Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

biliyom kız osmaniyeyi 11-12 sene kadar önce gittiydim maydanoz cafe diye biyer vardı

ben osmaniyeyide pek bilmem canım ya annem babam orda onları görcem hasret gidercem ben boluda yaşıyordum malatyayada gelin geldim bide çoçuk verdi rabbim elim ayağım bağlandı buraya kıpırdayamıyorum hiç biyere allahtan internet var

iyi yolculuklar canommmmm

kızlaar kim kim buluştunuz nasıl geçti anlatın baaaaaa

hyrlı yolculuklar canım kazasız belasız git gel

bende merak ediyorum lingen normalde meraklı degilim ama bu olayı merak ettim bende gitmek istiyordum yafff çok üzüldüm

Kizlar oncelikle tskler tabletten yzdigim icin uzun yazamayacagim diger kizlar gelirse yazsinbenimicin cok guzeldi

kızlar benim içinde çok güzeldi zaman nasıl geçti anlamadım.

kızları sanki kırk yıldır tanıyormuş gibi rahattım.

en kısa zamanda tekrarlayalım

kızlar benim içinde çok güzeldi zaman nasıl geçti anlamadım.

Kızları sanki kırk yıldır tanıyormuş gibi rahattım.

En kısa zamanda tekrarlayalım

aynen canım çok güzeldi arkadaşlarımada dedim hiç yabancılık çekmedik güzel anlardı. Inşallah tekrarlayalım. Bu arada canım benim dünden beri göğüslerimde hassiyet var yumurtlama dönemi geçti diye düşünüyorum ama yani neden öyle oldu onuda bilemedim hayırlısı bakalım. Bugün ateş ölçer aldım bende ateş ölçecem

ölç canım ölç bende yuumurtalama testlerini alayım bi yerden başlayalım

senin adetin ne zamandı?

bacım senin teline indirdiğin programın adı neydi?

sosyalınkiyle aynı program mı??

ölç canım ölç bende yuumurtalama testlerini alayım bi yerden başlayalım

Senin adetin ne zamandı?
canım 27-30 arası emin değilim yani eğer eski düzene döndüysem 28 günde bir olursam 27si oluyor
bacım senin teline indirdiğin programın adı neydi?

Sosyalınkiyle aynı program mı??
canım adı başka demişdi benim telefondaki period celendar diye bişey
yusrammmm sende mi ateşleniyon kııızzzz

he kız lingenim 2 gündür sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ateş ölçeri ağzıma sokuyom uykulu uykulu 2 gündür 36,4 çıkıyor. Bugün 22. Günüm. Canım bişey soracam ateşim düşünce mi adet olacam

Kızlar görümcem doğum yapmış suyu azalınca 3 hafta önce almışlar aylardır sakladığı cinsiyetini söylemediği bebek erkekmiş artık hangi mantıkla sakladıysa
Sosyalim arada bizede uğra

Kızlar görümcem doğum yapmış suyu azalınca 3 hafta önce almışlar aylardır sakladığı cinsiyetini söylemediği bebek erkekmiş artık hangi mantıkla sakladıysa
Ugrarim bebisim ask olsun bu arada gozunuz aydin Rabbim anali babali buyutsun

kızdı değil mi ilki ?

nazar değer diye korkmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…