Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

kızlar ya acaba yeniden doktora gitsem mi İsmail evrene git diyen oldu hem işe yakın ama eşim yok erken doktora falan gitme diyor delik deşik ettiriyon kendini daha geçen ay gittin diyor

canım senin 5 ay mı oldu korunmayı bırakalı?

doktora gittiğinde hiç alttan ultrason ve adetin 3 günü kan verdin mı?

slmmm güzel hemşerilerim...

bende malatyalıyım hamıle degılım ama 2 kız annesıyım gorev icabı urfadayız hepınızı opuyorum guzel paylasımlar dılıyorum...

Aynen bende oyle dedim

Kızlar benim adete son 1,5 gün kaldı. Off oldum galiba deyip lavaboya koşmaktan yoruldum. Sosyalim tablo yaptım ateşinde düştü iki gündür gelecek galiba kırmızılar

kızlar ya acaba yeniden doktora gitsem mi İsmail evrene git diyen oldu hem işe yakın ama eşim yok erken doktora falan gitme diyor delik deşik ettiriyon kendini daha geçen ay gittin diyor
Yusracim daha erken degilmi biraz daha beklesen yani 5 ay cok uzun bir sure degil yinede sen bilirsin baci

canım senin 5 ay mı oldu korunmayı bırakalı?

doktora gittiğinde hiç alttan ultrason ve adetin 3 günü kan verdin mı?
canım bebek düşündüğümüz ay gittim alttan muayene etti smear testi yaptı 3. gün testleri ile 21. gün testinide yaptırdım normal dedi eşinde tahlil versin ona göre yumurta takibi yapalım dedi. 6. aya girdik bugün 5 bitti yine aylardan hüsran yani
Aynen bende oyle dedim

Yusracim daha erken degilmi biraz daha beklesen yani 5 ay cok uzun bir sure degil yinede sen bilirsin baci

canım Allah korusun eğer bişey varsa zaman kaybetmeyelim istiyorum eşimi test yaptırması ikna etmeye çalışacam

Tamam canim insallah sorunsuz halledersin

slmmm güzel hemşerilerim...

bende malatyalıyım hamıle degılım ama 2 kız annesıyım gorev icabı urfadayız hepınızı opuyorum guzel paylasımlar dılıyorum...

hoşgeldin canım Allah bağışlasın kızlarını. ne iş yapıyorsun canım.?

seni o kadar iyi anlıyorum ki bir iki ay daha bekle eğer olmazsa eşin de ister istemez düşünür bence canım test yaptırmayı

Sosyalim kuzum benim konuştum kocişle tamam yaptıracam dedi bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim acaba beni oyalamak için mi tamam dedi

seni o kadar iyi anlıyorum ki bir iki ay daha bekle eğer olmazsa eşin de ister istemez düşünür bence canım test yaptırmayı
bi tanem dün tamma dedi bakalım artık ne olacak ya kafama takmayacam diyorum ama çıkmıyor ki aklımdan

hadi hayrlısı canım.canım sperm testi verecekse sonucu embrıyologların değerlendireceği bi hastaneye gitsin.

bizimkini laborant değerlendrmişti. doktor tekrar istedi testi aklında bulunsun

kızlarrr nerdesinizzzz hiç sesiniz çıkmıyorrrrr
CANIM HAFTASONU GİREMİYORUM TELEFONDAN ZOR OLUYOR. NASILSIN
iyiyim canlar eşim ameliyat oldu hafta sonu onunla uğraşıyorum giremedim nete. sizde ne var yok neler yaptınız ben yokken

canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce güzel sonuçlar alırsınız durumundan haberdar et bizi. nasıl bi ameliyattı zor mu oldu ?

kızlar günaydın görüşmeyeli nasılsınız....bu arada siz güzel haberlerim var ben hamileyim...çokkk öpüyorum sizi....

canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce güzel sonuçlar alırsınız durumundan haberdar et bizi. nasıl bi ameliyattı zor mu oldu ?

sağol canım. inşallah. yok canım kasıktan girmişler çok zor bi ameliyat değildi. 3 ay sonra sperm testi vereck eşim

kızlar günaydın görüşmeyeli nasılsınız....bu arada siz güzel haberlerim var ben hamileyim...çokkk öpüyorum sizi....

çok sevindim canım allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.

kaç aydır beklıyordun canım?

iyiyim canlar eşim ameliyat oldu hafta sonu onunla uğraşıyorum giremedim nete. sizde ne var yok neler yaptınız ben yokken

geçmiş olsun canım, bizde ne yapalım beklemeye devam

aynı canım ya nasıl olsun sen nasılsın nasıl gidiyor

çok sevindim canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bebeğini

kız sen de mi soğan krü yapacaksın?

bende bu ay yapmayı düşünüyorum da öğrendiysen bana da anlat

bu ay ada çayı içtim kuzum gelecek ay yapacağım sana anlatırım, ee bi daha ki buluşma ne zaman

kız bide ablan nasıl oldu cinsiyeti öğrendi mi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…