canım hasta oldun mu inşallah mutlu haberinle gelirsin ama herşeyden önce hayırlısı
hoş geldin canım
kuzum memeleketten başka bahanen olsaydı kusura bakardık ama neyse hayırlı git gel sen gelince görüşelim sosyalim bana uyar ne zaman derseniz bi haftasonu ayarlarız yine beraber topluca çıkalım
CANIM BENİM HAYIRLI GİT GELneyse çıkmam lazım kusura bakmayın tekrardan hiç sevdiğim ve yaptığım birşey değildir kızlar ama gurbet böyle birşey olsa gerek annenin bir lafına yok diyemiyorsun iştekendinize iyi bakın hepinizi öptümmmmmmmm
tamam kuzum olur nasıl isterseniz ama istersen cumartesi ön görşme yapıp bi kahve içebilirizyusracım bizim deli kız gitsin gelsin sonra görüşelim artık, ne yapıyorsun nasılsın kuzu
canım benim hayırlı olur inşallah senin için dualarımdasın Allah gönlümüze göre versinyok canım daha olmadım ama kasıklarım ve belim çok ağrıyo akıntım arttı.çokta umutlanmak istemiyorum. ben ilçenin dışında oturuyorum eşim gidip geliyo merkeze. şimdi ondan da test istersem umutlanır garibim hayalk kırıklığına uğratmak istemiyorum.
bugünde olmazsa yarın arkadaşıma aldırtırım artık
CANIM BENİM HAYIRLI GİT GEL
tamam kuzum olur nasıl isterseniz ama istersen cumartesi ön görşme yapıp bi kahve içebiliriz
canım benim hayırlı olur inşallah senin için dualarımdasın Allah gönlümüze göre versin
CANIM BENİM HAYIRLI GİT GEL
tamam kuzum olur nasıl isterseniz ama istersen cumartesi ön görşme yapıp bi kahve içebiliriz
canım benim hayırlı olur inşallah senin için dualarımdasın Allah gönlümüze göre versin
İnşallah gelirim canım sabah doktorda randevum var yetişirim size
canım karaözler olması şart mı?
eşini kaybetmiş özürlü kızıyla ve 4 aylık bebeğiyle kalmış bi akrabam karaözlere gitmişti kızıyla.
kızıda arada sesler çıkarır. annesi kızının kimseyi rahatsz etmediği halde garsonun gelıp onları kovduğunu söyledi. hatta görümcemde ordaymış.
o yüzden ben orayı kendi çapımda boykot ediyom da
günaydın kızlar
nasıl tanıyacağız birbirimizi :44: kimler geliyor?
canım karaözler olması şart mı?
eşini kaybetmiş özürlü kızıyla ve 4 aylık bebeğiyle kalmış bi akrabam karaözlere gitmişti kızıyla.
kızıda arada sesler çıkarır. annesi kızının kimseyi rahatsz etmediği halde garsonun gelıp onları kovduğunu söyledi. hatta görümcemde ordaymış.
o yüzden ben orayı kendi çapımda boykot ediyom da
kızlar fark etmez nere derseniz ora olsun avm de olur eğer istersiniz yeri belirleyin ben uyarım her türlü ama birbirimizi tanırız gibiyusra ben senyusradan ses yokk, tanırız kız neden tanımayalım ben sana numaramıda veririm ordan görüşürüz
yusraaaaaaa karaözler olmasın bak kötü şeyler yaşanmış orada , onun yerine başka bir yer olsunnn
kızlar fark etmez nere derseniz ora olsun avm de olur eğer istersiniz yeri belirleyin ben uyarım her türlü ama birbirimizi tanırız gibi
telefonlar var canım tanırız, ya ben bulamadım haa bi yer, hasbihal var oraya mı gitsek paris kuaförün karşısı
telefonlar var canım tanırız, ya ben bulamadım haa bi yer, hasbihal var oraya mı gitsek paris kuaförün karşısı
olur canım hasbihal bana uygundur
tamamdır kızlar saat birde hasbihalde
yaşasınnn kızları görecemmmm ayy çok merak ediyorum sizi ben
bende merak ediyorum. sen yeni bi topik mi açtın yeni fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?