Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

ahh canım benim çok iyi anlıyorum seni. amin canım elden bir şey gelmiyo inan. yüreğin sıkışıyo,kimseyi görmek konuşmak istemiyorsun... hiç bir şey tat vermez oluyo... bi eksik O... ahh bi gelse...

Rabbim inşallah bizleri beklettiği gibi seni bekletmez

kuzum ya pazar günü arkadaş ev aldı kızlarla oraya gidecez yarın temizlik var bi hafta önceden ayarlayalım evlimutluda pütürgede gelebilir mi acaba

canm ben bugün malatya ya geleceğim ama sana uygun değilse başka zamana da erteleyebilirz

evlimutlu gelecek, sende temizliği sonra yap, pofudukta gelir, yeni gelen bi arkadaşta vardı oda gelsin havalarda güzelken

Son düzenleme:
amin bitanem hiçbirimiz beklemeyelim ama Allah'ın taktiri. Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımıza hayırlı ; Hakımızda hayılı olanıda gönlümüze razı etsin . ne diyelim
canm ben bugün malatya ya geleceğim ama sana uygun değilse başka zamana da erteleyebilirz

evlimutlu gelecek, sende temizliği sonra yap, pofudukta gelir, yeni gelen bi arkadaşta vardı oda gelsin havalarda güzelken

tamam o zaman kızlar buluşalım nerde saat kaçta bari 1,30-2 gibi görüşelim :)

son girdiği topiğede alıntı yaptım bizim topiğe bak yarın görüşelim dedim görür herhalde neyse bugün mutsuzum yarın sizi görmek iyi gelecek

iki dertleşir bilir kişi sosyal canın bilgilerini alır unutur gideriz güzel olur güzel

bende bunaldım bana da çok iyi geleceksiniz, o yüzden can havliyle yazdım hadi buluşalım diye, bende ese 44 ve pofuduğa özelden mesaj attım, keşke teli bizde olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…