canım güldürdün kız beni Allahta seni güldürsün emiiiiiiikızzz hoşgeldin bi gittik pir gittin. hayırlısı olsun bende ateş ölçmeye başladım amann daha bişey anlamadım 17. günümdeyim ama ateşe göre hala yumurtlayamadım galiba. bakalım ne olacak ya bide hava soğuk bizim ev son kat alt boş ne kadar yansın ev sıcacık olmuyor kociş leylek yuvasında oturuyoruz diyo. tabi soğuk oluncada gün aşırı çalışma geriyor üşüyoz valla . işte böyle
inşallah canım sağol valla onu bende duydum büyük gün yarın pek umutlu değilim ama bakalm hayırlısı
canım güldürdün kız beni Allahta seni güldürsün emiiiiiiiartık leylek miyiz karga mı bende bilemedim canım aaa dur buldum tatlı su balığıyız bence canım çalışma banyo çalışma banyoooooo sen ateş ölçmeye çok güvenme canım çalış çalışşşşşşş devammmmmm
hadi bakalım canım hiç belli olmaz çalışan demir pas tutmazzzzzzz
ayyy kuzum bende gülüyorum leylek yuvasında hiç bi bebek yanlışlıkla bize düşmez mi diye. artık ne yapalım çalışmaya devam. kuzum ateş ölçme kafama yattı ama geçen ay 21. günden sonra ölçmüştüm herşey güzel gidiyordu 27. gün düştü birden ve hasta oldum
canım şimdiden ölçmeye başla fikrin olsun adetin 1. gününden itibaren ölçüyorsuncanım ateş ölçmeye ne zaman başlıyorsunuz adet olursam ki inşallah olmam ama bir denemediğim o kaldı onuda halledeyimde tam olsun
kızlar ben buraya çok gelemiyorum malum diğer topicteyim, şu karlar bi kalksada bir araya gelsek
canım şimdiden ölçmeye başla fikrin olsun adetin 1. gününden itibaren ölçüyorsun
canım olsun arada burayada gel sen yumurtladın mı kız
kızlar bu arada kaza haberini izlediniz mi ya içim sızladı Allah sabır versin
bugün kaçtı yarın yapmaya başlarım canım sağollllllllcanım şimdiden ölçmeye başla fikrin olsun adetin 1. gününden itibaren ölçüyorsun
evet canım ya allah sabır versin ailelerine.
kızlar yeni bat 13 ocak bu ayda nasip değilmiş bakalm hayırlısı.
hayırlısı olsun canım bakalım ben ne olacağım adetime 1 hafta filan var haktan hayırlısı cumanın yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizi de çok bekletmesin inşallahhhhhhhhh
sıra soğan küründe nasıl yapıldığını bilen var mı?
canım hayırlısı olsunevet canım ya allah sabır versin ailelerine.
Kızlar yeni bat 13 ocak bu ayda nasip değilmiş bakalm hayırlısı.
Sıra soğan küründe nasıl yapıldığını bilen var mı?
yok kız bakmadın mı daha ateşim düşük, sen ne yaptın
Sorma canım yaa
canım ateş ölçme topiğinin ilk sayfayı oku istersen her sabah aynı saatte ölçecen
canım şimdiden ölçmeye başla fikrin olsun adetin 1. gününden itibaren ölçüyorsun
canım hayırlısı olsun
kız bende anlamadım daha yımırtlayamadım bu ne biçim yımırtaydı. 18. günümdeyim ama sende 23. gündesin daha nezaman yımırtlayacan millet Çatır çatır yımırtladı
canım hayırlısı olsun
hayırlısı canım ne yapalım elden gelen bir şey yok
kız bende anlamadım daha yımırtlayamadım bu ne biçim yımırtaydı. 18. günümdeyim ama sende 23. gündesin daha nezaman yımırtlayacan millet Çatır çatır yımırtladı
bugün kaçtı yarın yapmaya başlarım canım sağollllllll
Klorsuz iki bardak suyu kaynatın. Orta boy 1 adet kuru soğanın en dıştaki ince kabuğunu soyunuz. Daha sonra 4e veya 6a bölerek kaynayan suyun içine atınız. 5 dakika ağzı kapalı olmak şartıyla kaynatınız. Sonrasında ocaktan indirip ılınmasını bekleyiniz.
Ilındaktan sonra süzerek, öğle yemeğinden 10 dakika önce bir su bardağı içiniz. Akşam yemeğinden önce de aynı şekilde taze olarak hazırlayarak içiniz.
Kuru soğan kürünün uygulanması süresi 15 gündür. Kür bittikten sonra tekrar uygulanmaz.
Önemli Noktalar:
Kuru soğan kürü için kırmızı veya mor soğan kullanmayınız. Kürü taze olarak hazırlamalı ve ılık olacak şekilde tüketmelisiniz.
Yazının orjinali : İbrahim Saraçoğlu Kuru Soğan Kürü : İbrahim Adnan Saraçoğlu | Zayıflama, Kürler, Şifalı Bitkiler
Bu makaleyi sitenizde yayınlayabilmek için link vermeniz gerekmektedir.
Under Creative Commons License: Attribution
Follow us: 411551922190028 on Facebook
canım nasılsın neler yapıyorsuntamam bitanem sağollllllllll
kız nasıl 11. gün çatlamış nerden anladın ben biraz önce seninkine baktım 23. gün çizgini çekmiş. benimkide 21. günde hala bişey yok anammmmmmmmmmm kafayı sıyıracamçatlamış kız ayın 11 ine çatlamış
merhabe canım hoşgeldin. duruyor tabi gel misafirimiz ol beraber gidelimbende Malatyalıyım ancak orda yasamıyorum ama universiteyide memleketimde okudum veeee coooook seviyorum off canım öz urfa lahmacun cekti hala duruyor mu?
sağol canım az önce kaynatmaya başladım bakalm tadı nasıl
canım nasılsın neler yapıyorsun
kız nasıl 11. gün çatlamış nerden anladın ben biraz önce seninkine baktım 23. gün çizgini çekmiş. benimkide 21. günde hala bişey yok anammmmmmmmmmm kafayı sıyıracam
merhabe canım hoşgeldin. duruyor tabi gel misafirimiz ol beraber gidelim
kuzum iç bakalım faydasını görürsün inşallah
kuzum iç bakalım faydasını görürsün inşallah
aman canım 28 günde bir adet oluyorum ben hala yurmutlamadıysam daha ne zaman adet olacam çalış çalış yorulduk be hem bugün karadayı varrrr nasıl çalışacaz en son cumartesi çalıştıkayın 11 ine çekmiş diyecektim, ama şimdi baktım ayın 13 üne çekmiş, ateş topicinede yazdım, yarın senin ki 0,2 derece artarsa bugüne çekecek çizgiyi bence bu gece çalışın
inşallah canım ben daha çok akıntılar için içiyorum onlara da iyi geliyomuş.
sen ne yaptın canım en son eşini sperm testi için ikna etmiştin var mı bi değişiklik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?