selamm millet nasılsınız ?bende malatyalıyım ama malasef urfada yaşıyorum bende evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorummmminşallah tez vakitte olurr geçen ay başında düşük yaptımm tüple hamile kalmışstım birde doğal yoldan düşüğüm varr çokk çaresizim gercekdenn...gecen hafta levent şahine gittim muayane oldum bir sorun yok dedii pgt yöntemi önerdi 2 düşük olunca
maşallah canım Allah sana bağışlasın çocuklarını ben zehra kuzuya gidiyorum ama denizhan deniz ile ismail evreni tavsiye eden var bizim 6. ayımız zehra kuzu henüz ayrıntılı tetkik için erken diyorOlur inşallahbenim büyük kızım 14 yaşında erken kalkan yol alır Rabim hayırlısını gönlününüze göre verir
Doktorunuz kim :26:
bazen diyorum ki keşke hiç bir şey bilmesek o zaman daha kolay olacak sanki
inşallah bitanem inşallah dediğin gibi olur hepimizin gönlündekini versin Rabbim hayırlısı ilemaşallah , yusranında dediği gibi ben 2. yi bile yapamam gibi geliyor yaştan dolayı, Rabbim çocuklarını sana bağışlasın, bu arada bi daha ki toplantıya sende gelirsin tanışmış oluruz
yusracım kuzum inşallah adaçayına falan gerek kalmadan çözeceksin sen bu ay işi
canım hoşgeldin. düşüklerin için üzüldüm Rabbim bir daha göstermesin tez vakitte gönlündekine hayırlısı ile kavuştursun seni inşallahselamm millet nasılsınız ?bende malatyalıyım ama malasef urfada yaşıyorum bende evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorummmminşallah tez vakitte olurr geçen ay başında düşük yaptımm tüple hamile kalmışstım birde doğal yoldan düşüğüm varr çokk çaresizim gercekdenn...gecen hafta levent şahine gittim muayane oldum bir sorun yok dedii pgt yöntemi önerdi 2 düşük olunca
yusracım nasılsın ne var ne yok?
kuzum ne olsun ateş ölçüyorum bu ay ateş ölçme topiğindeyim bakalım hayırlısı den nasılsın
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...673399-cay-saati-tarifleri-gun-ikramlari.html
Hemşerilerimi bu yarışmada görmek isterim
kuzum ne olsun ateş ölçüyorum bu ay ateş ölçme topiğindeyim bakalım hayırlısı den nasılsın
nasılsınızzzzzzz
İYİİZ BEBEM NE OLSUN SEN NASILSINnasılsınızzzzzzz
iyi canım koşturuyoruz ne olsun
iyiyim canım sen nasılsın dün dedin bi ara görüşelim diye bana uyar kızlar malatyaya geldiğim bi hafta sonu buluşalım yeniden
çok iyi olur canım önceden belli olması. malum pütürge kar bi başlarsa ben daha çıkamam burdan o yüzden bi iki hafta öncesinden ayarlamak iyi olur.
yalnız bizim topic çok sessiz bir sürü malatyalı var dı nerdeeee?
iyi canım koşturuyoruz ne olsun
iyiyim canım sen nasılsın dün dedin bi ara görüşelim diye bana uyar kızlar malatyaya geldiğim bi hafta sonu buluşalım yeniden
İYİİZ BEBEM NE OLSUN SEN NASILSIN
Allah iyiylik versin olabilir bi ara yine görüşelim ama bi hafta önceden ayarlayalım çünkü bu ay haftasonları gideceğim yerler var ev alan bebişi olacak olan
evet kızlar buluşalım yaaa çok güzel geçiyor buluşmalarımız
canlarım hayırlı akşamlar hepinizi çok özledimmmmmmmmmmmmbuluşma olmuş çok sevindim bende istiyorum bananem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buarada 23 kasımda adet oldum ebeye gittim buluşursak anlatırım inşallahhhhhhh
hoşgeldin canım evet buluştuk çokta güzel geçti sanki kırk yıldır bırbırmızı tanıyormusuz gibi tekrar buluşacağız Allahtan bir şey olmazsa seni de bekleriz
canlarım hayırlı akşamlar hepinizi çok özledimmmmmmmmmmmmbuluşma olmuş çok sevindim bende istiyorum bananem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buarada 23 kasımda adet oldum ebeye gittim buluşursak anlatırım inşallahhhhhhh
inşallah bende olurum bidahakine canım hayırlısııııııııne yaptın bakalım hsg çektirecektin çektirdin mi?
hoşbulduk canım sorma yaaaaa bir gittim pir gittimhoşgeldinn ne yapıyorsunnn kız nerelerdesin bi gittin daha da gelmedinn
evet canım çektirdim tüpler açık çıktı çok şükür. eşimde varikosel vardı o ameliyat oldu şimdi iyileşmesini beklıyoruz.
sen neler yaptın?
hoşbulduk canım sorma yaaaaa bir gittim pir gittimbuluşunca anlatırım inşallah buarada sen nasılsın canım çalışmalar nasıl gidiyor
hadi gözün aydın canım çok sevindim eşinede çok geçmiş olsun inşallah ameliyattan sonra düzelir ayrıca hsgden sonra hamiş olanlar çok hadi bakalım hiç belli olmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?