kızdı değil mi ilki ?
nazar değer diye korkmuştur
kızlar bebek 40 gün eksik doğmuş maalesef dün sabah kaybettik. Allah annesine sabırlar versin çok zorUgrarim bebisim ask olsun bu arada gozunuz aydin Rabbim anali babali buyutsun
çok şükür ya korktuğum gibi değildi. doktorum sağolsun çabuk ve ağrısız çekti
kızlar bebek 40 gün eksik doğmuş maalesef dün sabah kaybettik. Allah annesine sabırlar versin çok zor
canım çok geçmiş olsun iyi çıkmasına çok sevindim
canım çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun inşallah bi daha böyle bişe yaşamaz
sağol canım bakalm bizim işler karışık ama yakın zaman da ne olacağı belli olur inşallah
Yusracim cok uzuldumya cok gecmis olsunayy Rabbim vermesin bir daha ne kadar aci birsey
Kotuyum ben bebek dusunmeye ara verdim bir sure istemiyorum oyle iste sen ne yapiyorsun nasilsin
canım ne oldu niye öyle yazdın ki kötü bişey yok inşallahKotuyum ben bebek dusunmeye ara verdim bir sure istemiyorum oyle iste sen ne yapiyorsun nasilsin
Sorunlari hallettik kizlar bebek istemeye tamgaz devam
mrb canım ne olsun ateşimi ölçüyorum sabahları pek bişey anlamıyorum ama düşüşe geçti bata 2 gün var hiç bişey hissetmiyorum işte ne bişleyim karışık sen nasılsın başka topikte gördüm eşin ameliyat olacakmış inşallah rahat bir operasyon olur biran önce gönlünüzdekine kavuşursunuzgünaydın yusraeren nasılsın
sorunlari hallettik kizlar bebek istemeye tamgaz devam
Evli mutlu ne ameliyati kiz ne zaman gecmis olsun canimmrb canım ne olsun ateşimi ölvazgeciyorum ahları pek bişey anlamıyorum ama düşüşe geçti bata 2 gün var hiç bişey hissetmiyorum işte ne bişleyim karışık sen nasılsın başka topikte gördüm eşin ameliyat olacakmış inşallah rahat bir operasyon olur biran önce gönlünüzdekine kavuşursunuz
canım kocişle her tartışmada çocuktan vazgeçilmez bebek istiyoruz ve inşallah hayırlısıyla kavuşacağız.
mrb canım ne olsun ateşimi ölçüyorum sabahları pek bişey anlamıyorum ama düşüşe geçti bata 2 gün var hiç bişey hissetmiyorum işte ne bişleyim karışık sen nasılsın başka topikte gördüm eşin ameliyat olacakmış inşallah rahat bir operasyon olur biran önce gönlünüzdekine kavuşursunuz
Evli mutlu ne ameliyati kiz ne zaman gecmis olsun canim
Ayy ne bileyim yusracim kavga ediyoruz hemdn herseyden vazgeciyorum insallah canim kavusacagiz hayirlisiyla
Günaydın kızlar maalesef sabah kırmızı kartı gördüm ve morallerimiz bozuldu eşim takılma diğer aya inşallah dedi ama üzüldü gözlerini kaçırdı benden. Hayırlısı olsun inşallah allah hayırlı zamanda verecek inşallah
günaydın canım hayırlısı diğer aya inşallah daha yolun çok başındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?