bu ay ada çayı içtim kuzum gelecek ay yapacağım sana anlatırım, ee bi daha ki buluşma ne zaman
kız bide ablan nasıl oldu cinsiyeti öğrendi mi :44:
mrb canım ben diğer topikte görüp yazmıştım sana görmedin galiba tekrar hayırlıosun darısı başımıza dua et bizleredekızlar günaydın görüşmeyeli nasılsınız....bu arada siz güzel haberlerim var ben hamileyim...çokkk öpüyorum sizi....
iyi canım çok geçmiş olsun peki bu arada ilişki yasak falan dediler misağol canım. inşallah. yok canım kasıktan girmişler çok zor bi ameliyat değildi. 3 ay sonra sperm testi vereck eşim
çok sevindim canım allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.
kaç aydır beklıyordun canım?
canım bizdnde aynı çalışmalar başlıyor bugün gün aşırı düşünüyoruz bakalım. tek günler bizimdir diyo kocişgeçmiş olsun canım, bizde ne yapalım beklemeye devam
aynı canım ya nasıl olsun sen nasılsın nasıl gidiyor
çok sevindim canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bebeğini
kız ada çayı ne alaka?
valla ne zaman isterseniz yaparz buluşmayı
daha iyi canım mide bulantıları azaldı. doktor kıza benziyo demiş ama 14 aralıkta öğrenecek
iyi canım çok geçmiş olsun peki bu arada ilişki yasak falan dediler mi QUOTE]
sağol canım evet 20 gün cinsel perhiz var.
spermlerde 3 ay da normale döner miş
kız ada çayı ne alaka?
valla ne zaman isterseniz yaparz buluşmayı
daha iyi canım mide bulantıları azaldı. doktor kıza benziyo demiş ama 14 aralıkta öğrenecek
Hemşerilerim
mrb canım ben diğer topikte görüp yazmıştım sana görmedin galiba tekrar hayırlıosun darısı başımıza dua et bizlerede
iyi canım çok geçmiş olsun peki bu arada ilişki yasak falan dediler mi
canım bizdnde aynı çalışmalar başlıyor bugün gün aşırı düşünüyoruz bakalım. tek günler bizimdir diyo kociş
canım sağlıklı bi şekilde kucağına alsın inşallah bebeğini darısı başımıza
adaçayı yumurtaların kalitesini arttırıyormuş canım hiç bi yan etkiside yok adetin 2. günü başlıyorsun 12. günü bırakıyorsun, ablan içinde sevindim, hayırlısı olsun canım
merhaba
Merhaba canımbebek calışmalarına tam hız Allah gönlünüze göre versin
sağol canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Amin o yüce duğuyu tatırır dileyen herkesesitres yapmayın bu sorunun çoğu sitresten kaynaklanıyor
elde değil ki be efserim :26::26::26:
MERHABA HOŞ GELDİNHemşerilerim
ANLADIM CANIM NEYSE HERŞEY GÜZEL OLSUN ÖNEMLİ OLAN SONUÇiyi canım çok geçmiş olsun peki bu arada ilişki yasak falan dediler mi QUOTE]
sağol canım evet 20 gün cinsel perhiz var.
spermlerde 3 ay da normale döner miş
BU AY GEÇTİ ÖBÜR AY YAPAYIM GERÇİ İNŞALLAH GEREK KALMAZ BU AY GÜZEL HABER ALIRIZ HAYIRLISI İLEadaçayı yumurtaların kalitesini arttırıyormuş canım hiç bi yan etkiside yok adetin 2. günü başlıyorsun 12. günü bırakıyorsun, ablan içinde sevindim, hayırlısı olsun canım
merhaba
Merhaba canımbebek calışmalarına tam hız Allah gönlünüze göre versin
CANIM KENDİNDEN BAHSET BİRAZ NERDE YAŞIYORSUN 2. Yİ Mİ İSTİYORSUN GÖNLÜNCE OLSUN HERŞEY
MERHABA HOŞ GELDİN
ANLADIM CANIM NEYSE HERŞEY GÜZEL OLSUN ÖNEMLİ OLAN SONUÇ
BU AY GEÇTİ ÖBÜR AY YAPAYIM GERÇİ İNŞALLAH GEREK KALMAZ BU AY GÜZEL HABER ALIRIZ HAYIRLISI İLE
CANIM KENDİNDEN BAHSET BİRAZ NERDE YAŞIYORSUN 2. Yİ Mİ İSTİYORSUN GÖNLÜNCE OLSUN HERŞEY
Yok canım artık yeder 2.çoçuk oğlum tedavi gördüm kızım süprüz yaptı bize alah bağışlarsa 3 çoçuğum var yeter bana zanımca
33 yaşındayım ve mallatyadayım
maşallah canım ununu elemiş eleğini asmışsın darısı bize ama yetişemeyiz 33 e kadar dahe bitane yok meydandaYok canım artık yeder 2.çoçuk oğlum tedavi gördüm kızım süprüz yaptı bize alah bağışlarsa 3 çoçuğum var yeter bana zanımca
Olur inşallahmaşallah canım ununu elemiş eleğini asmışsın darısı bize ama yetişemeyiz 33 e kadar dahe bitane yok meydanda
Canımanlıyorum bede 2. Çoçukta ufak çaplı bir olmusuzluk yaşadım her ay addet günü beklemek insanı çok etkiliyor ne zaman akışına bıraktım o zaman oldu ben inanıyorum olur sıkmayın tatlı canınızı
MERHABA HOŞ GELDİN
Yok canım artık yeder 2.çoçuk oğlum tedavi gördüm kızım süprüz yaptı bize alah bağışlarsa 3 çoçuğum var yeter bana zanımca
maşallah , yusranında dediği gibi ben 2. yi bile yapamam gibi geliyor yaştan dolayı, Rabbim çocuklarını sana bağışlasın, bu arada bi daha ki toplantıya sende gelirsin tanışmış oluruz
yusracım kuzum inşallah adaçayına falan gerek kalmadan çözeceksin sen bu ay işi
bazen diyorum ki keşke hiç bir şey bilmesek o zaman daha kolay olacak sanki
maşallah , yusranında dediği gibi ben 2. yi bile yapamam gibi geliyor yaştan dolayı, Rabbim çocuklarını sana bağışlasın, bu arada bi daha ki toplantıya sende gelirsin tanışmış oluruz
yusracım kuzum inşallah adaçayına falan gerek kalmadan çözeceksin sen bu ay işi
kesinliklle katılıyorum bazen bilmemek bu konularda daha iyi oluyorr öğrendikçe insan hem strese giriyorr hemde korkuyor ve korktukça başa geliyorr
selamm millet nasılsınız ?bende malatyalıyım ama malasef urfada yaşıyorum bende evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorummmminşallah tez vakitte olurr geçen ay başında düşük yaptımm tüple hamile kalmışstım birde doğal yoldan düşüğüm varr çokk çaresizim gercekdenn...gecen hafta levent şahine gittim muayane oldum bir sorun yok dedii pgt yöntemi önerdi 2 düşük olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?