Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

canm hoşgeldın ben de levent beye gidiyorum diğer ay gel aşılama yapalım dedi.
sen memnun musun levent beyden?
pgt nedir bu arada?

Olur inşallah benim büyük kızım 14 yaşında erken kalkan yol alırRabim hayırlısını gönlününüze göre verir
Doktorunuz kim :26:
maşallah canım Allah sana bağışlasın çocuklarını ben zehra kuzuya gidiyorum ama denizhan deniz ile ismail evreni tavsiye eden var bizim 6. ayımız zehra kuzu henüz ayrıntılı tetkik için erken diyor

nasılsınızzzzzzz
İYİİZ BEBEM NE OLSUN SEN NASILSIN
iyi canım koşturuyoruz ne olsun

iyiyim canım sen nasılsın dün dedin bi ara görüşelim diye bana uyar kızlar malatyaya geldiğim bi hafta sonu buluşalım yeniden

Allah iyiylik versin olabilir bi ara yine görüşelim ama bi hafta önceden ayarlayalım çünkü bu ay haftasonları gideceğim yerler var ev alan bebişi olacak olan

çok iyi olur canım önceden belli olması. malum pütürge kar bi başlarsa ben daha çıkamam burdan o yüzden bi iki hafta öncesinden ayarlamak iyi olur.

yalnız bizim topic çok sessiz bir sürü malatyalı var dı nerdeeee?

haklısın canım sessiz topik ne yapalım biz bize idare ederiz artık

iyi canım koşturuyoruz ne olsun

iyiyim canım sen nasılsın dün dedin bi ara görüşelim diye bana uyar kızlar malatyaya geldiğim bi hafta sonu buluşalım yeniden

İYİİZ BEBEM NE OLSUN SEN NASILSIN

Allah iyiylik versin olabilir bi ara yine görüşelim ama bi hafta önceden ayarlayalım çünkü bu ay haftasonları gideceğim yerler var ev alan bebişi olacak olan

evet kızlar buluşalım yaaa çok güzel geçiyor buluşmalarımız

evet kızlar buluşalım yaaa çok güzel geçiyor buluşmalarımız

canlarım hayırlı akşamlar hepinizi çok özledimmmmmmmmmmmmbuluşma olmuş çok sevindim bende istiyorum bananem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabuarada 23 kasımda adet oldum ebeye gittim buluşursak anlatırım inşallahhhhhhh

hoşgeldin canım evet buluştuk çokta güzel geçti sanki kırk yıldır bırbırmızı tanıyormusuz gibi tekrar buluşacağız Allahtan bir şey olmazsa seni de bekleriz

hoşgeldin canım evet buluştuk çokta güzel geçti sanki kırk yıldır bırbırmızı tanıyormusuz gibi tekrar buluşacağız Allahtan bir şey olmazsa seni de bekleriz

inşallah bende olurum bidahakine canım hayırlısııııııııne yaptın bakalım hsg çektirecektin çektirdin mi?

hoşgeldinn ne yapıyorsunnn kız nerelerdesin bi gittin daha da gelmedinn

inşallah bende olurum bidahakine canım hayırlısııııııııne yaptın bakalım hsg çektirecektin çektirdin mi?

evet canım çektirdim tüpler açık çıktı çok şükür. eşimde varikosel vardı o ameliyat oldu şimdi iyileşmesini beklıyoruz.

sen neler yaptın?

hoşgeldinn ne yapıyorsunnn kız nerelerdesin bi gittin daha da gelmedinn
hoşbulduk canım sorma yaaaaa bir gittim pir gittimbuluşunca anlatırım inşallah buarada sen nasılsın canım çalışmalar nasıl gidiyor
evet canım çektirdim tüpler açık çıktı çok şükür. eşimde varikosel vardı o ameliyat oldu şimdi iyileşmesini beklıyoruz.

sen neler yaptın?

hadi gözün aydın canım çok sevindim eşinede çok geçmiş olsun inşallah ameliyattan sonra düzelir ayrıca hsgden sonra hamiş olanlar çok hadi bakalım hiç belli olmaz canım

kızzz hoşgeldin bi gittik pir gittin. hayırlısı olsun bende ateş ölçmeye başladım amann daha bişey anlamadım 17. günümdeyim ama ateşe göre hala yumurtlayamadım galiba . bakalım ne olacak ya bide hava soğuk bizim ev son kat alt boş ne kadar yansın ev sıcacık olmuyor kociş leylek yuvasında oturuyoruz diyo. tabi soğuk oluncada gün aşırı çalışma geriyor üşüyoz valla . işte böyle

inşallah canım sağol valla onu bende duydum büyük gün yarın pek umutlu değilim ama bakalm hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…