tamam canım o zaman bi üroloji doktoru ayarlamalıyım önce bende kadın doğumcuyla konuşacaktım bunu bu ay ismail evrene gideyim diyorum işe de yakın bakalım değişiklik olsun
evet canım çektirdim tüpler açık çıktı çok şükür. eşimde varikosel vardı o ameliyat oldu şimdi iyileşmesini beklıyoruz.
sen neler yaptın?
tamam canım gidince haber verecem mutlakahoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?
anladım canım gidersen doktor la ilgili yorumlarını beklıyorum ismni çok duymuştum o doktorun
canım gün aşırı en iyisi ama 10-20 gün konusunda bişey diyemecem ben ateş ölçüyorum bu ay ve hala yumurtlama olmadı ve ben 21. gündeyim.çocuklar is guc yani ama Malatyalılarım canlarım sizler neler yaparsınız
birde sunu soylim
10-20 günler arası gun aşırı ilişki her zaman daha iyi değil mi
canım hayırlı günler ben ismail evrene gittim fena değil canım gidebilirsin yaniiiiiiiiiiiiiiihatta 3 ay klomeni o doktor kullandırmıştı hsgyide orada çektirmiştimmmmmm
canım iş yerine de yakın adınıda duydum gideyim bi ama testi devlette yaptıramayacğız eşim hastanede çalışıyor çok laf söz olur orda yaptırmaz o yüzdencanım ismail evren bizi sperm testi için doğu fertili önermişti orada yaptırmıştık ama şimdiki aklım olsa devletten şaşmam hatta eşim ikinci sperm testini devlette yaptırdı maddi açıdanda iyi oluyorrrrrrrr
merhabalar aranıza yeni katıldım
topikte 1 yıldır varıma ama sizin topiği yeni igördüm
ben malatyada iyi bir ürolog arıyorum varikosel ameliyatı için
kimi önerirsiniz
tamam canım gidince haber verecem mutlaka
canım gün aşırı en iyisi ama 10-20 gün konusunda bişey diyemecem ben ateş ölçüyorum bu ay ve hala yumurtlama olmadı ve ben 21. gündeyim.
canım iş yerine de yakın adınıda duydum gideyim bi ama testi devlette yaptıramayacğız eşim hastanede çalışıyor çok laf söz olur orda yaptırmaz o yüzden
canım hoşgeldin evlimutlu44 ün eşi yeni ameliyat oldu yazını görünce sana yardımcı olacaktır mutlaka
hımmm anladım canım o zaman ama araştırmada da yaptırabilirsin üroloji orada da var sonuçtaismaile git bakalım o zaten seni özel konusunda yönlendirir canımmmmmmm
haklısın canım ama bizim bide şöyle bi sorunumuz var benimki ben gidemem yapamam diyo görüşecem ben doktorla evden alıp lab. teslim edecem başka türlüsünü kabul etmiyor gidemem ben diyo. bi doktor var gelsin yaptıracam diyo o doktorda güya yurt dışına eğitime gitmiş ama yani ben kocamı azcık tanıyosam doktor ölmüş der yine gitmez. gıcık şey olur sabırlı ol demekten başka bildiği yok
ay canım geçen kızdım ya ben herşeyi yaptım o çatala bile çıktım senin yapacağında hiç bişey yok dedim tamam tanıdık doktor var gelsin yaptıracam dedi o da işte oyalama taktiğiseni o kadar iyi anlıyorum ki canım çünkü bende neredeyse 2 yıla yakın yalvardım eşime sperm testine git diyeeeeeeebu erkeklerin hepsi böyle canım ya canları çok tatlı bizim yerimizde olsalar kesin mahvolurlardı
merhabalar aranıza yeni katıldım
topikte 1 yıldır varıma ama sizin topiği yeni igördüm
ben malatyada iyi bir ürolog arıyorum varikosel ameliyatı için
kimi önerirsiniz
gwçmiş olsun sen ameliyat olmuşsun kimde oldunuz hangi hastane cnm
ay canım geçen kızdım ya ben herşeyi yaptım o çatala bile çıktım senin yapacağında hiç bişey yok dedim tamam tanıdık doktor var gelsin yaptıracam dedi o da işte oyalama taktiği
bence de oyalıyor canım ya tanıdık doktorla ne alakası var sanki testi verirken doktor yardım edecek tövbe tövbe kızzzzzzbu adamlar insanı çıldırtır canım
canım valla biz iki doktor arasında kaldık. alı turunc ve ahmet soylu.
eşim alı turunc u seçti çokta memnun kaldık. park hastanesinde.
sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olurum.
