Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

huhuuuu yeşil malatyamın güzel insanları napıyonuzzzzz

canım nasılsın?nasıl oldun kız iyisindir inşallahlingen ya dün çalıştık 16.günümdü ama bugün ilk defa feci sol kasığım ağrıyor eğiliriken bile acaba bugün mü yumurtluyorum ne dersin acaba bugün de mi çalışsak?fikir verin banaaaaaaaaa:26::26:

canım kasık sancısı iki adet arasındaki ortalama günlere denk geliyorsa ve yumurta akı kıvamında akıntı varsa bugnyarın yumurtlarsın sen gün aşırı yapmaya sdevam et

canım kasık sancısı iki adet arasındaki ortalama günlere denk geliyorsa ve yumurta akı kıvamında akıntı varsa bugnyarın yumurtlarsın sen gün aşırı yapmaya sdevam et

evet canım tam yumurtlama zamanlarım zaten çalıştık bakalım bundan sonra 2 güne bir yaparız heralde eşimin işi müsait olursa hayırlısı artık canım

canım bende Malatyalıyım bende hamileyimm darısı isteyenlerin başınaaa inşallah
hosgeldin canım bebeğin hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah darısı başımıza
Benimde esim malatyali dolayisiyla bende 14 aylik bur kizim var kismetse.ikinciyi dusunuyoruz.
merhaba canım hosgeldin Allah kızınıza hayırlı sağlıklı ömür versin yakın zamanda kardeş nasip etsin
huhuuuu yeşil malatyamın güzel insanları napıyonuzzzzz
oooo canim nasıl oldun sen bakalım
sosyalim nerelerdeydin kasım topigine de yazmıştım göremedim seni. Allah.tan bişey olmazsa 16 si uyar nerde bulusacaz yeni katilan arkadaşlar sizde gelin

evet canım tam yumurtlama zamanlarım zaten çalıştık bakalım bundan sonra 2 güne bir yaparız heralde eşimin işi müsait olursa hayırlısı artık canım

canım sizden sıkı bir çalışma bekliyoruz hayırlısı olur insallah bebisin geldim der inşallah

bu hafta çok yoğunum canım yaa, pazartesi günü inşallah hep sizinleyim artık

16 sına gelecekler
ben
yusra
pofuduk

yok mu arttıran

canım sizden sıkı bir çalışma bekliyoruz hayırlısı olur insallah bebisin geldim der inşallah
inşallah hepimizin bebişi hemen gelsin canımmmmmmm
bu hafta çok yoğunum canım yaa, pazartesi günü inşallah hep sizinleyim artık

16 sına gelecekler
ben
yusra
pofuduk

yok mu arttıran

evet bayanlar bekliyoruz başka gelen yuk miiiiiiiiiiii

sosyalim bugün regl günün var mi değişiklik. benimde yumurtlama günüm yaklasiyor galiba akıntı arttı

sosyalim bugün regl günün var mi değişiklik. benimde yumurtlama günüm yaklasiyor galiba akıntı arttı

yok kuzu yok adetimi bekliyorum olurum bugün yarın, cuma günü doktora gittim bhcg testi istedi, netten baktım çıkmamış yani bu ayda böyle geçti sende ne var ne yok ne yapıyorsun?

çalışmalara başla ozaman canım hadi bakalımbizde en son reglimin 17sine çalıştık bugün 19.günüm yarın çalışırız artık

sosyalim inşallah gelmez uyuz kırmızılar canım hakkında hayırlısı olsun canım

yok kuzu yok adetimi bekliyorum olurum bugün yarın, cuma günü doktora gittim bhcg testi istedi, netten baktım çıkmamış yani bu ayda böyle geçti sende ne var ne yok ne yapıyorsun?
canim hayirlisi olsun benimde aynı iş başladı hafta içi yoğun oluyor. çalışmalara başladık bizde

canim dün calistik gün aşırı devam edecek bakalım hayirlisi olsun

kuzum gelsinde gelecek aya umut olsun bize

canim hayirlisi olsun benimde aynı iş başladı hafta içi yoğun oluyor. çalışmalara başladık bizde

kolay gelsin canım benimde 1 hafta eğitim vardı yarın bende başlıyorum işe

hadi bakalım canım

canım sende mi çalışıyorsun yahuuu bir ben ev hanımıyım desene

kızlar bu arada osmaniyeli bebişi olan bir arkadaşımız daha vardı ama nickini hatırlamıyorum oda görüşmek istiyordu aslındaaaa nasıl ulaşacağız onaaaaaaa:26:

sağol canım aminn inşallah darısı başınıza güzelhaberlerinizi bekliyorumm

hadi bakalım canım

canım sende mi çalışıyorsun yahuuu bir ben ev hanımıyım desene

biz çalışan ev hanımlarıyız kuzu

kızlar bu arada osmaniyeli bebişi olan bir arkadaşımız daha vardı ama nickini hatırlamıyorum oda görüşmek istiyordu aslındaaaa nasıl ulaşacağız onaaaaaaa:26:

ben de hatırlayamadım şimdi

canlar nerde buluşacaz bildiğim ardusu çok görüşmek istiyordu ona yazalım diğer malatyalı arkadaşlar gelmek istemez misinz

canım sen nerelerdesin cumartesi görüşelim diyoruz

canım ben de gelmeyi çok isterim saati ve yeri belirleyelim de bi an önce.

cumartesi hasta olursam doktora gideceğim. olmazsam (inşallah) gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…