Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

çok şükür ya korktuğum gibi değildi. doktorum sağolsun çabuk ve ağrısız çekti

kızdı değil mi ilki ?

nazar değer diye korkmuştur

Ugrarim bebisim ask olsun bu arada gozunuz aydin Rabbim anali babali buyutsun
kızlar bebek 40 gün eksik doğmuş maalesef dün sabah kaybettik. Allah annesine sabırlar versin çok zor
çok şükür ya korktuğum gibi değildi. doktorum sağolsun çabuk ve ağrısız çekti

canım çok geçmiş olsun iyi çıkmasına çok sevindim

kızlar bebek 40 gün eksik doğmuş maalesef dün sabah kaybettik. Allah annesine sabırlar versin çok zor

canım çok geçmiş olsun iyi çıkmasına çok sevindim

canım çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun inşallah bi daha böyle bişe yaşamaz

sağol canım bakalm bizim işler karışık ama yakın zaman da ne olacağı belli olur inşallah

canım çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun inşallah bi daha böyle bişe yaşamaz

sağol canım bakalm bizim işler karışık ama yakın zaman da ne olacağı belli olur inşallah

sağol canım umarım son gördüğü acısı olur. sizinde inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız

Kotuyum ben bebek dusunmeye ara verdim bir sure istemiyorum oyle iste sen ne yapiyorsun nasilsin

günaydın yusraeren nasılsın
mrb canım ne olsun ateşimi ölçüyorum sabahları pek bişey anlamıyorum ama düşüşe geçti bata 2 gün var hiç bişey hissetmiyorum işte ne bişleyim karışık sen nasılsın başka topikte gördüm eşin ameliyat olacakmış inşallah rahat bir operasyon olur biran önce gönlünüzdekine kavuşursunuz
sorunlari hallettik kizlar bebek istemeye tamgaz devam

canım kocişle her tartışmada çocuktan vazgeçilmez bebek istiyoruz ve inşallah hayırlısıyla kavuşacağız.

Evli mutlu ne ameliyati kiz ne zaman gecmis olsun canim
Ayy ne bileyim yusracim kavga ediyoruz hemdn herseyden vazgeciyorum insallah canim kavusacagiz hayirlisiyla

evet canm benim tüpler açık çıkınca doktor aşılama dedi. eşimde varikosel var. eşimin doktoru da ameliyat olsun sperm değerleri düzelir aşılamaya gerek kalmaz dedi. eşim aşılama olsun sonra ameliyat olayım dedi. ona da ben yanaşmadım bakalm hayırlısı ile ameliyat olsun da

Evli mutlu ne ameliyati kiz ne zaman gecmis olsun canim
Ayy ne bileyim yusracim kavga ediyoruz hemdn herseyden vazgeciyorum insallah canim kavusacagiz hayirlisiyla

canım eşim olacak da bu hafta doktora gideceğiz bakalm ne zamana gün verirse.

valla kavga edince bende diyorum eşime " sana çocuk mocuk yok "" diye

Kızlar benim adete son 1,5 gün kaldı. Off oldum galiba deyip lavaboya koşmaktan yoruldum. Sosyalim tablo yaptım ateşinde düştü iki gündür gelecek galiba kırmızılar

Günaydın kızlar maalesef sabah kırmızı kartı gördüm ve morallerimiz bozuldu eşim takılma diğer aya inşallah dedi ama üzüldü gözlerini kaçırdı benden. Hayırlısı olsun inşallah allah hayırlı zamanda verecek inşallah

günaydın canım hayırlısı diğer aya inşallah daha yolun çok başındasın

kızlar ya acaba yeniden doktora gitsem mi İsmail evrene git diyen oldu hem işe yakın ama eşim yok erken doktora falan gitme diyor delik deşik ettiriyon kendini daha geçen ay gittin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…