Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

kızlar cumartesi saat 7 de otobüsüm var, isterseniz 12 gibi buluşalım kahvaltıda yapabiliriz

canlar nerde buluşacaz bildiğim ardusu çok görüşmek istiyordu ona yazalım diğer malatyalı arkadaşlar gelmek istemez misinz
canım malatya park olabilir ama başka yerde derseniz olur hadi kararlaştıralımmmmmm
canım ben de gelmeyi çok isterim saati ve yeri belirleyelim de bi an önce.

cumartesi hasta olursam doktora gideceğim. olmazsam (inşallah) gelirim
canım inşallah hasta olmazsınnnnnnngel gel
kızlar cumartesi saat 7 de otobüsüm var, isterseniz 12 gibi buluşalım kahvaltıda yapabiliriz

bana her türlü uyar canım ayarlayınnnnnnn

Amin.isteyen herkesede bir bebis versin.ben ikinciyi cok istiyorum ama dwha olmadi bakalim bekliyiruz

kız karar verin ben uyarım cumartesi günü okey, saati ve yeride söyleyin malatya küçük bir yer zaten

inşallah yarın hasta olmam da cumartesi Allahtan bir şey olmazsa beraber paylaşırız mutluluğu

canım ben de gelmeyi çok isterim saati ve yeri belirleyelim de bi an önce.

cumartesi hasta olursam doktora gideceğim. olmazsam (inşallah) gelirim

canım malatya park olabilir ama başka yerde derseniz olur hadi kararlaştıralımmmmmm

canım inşallah hasta olmazsınnnnnnngel gel

bana her türlü uyar canım ayarlayınnnnnnn

canlarim cumartesi 12- 12.30 gibi merkezde bi yerde olsa ben sizinle gorustukten sonra başka yerde uğrayacağım. mesela kararlar olabilir yada istediğiniz başka bi yer ama merkezde

Benim hemşerilerim gemişte buralarda bir topiğ açmış çok sevindim
Allah gönlünüze göre versin hayırlar uğurlar gedirsin bebişleriniz

canlarim cumartesi 12- 12.30 gibi merkezde bi yerde olsa ben sizinle gorustukten sonra başka yerde uğrayacağım. mesela kararlar olabilir yada istediğiniz başka bi yer ama merkezde

kızlar ben çok cafe falan bilmiyorum o yüzden size uyarım benim için no problem

kızlar günaydın nasılsınız bakalım?ya ben gelemiyorum kusura bakmayın ya çok istiyordum biliyorsunuz ama bugün öğle arabasıyla memlekete gideceğimmmmmmmmmaniden oldu zaten gidecektim biliyorsunuz ama erken gitmem gerekti kusura bakmayın size iyi eğlenceler bidaha ki buluşmaya gelirim inşallahhhhhhhhhhh

ne olduda bu kadar erken gitmek zorunda kaldın, kötü bir şey yoktur inşallah, sen gelemiyorsan başka zamana ertelenebilir benim için problem yok yani , yusranında fikrini almak lazım tabii

ne olduda bu kadar erken gitmek zorunda kaldın, kötü bir şey yoktur inşallah, sen gelemiyorsan başka zamana ertelenebilir benim için problem yok yani , yusranında fikrini almak lazım tabii

canım ya hakkariden de diğer kuzenim gelmiş onuda görmek istiyorum birde hesapladım eğer geç gidip geç gelirsem önümüzdeki ay yumurtlama zamanım memlekette geçecek yaaaaaayani bir ayım boşa gidecekaralığın ilk haftası içinde dönerim sanırım.....size de engel olmak istemedim canım buluşmak isterseniz buluşun tabiki ama çok istiyordum biliyordunuzzzzz

inşallah yarın hasta olmam da cumartesi Allahtan bir şey olmazsa beraber paylaşırız mutluluğu
canım hasta oldun mu inşallah mutlu haberinle gelirsin ama herşeyden önce hayırlısı
Benim hemşerilerim gemişte buralarda bir topiğ açmış çok sevindim
Allah gönlünüze göre versin hayırlar uğurlar gedirsin bebişleriniz
hoş geldin canım

kuzum memeleketten başka bahanen olsaydı kusura bakardık ama neyse hayırlı git gel sen gelince görüşelim sosyalim bana uyar ne zaman derseniz bi haftasonu ayarlarız yine beraber topluca çıkalım

kızlarrrrrrrrr cevap verin bana gariiiiiiii bir yandan kahvaltı hazırlıyorum bir yandan size bakıyorum adam beni yolacak çabuk deyip duruyorrrrrrr

haklısın canım dün akşam bir anda oldu annem kızım gel deyince dayanamadım çok şükür sağlık problemi vs değil gerçekten beni beklemek zorunda değilsiniz ama kusura da bakmayın amaaaaaaa

neyse çıkmam lazım kusura bakmayın tekrardan hiç sevdiğim ve yaptığım birşey değildir kızlar ama gurbet böyle birşey olsa gerek annenin bir lafına yok diyemiyorsun iştekendinize iyi bakın hepinizi öptümmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…