Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

canım benim yüzümden değişmeyelim bir olsun çok oturmayacaksak 1 uygundur

canlarım tamam bana hepsi uayr yarın 12 de bakarım sayfaya en son kaç demişseniz o saatte gelirim ben

12:30 olsun bacılar, 12 :30 da hasbihalde...
herkes yakasına kırmızıgül taksın birbirimizi öyle tanıyalım

kız ben birazdan malatyaya gideceğim son karar 12:30 mu şimdi evde net yok ben gidip sap gibi beklemeyeyim yarın

değişiklik olursa arayın beni

12:30 olsun bacılar, 12 :30 da hasbihalde...
herkes yakasına kırmızıgül taksın birbirimizi öyle tanıyalım
KIZ ALEMSİN HA KIRMIZI GÜL DEMEK sasyalim adet oldun mu?
kız ben birazdan malatyaya gideceğim son karar 12:30 mu şimdi evde net yok ben gidip sap gibi beklemeyeyim yarın

değişiklik olursa arayın beni

canım merak etme Allah'tan bişey olmazsa yarın 12,30 hasbihalde hasret bitecek

KIZ ALEMSİN HA KIRMIZI GÜL DEMEK sasyalim adet oldun mu?

canım merak etme Allah'tan bişey olmazsa yarın 12,30 hasbihalde hasret bitecek

kızlarrrr gunaydın dun gece gördüm nerede buluşuyorsunuz benim birazdan kahvaltıya misafirim gelcek o gidince hemen atlayıp gelmek istiyorum

birazdan birbirinizi göreceksiniz bühhüüüü
bende görmek istiyom sizi

foto koysunlar sızde görun yada 3 g yle görüntülü konuşma yapabilirdik ama bende gidemedim kayınvalidemler bizdeler
kuzu malatyada olsam kesinlikle kaçırmazdım bu buluşmayı ama teee alamanyadayım ama belki ağustosta gelicem o zaman tüm topikcanlarımı görmek istiyom

kuzu malatyada olsam kesinlikle kaçırmazdım bu buluşmayı ama teee alamanyadayım ama belki ağustosta gelicem o zaman tüm topikcanlarımı görmek istiyom

inşallah ben malatyadyımda gidebildimmi sanki bende çok istiyordum kafayı yemek üzereyim burada pazartesi sbh atlayıp memeleketime gidip bi hava alıp gelcem bende :)

inşallah ben malatyadyımda gidebildimmi sanki bende çok istiyordum kafayı yemek üzereyim burada pazartesi sbh atlayıp memeleketime gidip bi hava alıp gelcem bende :)

ya bu hamilelik takvimi nie çıkıor ben hamile falan degilimkiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…