Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

Kızlar bizim topik sessiz giremiyoruz ben işe başladım girerim artık inşalah

hoşgeldin canım evet ya kimse yok niye böyle olduuuuuuukasım topiğine bakıyorum bende arada geliyorum ama kimse yazmayınca çıkıyorum yüsra canım bir buluşma ayarlayalım yaaaaaa kasım 25ine memlekete gideceğim gitmeden görüşelim banada gelebilirsiniz canım

canım evet bende kasıma bakıyorum ara ara görüşebiliriz canım kızlardan ses gelsin bi haftasonu olsun ama canım dışarda buluşuruz kuzum

canım bende Malatyalıyım bende hamileyimm darısı isteyenlerin başınaaa inşallah

bebişin hayırlı uğurlu olsun canım ben malatyalı değilim ama 4 yıldır buradayım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et inşallah olur mu

bebişin hayırlı uğurlu olsun canım ben malatyalı değilim ama 4 yıldır buradayım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et inşallah olur mu

sağol tatlım rabbim sizin de gönlünüze göre versin kucaklarınızı doldursun inşallah ederim tabi.Ben evlendikten 8 gün sonra hamile kaldım :) inşallah senin de hayırlı haberlerini okurum canım

sağol tatlım rabbim sizin de gönlünüze göre versin kucaklarınızı doldursun inşallah ederim tabi.Ben evlendikten 8 gün sonra hamile kaldım :) inşallah senin de hayırlı haberlerini okurum canım

canım benim çok sağol ne güzel taze geline taze bebiş rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahhh

canım benim çok sağol ne güzel taze geline taze bebiş rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahhh

sağol canım benim darısı tüm isteyenlerin senin başına inşallah hayırlısıyla.inanki rabbim en doğru zamanda veriyor o yüzden hiç pes etmek üzülmek yok ben eminim hamile haberlerini okuyacam

hoşgeldin canım, hayırlı olsun hamileliğin.

canım hangş hastaneye ve hangi doktora gidiyorsun memnun musun?

teşekkürler canım darısı diğer isteyenlerin başına.gözde kışla da tarık beye gidiyorum ve çok mennunum çok ilgili bi doktorr canımm

tamam canım kızlar ses verin görüşelim bi, haftasonu

16 sı olabilir mesela kızlar

olur canım benim için mekan farketmez görüşelimde inşallahhhhh

hadi ayarlayın artık şunu yaa , sizleri tanımayı çok istiyorum

hoş geldin canım bizim içinde dua et ne olur, bizde gelelim senin arkandan hemen

Benimde esim malatyali dolayisiyla bende 14 aylik bur kizim var kismetse.ikinciyi dusunuyoruz.

sende hoş geldin canım, Rabbim kızını size bağışlasın

canım bu aralar fazla giremiyorum ya benim eş gündüzleri evdeeeeeeee pcyi alıyor yaaaaaaaaabenim için olur canım 16sı Allahtan bişey çıkmazsa diğer kızlar ne diyorrrrrrrrrrrrrrrr

amin canim.fazlq giremiyorum kizimdan dolayi.arada bakar yazarim size

hoşbulduk caanımm ederim tabi rabbim önce göbüşlerinizi sonra kucaklarınızı doldursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…