Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

bak ben geçen ay yumurtladım 10 gün sonra oldum adeti hani diyorlar ya yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun diye öyle değil işte luteal fazla alakalı bir şey kuzum, mesela benim bu ay ateşim düşmezse 9. gün test yapmayı düşünüyorum

valla bende adet olunca çekmiştim fırçayı ben çok yoruldum artık hastanelere gidip gelmekten ne yapacaksan yap artık dedim. sonrasında kuzu gibi gttti yaptırdı

benim eşimde öyle söylüyo çocuğumuz olmazsa eve kedi alalım diyo

canım artık bilmiyorum bakalım ne olacak çalış çalış nereye kadar yorulduk be. hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah
kuzum valla en sonunda iyi bi kavga edecez herhalde . sürekli akıntım var o yüzden inşallah olmam ama adet olursam doktora gidecem acaba enfeksiyon falan mı var diye sonra bu testi soracam ya hiç olmadı diyecem numune kutusunu verin evde yaptırıp getirem
kuşlarımın isimleri yok ama bana fikir verin ama resmen aşk yaşıyolar ya aradım annemi ne yapıyolar diyer eellerinden öperler annesi dedi :))

Son düzenleme:
sosyalim bu yurmurtlama günleri her ay değişir mi benim geçen ay 14. gündü bugün hala bişey yok

sosyalim bu yurmurtlama günleri her ay değişir mi benim geçen ay 14. gündü bugün hala bişey yok

çok klişe olacak ama cilvenaz ve maşuk olsun

geçen ay 30. günde yumurtladım bu ay 23. gün o belli olmaz kuzucum

olabilir değişebilir canım ben hep 10 12 14 16 18 20 günlere dikkat ediyorum o günler dışında da ilişki olmuyo belkide yumurta geç çatlıyo.

normal 28-30 günde bir adet görenlerinki bu saydığım günlerde çatlamaz mı otomatık olarak.?

tabi sosyal daha iyi bilir de

aynen canım akıntı sorunu bende de var. enfeksiyonda engel olabiliyomus gebeliğe bi arkadaşım öyle demişti

numune kutusu demişken benim eşim evde yapıp götürmüştü. 10-15 dk içerisinde teslim etmek gerekıyomus sanırım

çok klişe olacak ama cilvenaz ve maşuk olsun

geçen ay 30. günde yumurtladım bu ay 23. gün o belli olmaz kuzucum
hım o zaman biz bugün çalışalım gün aşırıyı bırakmayalım
aynen canım ya ateş ölçme topiğinde de dediler eğer akıntın çoksa git bi doktora enfeksiyon gebeliğe engel dediler
numune kutusu demişken benim eşim evde yapıp götürmüştü. 10-15 dk içerisinde teslim etmek gerekıyomus sanırım
canım valla soracam doktora diyecem gelemiyo çok çekingen daha önce hiç insan içine çıkmamış ver evde yaptırıp getireyim
canım bu arada siz nerde yaptırdınız

Son düzenleme:

bilirkişi ilan etti beni

canım biz park hastanesinde yaptırdık. yalnz ürolojiden sanrım emin olmamakla giriş yapın o yönlendrsin ki daha az ücret ödeyesiniz.

direkt sperm testi yaptıracaz derseniz bir sürü para alıyorlar

canım biz park hastanesinde yaptırdık. yalnz ürolojiden sanrım emin olmamakla giriş yapın o yönlendrsin ki daha az ücret ödeyesiniz.

direkt sperm testi yaptıracaz derseniz bir sürü para alıyorlar

tamam canım o zaman bi üroloji doktoru ayarlamalıyım önce bende kadın doğumcuyla konuşacaktım bunu bu ay ismail evrene gideyim diyorum işe de yakın bakalım değişiklik olsun

Herkese selam.bende malatyaliyim.cok mutlu oldum basligi gorunce.konyada yasiyorum.dogumuma nasip olursa bir ay var.ikinci kizim olacak isallah.herkese guzel dogumlar...

Herkese selam.bende malatyaliyim.cok mutlu oldum basligi gorunce.konyada yasiyorum.dogumuma nasip olursa bir ay var.ikinci kizim olacak isallah.herkese guzel dogumlar...

ne güzel Rabbim güzel hayırlı doğumlar nasip etsin , darısı başımıza

tamam canım o zaman bi üroloji doktoru ayarlamalıyım önce bende kadın doğumcuyla konuşacaktım bunu bu ay ismail evrene gideyim diyorum işe de yakın bakalım değişiklik olsun

günaydın canım,ateşin sabitlenmiş, hadi inşallah bundan sonra artarak devam eder

evt ismini duymuştum ama nasıl bi doktor bilmiyorum. git bakalm canım doktoruna da sor olmazsa belki o da isteyebilir testi.
doktorunun bulunduğu hastanede yaptıracaksan bile testi laborantların mı embrıyologların mı değerlendrdiğini öğren canım.

kaçına gideceksin?

tamam canım sorayım kaçına gideceğim belli değil adet olunca arar randevu alırım 2-3 gün giderim
dun coook yoğundum ama bugun buralarada olurum
nasılsınız
herkes iyidir İnsallah

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın

dun coook yoğundum ama bugun buralarada olurum
nasılsınız
herkes iyidir İnsallah

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?

tamam canım sorayım kaçına gideceğim belli değil adet olunca arar randevu alırım 2-3 gün giderim

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın

anladım canım gidersen doktor la ilgili yorumlarını beklıyorum ismni çok duymuştum o doktorun

çocuklar is guc yani ama Malatyalılarım canlarım sizler neler yaparsınız
birde sunu soylim
10-20 günler arası gun aşırı ilişki her zaman daha iyi değil mi

canım hayırlı günler ben ismail evrene gittim fena değil canım gidebilirsin yaniiiiiiiiiiiiiiihatta 3 ay klomeni o doktor kullandırmıştı hsgyide orada çektirmiştimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…