müsaitseniz yarın buluşalım mı
canım hayırlısı olsun sana bunları yazmak ne kadar doğru bilmiyorum sen yıllardır beklerken benim 6. ayım ama bugün kötüyüm bugün yüreğim eziliyor kadınlar kulubunü okurken bile ağlayasım geliyor benimde olmadı galiba Rabbim sesimizi duysun hayırlısını versin sabrımızı arttırsın. bugün bana çok ağır geldi
kuzum ya pazar günü arkadaş ev aldı kızlarla oraya gidecez yarın temizlik var bi hafta önceden ayarlayalım evlimutluda pütürgede gelebilir mi acaba
amin bitanem hiçbirimiz beklemeyelim ama Allah'ın taktiri. Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımıza hayırlı ; Hakımızda hayılı olanıda gönlümüze razı etsin . ne diyelimahh canım benim çok iyi anlıyorum seni. amin canım elden bir şey gelmiyo inan. yüreğin sıkışıyo,kimseyi görmek konuşmak istemiyorsun... hiç bir şey tat vermez oluyo... bi eksik O... ahh bi gelse...
Rabbim inşallah bizleri beklettiği gibi seni bekletmez
canm ben bugün malatya ya geleceğim ama sana uygun değilse başka zamana da erteleyebilirz
evlimutlu gelecek, sende temizliği sonra yap, pofudukta gelir, yeni gelen bi arkadaşta vardı oda gelsinhavalarda güzelken
ese44 ve podukta gelsin o zaman yine biz 1 gibi diyelim hasbihalde
ese44 ve podukta gelsin o zaman yine biz 1 gibi diyelim hasbihalde
banada ,inşallah pofuduk gelirde görür, sonra bize kızmasın
son girdiği topiğede alıntı yaptım bizim topiğe bak yarın görüşelim dedim görür herhalde neyse bugün mutsuzum yarın sizi görmek iyi gelecek
son girdiği topiğede alıntı yaptım bizim topiğe bak yarın görüşelim dedim görür herhalde neyse bugün mutsuzum yarın sizi görmek iyi gelecek
iki dertleşir bilir kişi sosyal canın bilgilerini alır unutur gideriz güzel olur güzel
bende bunaldım bana da çok iyi geleceksiniz, o yüzden can havliyle yazdım hadi buluşalım diye, bende ese 44 ve pofuduğa özelden mesaj attım, keşke teli bizde olsaydı
iyi olurdu canım onlarda gelmek istiyordu bakalm akşama kadar girerler belki
inşallah görürler
inşallah görürler
aaaaaaaa ne zaman yarın mı canımmmmmmmmmmmmm
canım evet yarın buluşalım dedi sosyalim gelecen demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?