Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

bu ay ada çayı içtim kuzum gelecek ay yapacağım sana anlatırım, ee bi daha ki buluşma ne zaman

kız bide ablan nasıl oldu cinsiyeti öğrendi mi :44:

kız ada çayı ne alaka?

valla ne zaman isterseniz yaparz buluşmayı

daha iyi canım mide bulantıları azaldı. doktor kıza benziyo demiş ama 14 aralıkta öğrenecek

kızlar günaydın görüşmeyeli nasılsınız....bu arada siz güzel haberlerim var ben hamileyim...çokkk öpüyorum sizi....
mrb canım ben diğer topikte görüp yazmıştım sana görmedin galiba tekrar hayırlıosun darısı başımıza dua et bizlerede
iyi canım çok geçmiş olsun peki bu arada ilişki yasak falan dediler mi
geçmiş olsun canım, bizde ne yapalım beklemeye devam

aynı canım ya nasıl olsun sen nasılsın nasıl gidiyor

çok sevindim canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bebeğini
canım bizdnde aynı çalışmalar başlıyor bugün gün aşırı düşünüyoruz bakalım. tek günler bizimdir diyo kociş
kız ada çayı ne alaka?

daha iyi canım mide bulantıları azaldı. doktor kıza benziyo demiş ama 14 aralıkta öğrenecek

canım sağlıklı bi şekilde kucağına alsın inşallah bebeğini darısı başımıza

kız ada çayı ne alaka?

adaçayı yumurtaların kalitesini arttırıyormuş canım hiç bi yan etkiside yok adetin 2. günü başlıyorsun 12. günü bırakıyorsun, ablan içinde sevindim, hayırlısı olsun canım

merhaba

bizde çalışmaya devam ediyoruz ama ateşim daha yükselmedi, gerçi daha erken bu sefer işi baştan sıkı tutalım dedik

adaçayı yumurtaların kalitesini arttırıyormuş canım hiç bi yan etkiside yok adetin 2. günü başlıyorsun 12. günü bırakıyorsun, ablan içinde sevindim, hayırlısı olsun canım

merhaba

Merhaba canım bebek calışmalarına tam hız Allah gönlünüze göre versin

Son düzenleme:
MERHABA HOŞ GELDİN

Yok canım artık yeder 2.çoçuk oğlum tedavi gördüm kızım süprüz yaptı bize alah bağışlarsa 3 çoçuğum var yeter bana zanımca
33 yaşındayım ve mallatyadayım
maşallah canım ununu elemiş eleğini asmışsın darısı bize ama yetişemeyiz 33 e kadar dahe bitane yok meydanda

maşallah canım ununu elemiş eleğini asmışsın darısı bize ama yetişemeyiz 33 e kadar dahe bitane yok meydanda
Olur inşallah benim büyük kızım 14 yaşında erken kalkan yol alırRabim hayırlısını gönlününüze göre verir
Doktorunuz kim :26:

bazen diyorum ki keşke hiç bir şey bilmesek o zaman daha kolay olacak sanki

selamm millet nasılsınız ?bende malatyalıyım ama malasef urfada yaşıyorum bende evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorummmm inşallah tez vakitte olurr geçen ay başında düşük yaptımm tüple hamile kalmışstım birde doğal yoldan düşüğüm varr çokk çaresizim gercekdenn...gecen hafta levent şahine gittim muayane oldum bir sorun yok dedii pgt yöntemi önerdi 2 düşük olunca

çaresiz değilsin canım çare sizsiniz diye bir cümleyle başlayayım dedim, levent şahin malatyada mı ben hiç duymadım, pgt yöntemi ne canım onuda duymadım hiç, bu arada Rabbim senide inşallah çok bekletmez ve bebişin bir an önce gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…