canım malatya park olabilir ama başka yerde derseniz olur hadi kararlaştıralımmmmmmcanlar nerde buluşacaz bildiğim ardusu çok görüşmek istiyordu ona yazalım diğer malatyalı arkadaşlar gelmek istemez misinz
canım inşallah hasta olmazsınnnnnnncanım ben de gelmeyi çok isterim saati ve yeri belirleyelim de bi an önce.
cumartesi hasta olursam doktora gideceğim. olmazsam (inşallah) gelirim
kızlar cumartesi saat 7 de otobüsüm var, isterseniz 12 gibi buluşalım kahvaltıda yapabiliriz
hosgeldin canım bebeğin hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah darısı başımıza
merhaba canım hosgeldin Allah kızınıza hayırlı sağlıklı ömür versin yakın zamanda kardeş nasip etsin
oooo canim nasıl oldun sen bakalım
sosyalim nerelerdeydin kasım topigine de yazmıştım göremedim seni. Allah.tan bişey olmazsa 16 si uyar nerde bulusacaz yeni katilan arkadaşlar sizde gelin
canım ben de gelmeyi çok isterim saati ve yeri belirleyelim de bi an önce.
cumartesi hasta olursam doktora gideceğim. olmazsam (inşallah) gelirim
canım malatya park olabilir ama başka yerde derseniz olur hadi kararlaştıralımmmmmm
canım inşallah hasta olmazsınnnnnnngel gel
bana her türlü uyar canım ayarlayınnnnnnn
kızlar cumartesi saat 7 de otobüsüm var, isterseniz 12 gibi buluşalım kahvaltıda yapabiliriz
Benim hemşerilerim gemişte buralarda bir topiğ açmış çok sevindim
Allah gönlünüze göre versin hayırlar uğurlar gedirsin bebişleriniz
tşk ederiz sizide bekleriz arada sohbetimize
İnşallaah canım fırsat bulursam gelirim
Bende Malatyadayım beni heycanlandırdınız
canlarim cumartesi 12- 12.30 gibi merkezde bi yerde olsa ben sizinle gorustukten sonra başka yerde uğrayacağım. mesela kararlar olabilir yada istediğiniz başka bi yer ama merkezde
kızlar ben çok cafe falan bilmiyorum o yüzden size uyarım benim için no problem
kızlar günaydın nasılsınız bakalım?ya ben gelemiyorum kusura bakmayın ya çok istiyordum biliyorsunuz ama bugün öğle arabasıyla memlekete gideceğimmmmmmmmmaniden oldu zaten gidecektim biliyorsunuz ama erken gitmem gerekti kusura bakmayın size iyi eğlenceler bidaha ki buluşmaya gelirim inşallahhhhhhhhhhh
ne olduda bu kadar erken gitmek zorunda kaldın, kötü bir şey yoktur inşallah, sen gelemiyorsan başka zamana ertelenebilir benim için problem yok yani , yusranında fikrini almak lazım tabii
canım hasta oldun mu inşallah mutlu haberinle gelirsin ama herşeyden önce hayırlısıinşallah yarın hasta olmam da cumartesi Allahtan bir şey olmazsa beraber paylaşırız mutluluğu
hoş geldin canımBenim hemşerilerim gemişte buralarda bir topiğ açmış çok sevindim
Allah gönlünüze göre versin hayırlar uğurlar gedirsin bebişleriniz
kızlar günaydın nasılsınız bakalım?ya ben gelemiyorum kusura bakmayın ya çok istiyordum biliyorsunuz ama bugün öğle arabasıyla memlekete gideceğimmmmmmmmmaniden oldu zaten gidecektim biliyorsunuz ama erken gitmem gerekti kusura bakmayın size iyi eğlenceler bidaha ki buluşmaya gelirim inşallahhhhhhhhhhh
canım hasta oldun mu inşallah mutlu haberinle gelirsin ama herşeyden önce hayırlısı
hoş geldin canım
kuzum memeleketten başka bahanen olsaydı kusura bakardık ama neyse hayırlı git gel sen gelince görüşelim sosyalim bana uyar ne zaman derseniz bi haftasonu ayarlarız yine beraber topluca çıkalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?