Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

yusracım bizim deli kız gitsin gelsin sonra görüşelim artık, ne yapıyorsun nasılsın kuzu

yok canım daha olmadım ama kasıklarım ve belim çok ağrıyo akıntım arttı.çokta umutlanmak istemiyorum. ben ilçenin dışında oturuyorum eşim gidip geliyo merkeze. şimdi ondan da test istersem umutlanır garibim hayalk kırıklığına uğratmak istemiyorum.

bugünde olmazsa yarın arkadaşıma aldırtırım artık

CANIM BENİM HAYIRLI GİT GEL
yusracım bizim deli kız gitsin gelsin sonra görüşelim artık, ne yapıyorsun nasılsın kuzu
tamam kuzum olur nasıl isterseniz ama istersen cumartesi ön görşme yapıp bi kahve içebiliriz
canım benim hayırlı olur inşallah senin için dualarımdasın Allah gönlümüze göre versin

inşallah canım sizlerde benim dualarımdasınız

akşamına yolculuğum var ama gelirim içeriz bi kahve

canım karaözler olması şart mı?

eşini kaybetmiş özürlü kızıyla ve 4 aylık bebeğiyle kalmış bi akrabam karaözlere gitmişti kızıyla.

kızıda arada sesler çıkarır. annesi kızının kimseyi rahatsz etmediği halde garsonun gelıp onları kovduğunu söyledi. hatta görümcemde ordaymış.

o yüzden ben orayı kendi çapımda boykot ediyom da

benim için sorun yok canım başka yerdede buluşabiliriz

günaydın kızlar

nasıl tanıyacağız birbirimizi :44: kimler geliyor?

günaydın kızlar

nasıl tanıyacağız birbirimizi :44: kimler geliyor?

yusra ben sen yusradan ses yokk, tanırız kız neden tanımayalım ben sana numaramıda veririm ordan görüşürüz

yusraaaaaaa karaözler olmasın bak kötü şeyler yaşanmış orada , onun yerine başka bir yer olsunnn

kızlar fark etmez nere derseniz ora olsun avm de olur eğer istersiniz yeri belirleyin ben uyarım her türlü ama birbirimizi tanırız gibi

kızlar fark etmez nere derseniz ora olsun avm de olur eğer istersiniz yeri belirleyin ben uyarım her türlü ama birbirimizi tanırız gibi

telefonlar var canım tanırız, ya ben bulamadım haa bi yer, hasbihal var oraya mı gitsek paris kuaförün karşısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…