Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

canım güldürdün kız beni Allahta seni güldürsün emiiiiiiiartık leylek miyiz karga mı bende bilemedim canım aaa dur buldum tatlı su balığıyız bence canım çalışma banyo çalışma banyoooooosen ateş ölçmeye çok güvenme canım çalış çalışşşşşşş devammmmmm
inşallah canım sağol valla onu bende duydum büyük gün yarın pek umutlu değilim ama bakalm hayırlısı

hadi bakalım canım hiç belli olmaz çalışan demir pas tutmazzzzzzz

ayyy kuzum bende gülüyorum leylek yuvasında hiç bi bebek yanlışlıkla bize düşmez mi diye. artık ne yapalım çalışmaya devam. kuzum ateş ölçme kafama yattı ama geçen ay 21. günden sonra ölçmüştüm herşey güzel gidiyordu 27. gün düştü birden ve hasta oldum

Son düzenleme:

canım ateş ölçmeye ne zaman başlıyorsunuz adet olursam ki inşallah olmam ama bir denemediğim o kaldı onuda halledeyimde tam olsun

kızlar ben buraya çok gelemiyorum malum diğer topicteyim, şu karlar bi kalksada bir araya gelsek

canım ateş ölçmeye ne zaman başlıyorsunuz adet olursam ki inşallah olmam ama bir denemediğim o kaldı onuda halledeyimde tam olsun
canım şimdiden ölçmeye başla fikrin olsun adetin 1. gününden itibaren ölçüyorsun
kızlar ben buraya çok gelemiyorum malum diğer topicteyim, şu karlar bi kalksada bir araya gelsek

canım olsun arada burayada gel sen yumurtladın mı kız

evet canım ya allah sabır versin ailelerine.

kızlar yeni bat 13 ocak bu ayda nasip değilmiş bakalm hayırlısı.

sıra soğan küründe nasıl yapıldığını bilen var mı?

canım şimdiden ölçmeye başla fikrin olsun adetin 1. gününden itibaren ölçüyorsun

bugün kaçtı yarın yapmaya başlarım canım sağollllllll

Klorsuz iki bardak suyu kaynatın. Orta boy 1 adet kuru soğanın en dıştaki ince kabuğunu soyunuz. Daha sonra 4’e veya 6’a bölerek kaynayan suyun içine atınız. 5 dakika ağzı kapalı olmak şartıyla kaynatınız. Sonrasında ocaktan indirip ılınmasını bekleyiniz.
Ilındaktan sonra süzerek, öğle yemeğinden 10 dakika önce bir su bardağı içiniz. Akşam yemeğinden önce de aynı şekilde taze olarak hazırlayarak içiniz.
Kuru soğan kürünün uygulanması süresi 15 gündür. Kür bittikten sonra tekrar uygulanmaz.
Önemli Noktalar:
Kuru soğan kürü için kırmızı veya mor soğan kullanmayınız. Kürü taze olarak hazırlamalı ve ılık olacak şekilde tüketmelisiniz.

Yazının orjinali : İbrahim Saraçoğlu Kuru Soğan Kürü : İbrahim Adnan Saraçoğlu | Zayıflama, Kürler, Şifalı Bitkiler
Bu makaleyi sitenizde yayınlayabilmek için link vermeniz gerekmektedir.
Under Creative Commons License: Attribution
Follow us: 411551922190028 on Facebook

evet canım ya allah sabır versin ailelerine.

Kızlar yeni bat 13 ocak bu ayda nasip değilmiş bakalm hayırlısı.

Sıra soğan küründe nasıl yapıldığını bilen var mı?
canım hayırlısı olsun
yok kız bakmadın mı daha ateşim düşük, sen ne yaptın

Sorma canım yaa

kız bende anlamadım daha yımırtlayamadım bu ne biçim yımırtaydı. 18. günümdeyim ama sende 23. gündesin daha nezaman yımırtlayacan millet Çatır çatır yımırtladı

Son düzenleme:

çatlamış kız ayın 11 ine çatlamış

sağol canım az önce kaynatmaya başladım bakalm tadı nasıl

bende Malatyalıyım ancak orda yasamıyorum ama universiteyide memleketimde okudum veeee coooook seviyorum off canım öz urfa lahmacun cekti hala duruyor mu?

tamam bitanem sağollllllllll
canım nasılsın neler yapıyorsun
çatlamış kız ayın 11 ine çatlamış
kız nasıl 11. gün çatlamış nerden anladın ben biraz önce seninkine baktım 23. gün çizgini çekmiş. benimkide 21. günde hala bişey yok anammmmmmmmmmm kafayı sıyıracam
bende Malatyalıyım ancak orda yasamıyorum ama universiteyide memleketimde okudum veeee coooook seviyorum off canım öz urfa lahmacun cekti hala duruyor mu?
merhabe canım hoşgeldin. duruyor tabi gel misafirimiz ol beraber gidelim
sağol canım az önce kaynatmaya başladım bakalm tadı nasıl

kuzum iç bakalım faydasını görürsün inşallah

ayın 11 ine çekmiş diyecektim, ama şimdi baktım ayın 13 üne çekmiş, ateş topicinede yazdım, yarın senin ki 0,2 derece artarsa bugüne çekecek çizgiyi bence bu gece çalışın

ayın 11 ine çekmiş diyecektim, ama şimdi baktım ayın 13 üne çekmiş, ateş topicinede yazdım, yarın senin ki 0,2 derece artarsa bugüne çekecek çizgiyi bence bu gece çalışın
aman canım 28 günde bir adet oluyorum ben hala yurmutlamadıysam daha ne zaman adet olacam çalış çalış yorulduk be hem bugün karadayı varrrr nasıl çalışacaz en son cumartesi çalıştık
inşallah canım ben daha çok akıntılar için içiyorum onlara da iyi geliyomuş.

sen ne yaptın canım en son eşini sperm testi için ikna etmiştin var mı bi değişiklik?

kuzum ya öyle kaldı yaptıracam doktor yurtdışına gitmiş dedi bahaneler yaratıyor bende arda söylüyorum cevap vermiyor. dün iki tane muhabbet kuşu almış onlarla avutuyo beni herhalde uyuz şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…