geçmiş olsun
cnm teşekkür ederim cevapladın için ,
bizde araştırmada dr. fatih oğuzu duyduk bilgin varmı
-açıkmı, kapalımı(mikrocerrahi ) oldunuz ameliyatı
-hastanede yattımı
-ne kadara yapıldı
-sonraki süreçte iyleşmesi ayağa kalkamsı işe dönebilmesi ne kadar sürüyor acaba
cnm çok soru sordum ama senin cevaplarına göre ameliyatımıza karar vericez
aynen canım hain adam. bu arada ben dün akşamdan itiaberen Meryem Suresi okumaya başladım vesile olacak inşallah bizede sizde okuyun kızlar Allah'ım vesile etsin bizede inşallah
yok canım o doktoru duymadım bilgim yok. ameliyatı kasıktan yaptılar kasıktan girildi yani. bi gece kaldık hastanede. güvencemiz olmasına rağmen ekstradan 200 tl verdik
canım zaten doktor sonrasında antibiyotık veriyo bide agrı kesici. bi hafta rapor da veriyo eşim her ne kadar ayakta geçirsede.
yara yapıştırmalı zaten yaranın bi başına bi de ortasına dikiş atmiştı doktor.
3 -4 gün pansuman yaptırdık kapalı kaldı sonra açtık. o iki dikiş te kendiliğinden düştü zaten.
ameliyat sonrası 20 gün cinsel perhiz var. 3 ay sonrasında da sperm testi. canım sizin sperm testi sonuçları nasıl?
valla eşim aşılama diye tutturmuştu ama ben ameliyatı istedim. doktor da dedi ameliyattan 3 ay sonrasında spermler normale döner miş. ama sitede de görmüşsündur 3 ay sonra hamile kalanlar var. siz ne zamandan beri istiyorsunz bebek?
olur mu canım ne zaman istersen aklına takılanı sor.
çok teşekkür ederim cnm
bizim durum biraz vahim bizde azosperm var ama varikoselde var 3. derecede hemde
bi doktoromuz var istanbulda onun tavsiyesi üzerine yaptıracağız belki çıkış olabilir dedi
bir de zaten karın ağrıları oluyor iltahap durumuda varçok karışı yani
biz 3 yılı geçti evlilğimiz 2 yıldır istiyoruz ama daha yeni yeni tedavi görüyoruz
yaşta geçiyor sizin çıkış var ozaman test yaptırdınızmı?
yok canım o doktoru duymadım bilgim yok. Ameliyatı kasıktan yaptılar kasıktan girildi yani. Bi gece kaldık hastanede. Güvencemiz olmasına rağmen ekstradan 200 tl verdik
canım zaten doktor sonrasında antibiyotık veriyo bide agrı kesici. Bi hafta rapor da veriyo eşim her ne kadar ayakta geçirsede.
Yara yapıştırmalı zaten yaranın bi başına bi de ortasına dikiş atmiştı doktor.
3 -4 gün pansuman yaptırdık kapalı kaldı sonra açtık. O iki dikiş te kendiliğinden düştü zaten.
Ameliyat sonrası 20 gün cinsel perhiz var. 3 ay sonrasında da sperm testi. Canım sizin sperm testi sonuçları nasıl?
Valla eşim aşılama diye tutturmuştu ama ben ameliyatı istedim. Doktor da dedi ameliyattan 3 ay sonrasında spermler normale döner miş. Ama sitede de görmüşsündur 3 ay sonra hamile kalanlar var. Siz ne zamandan beri istiyorsunz bebek?
Olur mu canım ne zaman istersen aklına takılanı sor.
Canım bende bugün başlayacağım araya adet girince yarım kaldı kac gun okunacak?
aynen canım hain adam. bu arada ben dün akşamdan itiaberen Meryem Suresi okumaya başladım vesile olacak inşallah bizede sizde okuyun kızlar Allah'ım vesile etsin bizede inşallah
çok teşekkür ederim cnm
bizim durum biraz vahim bizde azosperm var ama varikoselde var 3. derecede hemde
bi doktoromuz var istanbulda onun tavsiyesi üzerine yaptıracağız belki çıkış olabilir dedi
bir de zaten karın ağrıları oluyor iltahap durumuda varçok karışı yani
biz 3 yılı geçti evlilğimiz 2 yıldır istiyoruz ama daha yeni yeni tedavi görüyoruz
yaşta geçiyor sizin çıkış var ozaman test yaptırdınızmı?
azosperm ne oluyo canım ?
canım ameliyattan sonra değerleri artanlar olmuş. siz ameliyatı geciktirmeyin. zaten spermin normale dönmesi 3 ay sürüyo. zaman kaybetmeyin.
evt canım yaptırdık. bizim de morfoloji %3 ileri hareketlilik %6 şeklinde yanlş hatrlamıyorsam. bizde 1 yıl 2 ay oldu korunmayı bırakalı.
sen kontrole gittin mi canm sen de bi sıkıntı var mı?
canım 41 tane okuman lazım ben geçen sene okumuştummmmmm rabbim kabul etsin inşallahhhhhhhdur bakalım adetim gelecek gibi benimde canım yaaaaaaa regl bitsin yine başlarım inşallah gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?