Kızlar bizim topik sessiz giremiyoruz ben işe başladım girerim artık inşalah
hoşgeldin canım evet ya kimse yok niye böyle olduuuuuuukasım topiğine bakıyorum bende arada geliyorum ama kimse yazmayınca çıkıyorum yüsra canım bir buluşma ayarlayalım yaaaaaa kasım 25ine memlekete gideceğim gitmeden görüşelim banada gelebilirsiniz canım
canım evet bende kasıma bakıyorum ara ara görüşebiliriz canım kızlardan ses gelsin bi haftasonu olsun ama canım dışarda buluşuruz kuzum
olur canım benim için mekan farketmez görüşelimde inşallahhhhh
canım bende Malatyalıyım bende hamileyimm darısı isteyenlerin başınaaa inşallah
bebişin hayırlı uğurlu olsun canım ben malatyalı değilim ama 4 yıldır buradayım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et inşallah olur mu
sağol tatlım rabbim sizin de gönlünüze göre versin kucaklarınızı doldursun inşallah ederim tabi.Ben evlendikten 8 gün sonra hamile kaldım :) inşallah senin de hayırlı haberlerini okurum canım
canım benim çok sağol ne güzel taze geline taze bebiş rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahhh
hoşgeldin canım, hayırlı olsun hamileliğin.
canım hangş hastaneye ve hangi doktora gidiyorsun memnun musun?
tamam canım kızlar ses verin görüşelim bi, haftasonu
olur canım benim için mekan farketmez görüşelimde inşallahhhhh
Benimde esim malatyali dolayisiyla bende 14 aylik bur kizim var kismetse.ikinciyi dusunuyoruz.
16 sı olabilir mesela kızlar
hadi ayarlayın artık şunu yaa , sizleri tanımayı çok istiyorum
hoş geldin canım bizim içinde dua et ne olur, bizde gelelim senin arkandan hemen
sende hoş geldin canım, Rabbim kızını size bağışlasın
amin canim.fazlq giremiyorum kizimdan dolayi.arada bakar yazarim size16 sı olabilir mesela kızlar
hoş geldin canım bizim içinde dua et ne olur, bizde gelelim senin arkandan hemen
16 sı olabilir mesela kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?