ardusu senşn memleket nere canım
kızlar ben yola çıktım
kızlaar kim kim buluştunuz nasıl geçti anlatın baaaaaa
biliyom kız osmaniyeyi 11-12 sene kadar önce gittiydim maydanoz cafe diye biyer vardıosmaniye :) adana osmaniye eski adı
biliyom kız osmaniyeyi 11-12 sene kadar önce gittiydim maydanoz cafe diye biyer vardı
iyi yolculuklar canommmmm
kızlaar kim kim buluştunuz nasıl geçti anlatın baaaaaa
hyrlı yolculuklar canım kazasız belasız git gel
bende merak ediyorum lingen normalde meraklı degilim ama bu olayı merak ettim bende gitmek istiyordum yafff çok üzüldüm
Canım ben sosyalim evlimutlu ve ablasi çok güzeldi sen gelinde yaparız insallahbirazdan birbirinizi göreceksiniz bühhüüüü
bende görmek istiyom sizi
kızlar ben yola çıktım
kızlar benim içinde çok güzeldi zaman nasıl geçti anlamadım.
Kızları sanki kırk yıldır tanıyormuş gibi rahattım.
En kısa zamanda tekrarlayalım
canım 27-30 arası emin değilim yani eğer eski düzene döndüysem 28 günde bir olursam 27si oluyorölç canım ölç bende yuumurtalama testlerini alayım bi yerden başlayalım
Senin adetin ne zamandı?
canım adı başka demişdi benim telefondaki period celendar diye bişeybacım senin teline indirdiğin programın adı neydi?
Sosyalınkiyle aynı program mı??
yusrammmm sende mi ateşleniyon kııızzzz
Ugrarim bebisim ask olsun bu arada gozunuz aydin Rabbim anali babali buyutsunKızlar görümcem doğum yapmış suyu azalınca 3 hafta önce almışlar aylardır sakladığı cinsiyetini söylemediği bebek erkekmiş artık hangi mantıkla sakladıysa
Sosyalim arada bizede uğra
Kızlar görümcem doğum yapmış suyu azalınca 3 hafta önce almışlar aylardır sakladığı cinsiyetini söylemediği bebek erkekmiş artık hangi mantıkla sakladıysa
Sosyalim arada bizede uğra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?