bazen böyle sorunlar olabiliyor hayırlısı olsun hakkınızda

valla canım doktorlar annemin vefatına bağlıyor bu durumu
bide panik problemim de geri başladı onun ilaçlarını da vermeye başladılartekrar bu gidişle bebik yapamicam

canım öncelikle başın sağolsun ama hayat devam ediyor yapacak birşey yok senin sağlığın önemli bu saatten sonra giden sağlık tekrardan gelmiyor Allah korusun.....bir sirkelen kendine gel neden bebek yapamayacak mışın bal gibi de yaparsın sen

canım öncelikle geçmiş olsun, hamile kalma olasılığın yüksek demiş bak doktor ne güzel bir haber , bir daha eşin testi verir bakarsın ki oda iyi çıkmış, kendini şimdi yıpratma hemen

canım testi eşim sevgi hastanesinde yaptırdı. gözdedeki doktorum sperm testine normal demişti. şimdi park hastanesindeki doktorum testin yenilenmesini söylüyo. yanı park hastanesinde yaptıracağız sanırım orda embrıyologlar da varmış.

nasip canım ya ne yapalım bakalm onunki temiz çıkarsa diğer ay rahim filmi çektireceğim:18:

canım öncelikle geçmiş olsun, hamile kalma olasılığın yüksek demiş bak doktor ne güzel bir haber , bir daha eşin testi verir bakarsın ki oda iyi çıkmış, kendini şimdi yıpratma hemen

sağol canım. canım çok güzelde benim zaten yumurtalarım çatlıyo ki çatlatma iğnesi yapılırken de doktor demişti çatlamış diye sadece klomen kullandım bu ay yine çatlamiş . çok şükür o konuda sıkıntı yok da döllenmiyo işte meret

eşin sigara içiyo mu dedi evet dedim sigaranın spermi etkileme oranı nedir ki?

azaltıyo mu kaliteyi mi düşürüyo?

hem sperm sayısını düşürür hem de kalitesini bozar

banada sormuştu bende içmiyor dedim, halbuki gizli gizli içiyor pantolonu çalıya tutulasıca
anladım canım bakalm hafta sonu dananın kuyruğu kopacak

banada sormuştu bende içmiyor dedim, halbuki gizli gizli içiyor pantolonu çalıya tutulasıca

benimki sigaranın spermi etkilediğini duyunca 24 saat boyunca içmedi ertesi gün kaldığı yerden devam

spermdeki nikotin etkisini mi azaltmaya çalıştı anlamadım

canım hala hastanedeyim sürekli fırlıyor tansiyon 20yi geçiyor birsürü ilaç veriyolar işte böyle yusracım
kuzum benim Allah acil şifa versin hemencik iyileş bitanem
mrb canım inşallah güzel haberle gelirsin. canım sperm testini eşin nerede yaptırdı bende eşim yaptırsın istiyorum gerçi pek gönüllü değil

inşallah canım.
sevgi hastanesinde yaptırdı. park hastanesindeki doktorum morfolojisi yok bu testin dedi. sanırım park hastanesinde embriyologlar bakıyomuş.
tekrar parkta yaptıracak.
yanı olması gereken embrıyologların değerlendirmesiymiş. ya embriyologların olduğu bi hastanede yaptırt canım ya da tüp bebek merkezlerinde.

valla benimkide gönüllü değildi. bende bi sıkıntı yok. dedim " ne yapacaksan yap artık ben sıkıldım beklemekten" gitti yaptırdı

sigarayı bizimki de bırakacağa benzemiyo. kaç sigara içtin bugün diyorum hatrlamıyo (bu çok içtim demek)

havuç ve kabak çekirdeği spermi arttırıyormuş. doktorun yanında çalışan akrabam söylemişti.

şimdi kabak çekirdeğiyle keçi boynuzu yiyo garibim içtiği sigaradan haberi yok

hayırlısı olsun canım inşallah rahim filmine gerek kalmadan hamiş olursunnnnnn
amannn kızlar benim kide sıgara içiyor bırakmaz ki

bizde de stresten yalnızlıktan arada ben içiyorum yahu kızlar

inşallah canım. valla canım bayanlarda yumurtalıkları etkiliyo diyorlar ne derece doğrudur bilinmez ama gerçi arada içiyorum diosun bağımlı olmaddığına göre sorun olmaz sanrm:44:

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım bakalım inşallah gerek kalmadan hamile olduğumu öğrenirim

kuzum benim sen yine de içmeye çalış sosyalim yazmış gördüm senin hesaba ne oldu kuzu ceza mı verdiler sana
senin hesap neden geçici olarak çevrimdışı olarak gözüküyor :44:
günaydın bebem nasılsın

canlarım ya benim ayın 22 si ve 27 si gecelerinde kasıklarımda ve karnımın alt tarafına aşırı sancı girdi arada iğne batar gibi nefes bile alırken ağrıyordu sonra geçiyor ama yani ilk defa böyle oluyo acaba üşütme ile alakalı bişey mi yoksa hamile miyim aman bat tarihimi de tam bilmiyorum test yapsam mı bugün 27. günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…