kızlar ya acaba yeniden doktora gitsem mi İsmail evrene git diyen oldu hem işe yakın ama eşim yok erken doktora falan gitme diyor delik deşik ettiriyon kendini daha geçen ay gittin diyor
Aynen bende oyle dedimevet canm benim tüpler açık çıkınca doktor aşılama dedi. eşimde varikosel var. eşimin doktoru da ameliyat olsun sperm değerleri düzelir aşılamaya gerek kalmaz dedi. eşim aşılama olsun sonra ameliyat olayım dedi. ona da ben yanaşmadım bakalm hayırlısı ile ameliyat olsun da
canım eşim olacak da bu hafta doktora gideceğiz bakalm ne zamana gün verirse.
valla kavga edince bende diyorum eşime " sana çocuk mocuk yok "" diye
Kızlar benim adete son 1,5 gün kaldı. Off oldum galiba deyip lavaboya koşmaktan yoruldum. Sosyalim tablo yaptım ateşinde düştü iki gündür gelecek galiba kırmızılar
Günaydın kızlar maalesef sabah kırmızı kartı gördüm ve morallerimiz bozuldu eşim takılma diğer aya inşallah dedi ama üzüldü gözlerini kaçırdı benden. Hayırlısı olsun inşallah allah hayırlı zamanda verecek inşallah
Yusracim daha erken degilmi biraz daha beklesen yani 5 ay cok uzun bir sure degil yinede sen bilirsin bacikızlar ya acaba yeniden doktora gitsem mi İsmail evrene git diyen oldu hem işe yakın ama eşim yok erken doktora falan gitme diyor delik deşik ettiriyon kendini daha geçen ay gittin diyor
canım bebek düşündüğümüz ay gittim alttan muayene etti smear testi yaptı 3. gün testleri ile 21. gün testinide yaptırdım normal dedi eşinde tahlil versin ona göre yumurta takibi yapalım dedi. 6. aya girdik bugün 5 bitti yine aylardan hüsran yanicanım senin 5 ay mı oldu korunmayı bırakalı?
doktora gittiğinde hiç alttan ultrason ve adetin 3 günü kan verdin mı?
Aynen bende oyle dedim
Yusracim daha erken degilmi biraz daha beklesen yani 5 ay cok uzun bir sure degil yinede sen bilirsin baci
Tamam canim insallah sorunsuz halledersincanım bebek düşündüğümüz ay gittim alttan muayene etti smear testi yaptı 3. gün testleri ile 21. gün testinide yaptırdım normal dedi eşinde tahlil versin ona göre yumurta takibi yapalım dedi. 6. aya girdik bugün 5 bitti yine aylardan hüsran yani
canım Allah korusun eğer bişey varsa zaman kaybetmeyelim istiyorum eşimi test yaptırması ikna etmeye çalışacam
slmmm güzel hemşerilerim...
bende malatyalıyım hamıle degılım ama 2 kız annesıyım gorev icabı urfadayız hepınızı opuyorum guzel paylasımlar dılıyorum...
canım bebek düşündüğümüz ay gittim alttan muayene etti smear testi yaptı 3. gün testleri ile 21. gün testinide yaptırdım normal dedi eşinde tahlil versin ona göre yumurta takibi yapalım dedi. 6. aya girdik bugün 5 bitti yine aylardan hüsran yani
anladım canım sende görünür bi problem yok o zaman
canım Allah korusun eğer bişey varsa zaman kaybetmeyelim istiyorum eşimi test yaptırması ikna etmeye çalışacam
bi tanem dün tamma dedi bakalım artık ne olacak ya kafama takmayacam diyorum ama çıkmıyor ki aklımdanseni o kadar iyi anlıyorum ki bir iki ay daha bekle eğer olmazsa eşin de ister istemez düşünür bence canım test yaptırmayı
Sosyalim kuzum benim konuştum kocişle tamam yaptıracam dedi bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim acaba beni oyalamak için mi tamam dedi
bi tanem dün tamma dedi bakalım artık ne olacak ya kafama takmayacam diyorum ama çıkmıyor ki aklımdan
hadi hayrlısı canım.canım sperm testi verecekse sonucu embrıyologların değerlendireceği bi hastaneye gitsin.
Bizimkini laborant değerlendrmişti. Doktor tekrar istedi testi aklında bulunsun
hadi yusracim insallah iyi haberlerle gelirsin
evli mutlucum sen nasilsin baci
hııı söyleyeyim canım sağol. Sen nasılsın bu arada
Hadi yusracim insallah iyi haberlerle gelirsin
Evli mutlucum sen nasilsin baci
CANIM HAFTASONU GİREMİYORUM TELEFONDAN ZOR OLUYOR. NASILSINkızlarrr nerdesinizzzz hiç sesiniz çıkmıyorrrrr
iyiyim canlar eşim ameliyat oldu hafta sonu onunla uğraşıyorum giremedim nete. sizde ne var yok neler yaptınız ben yokken
CANIM HAFTASONU GİREMİYORUM TELEFONDAN ZOR OLUYOR. NASILSIN
canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce güzel sonuçlar alırsınız durumundan haberdar et bizi. nasıl bi ameliyattı zor mu oldu ?
kızlar günaydın görüşmeyeli nasılsınız....bu arada siz güzel haberlerim var ben hamileyim...çokkk öpüyorum sizi....
iyiyim canlar eşim ameliyat oldu hafta sonu onunla uğraşıyorum giremedim nete. sizde ne var yok neler yaptınız ben yokken
CANIM HAFTASONU GİREMİYORUM TELEFONDAN ZOR OLUYOR. NASILSIN
canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce güzel sonuçlar alırsınız durumundan haberdar et bizi. nasıl bi ameliyattı zor mu oldu ?
kızlar günaydın görüşmeyeli nasılsınız....bu arada siz güzel haberlerim var ben hamileyim...çokkk öpüyorum sizi....
geçmiş olsun canım, bizde ne yapalım beklemeye devam
kız sen de mi soğan krü yapacaksın?
bende bu ay yapmayı düşünüyorum da öğrendiysen bana da anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?