bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım bakalım inşallah gerek kalmadan hamile olduğumu öğrenirim
kuzum benim sen yine de içmeye çalış sosyalim yazmış gördüm senin hesaba ne oldu kuzu ceza mı verdiler sana
günaydın bebem nasılsın
canlarım ya benim ayın 22 si ve 27 si gecelerinde kasıklarımda ve karnımın alt tarafına aşırı sancı girdi arada iğne batar gibi nefes bile alırken ağrıyordu sonra geçiyor ama yani ilk defa böyle oluyo acaba üşütme ile alakalı bişey mi yoksa hamile miyim aman bat tarihimi de tam bilmiyorum test yapsam mı bugün 27. günüm
Kızlarrrrrrr nerelerdesiniz hiç yazmamışsınız
Kızlar dün akşam bi arkadaş aradı hal hatırdan sonra bebiş nasıl dedi ay nasıl duygulandım ne bebişi yanlış mı aradın dedim yok sen hastaneye falan girmiştin ben hamilesin doğmuştur diye düşündüm dedi. Bi de uzun süredir görüşmediğim birisiydi inşallah içine doğmuştur onun. Bu ara hep bebek görüyorum kafayı yiyecem yakında
Kızlar dün akşam bi arkadaş aradı hal hatırdan sonra bebiş nasıl dedi ay nasıl duygulandım ne bebişi yanlış mı aradın dedim yok sen hastaneye falan girmiştin ben hamilesin doğmuştur diye düşündüm dedi. Bi de uzun süredir görüşmediğim birisiydi inşallah içine doğmuştur onun. Bu ara hep bebek görüyorum kafayı yiyecem yakında
İnşallah canım bi test mı yapsam acababuralardayım ama kimse yazmayınca bende yazmıyorum
canım inşallah ya dediğin gibi olur sonra hepimiz çatır çatır doğururuz
kızlar ben geldimmmmmmm bayanın birisi beni kiblemişkuşum takma kafana ya bende adetim yaklaşınca öyle kafayı sıyırıyorum kız rüyamda bebekler filan görmeler ama rüyada bile nasıl gerçek nasıl mis gibi kokuyorlar ya uyanınca uzun süre kendime gelemiyorum ben inşallah arkadaşının içine doğmuştur canım
Kızlar dayanamadım test yaptım 15 dk olacak hala tek çizgi bu ay da olmamış bundan sonra almayacağım diyeceğim ama kendime güvenmiyorum. Bide her şeyi uzerime yorumluyorum ne olsa havadan nem kapar oldum hayirlisi artık ne yapalım Rabbim doğru zamanı biliyor
Kızlar dayanamadım test yaptım 15 dk olacak hala tek çizgi bu ay da olmamış bundan sonra almayacağım diyeceğim ama kendime güvenmiyorum. Bide her şeyi uzerime yorumluyorum ne olsa havadan nem kapar oldum hayirlisi artık ne yapalım Rabbim doğru zamanı biliyor
canım benim üzülme haktan hayırlısı olsun inşallah ama o testler çok yıpratıyor bak ben 3.5 yıldır istiyorum ama olmuyor 2 yıl hep test yaptım okadar yıprandım ki sana anlatamam hep hüsran hep hüsran sürekli tek çizgi:18:artık yapmıyorum boşver kendine hakim olmaya çalış biliyorum çok zor çünkü ben çok zor bıraktım test olayını ama seni yıpratmaktan başka işe yaramıyor canım ayrıca adet olana kadar ümidini yitirme Allah kerim canım
canım benim üzülme haktan hayırlısı olsun inşallah ama o testler çok yıpratıyor bak ben 3.5 yıldır istiyorum ama olmuyor 2 yıl hep test yaptım okadar yıprandım ki sana anlatamam hep hüsran hep hüsran sürekli tek çizgi:18:artık yapmıyorum boşver kendine hakim olmaya çalış biliyorum çok zor çünkü ben çok zor bıraktım test olayını ama seni yıpratmaktan başka işe yaramıyor canım ayrıca adet olana kadar ümidini yitirme Allah kerim canım
bacı dur hemen yelkenleri indirme, 1-7 si arası demiştin, adet olmadan üzülme, hem geçen ay bazı olumsuzluklar yaşadın, az daha sabret ha bebişim
Sağolun canlarım iyi ki varsınız herşey kismet test yapmamak için kendine hakim olacagim inşallah. Soğan kürü yapayim diyorum geçen ay kist olmuştu ya bu ay da kisttik bi yapı var ama kesin değil demişti. Netten araştıralım bi siz hiç yaptınız mı
ben daha kür olayına falan girmedim ama soğan kürünün methini çok duydum sende yap bence faydasını görürsün kuzum
Canım bi kere deneyelim dedim midem bulandı demedim bakalım
Kızlar testte çıkmayınca yine kist oldu diye korkmuştum ama çok şükür adet oldum. Kirmizililarin geldigine bu kadar sevinecegim aklıma gelmezdi. İnşallah eski uzerime dönüyorum 28 günde geldi acaip mutlu oldum opuyorum hepinizi
zeycan çok geçmiş olsun canım allah bi dahakine sağlıkla kucağına aldırsın
hadi gözün aydın canım, bu sefer yum. günlerini hesaplar ona göre çalışırsın
Canım bakalım artık gelir inşallah bu ay bebişimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?