Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

kızlar merhaba
sosyal cnmm mesajını aldım çok incesiniz teşşekür ederim benide davet ettiğniz için
ama ben çalışıyorum ne yazıkki ya siz hepiniz ev hanımısınız mı?
birde nasıl görüşceksiniz benim sadice pazarım boş özelde çalışıyorum çok isterdim ama gelmeyi
size eğlenceli bol sohbetler diliyorum

evli mutlu canım sende geliyorsun dimiiiiiiiiiiiiiiiii

evet canım kaçar mı şimdi saat 1 de mi buluşuyoruz 1:30 da mı hasbihalde dimi?

biz pofuduklada konuştuk geliyoruz, iş yerimden bi arkadaşta gelebilir
kız iş arkadaşın akraba falan çıkmasın
gelmez miyim canımmmmmmmmmmmm
tamam cancağızım görüşürüz yarın

canım ben evlimutlu sosyal çalışıyor pofuduğum ev hanımı(yanlış hatırlamıyorum demi canım). gelmeni çok isterdik izin alamaz mısın

yusracım gerekli açıklamayı yapmış sanırım kuzum

yok yok çıkmaz merak etme

evet canım diplomalı ev hanımıyım malesefbazende oh iyiki evdeyim diyorum kız evimi çok seviyorum tek eksiğim miniklerim işteeeeeeeeeeee

Klzlar esse de gelse iyiydi . pazara alsakta olurdu ama pazarda yusra musait degil. De mi. Neyse kizlar yarin ayni yerde ayni saatte sizi bekliyor olacagim

evet canım diplomalı ev hanımıyım malesefbazende oh iyiki evdeyim diyorum kız evimi çok seviyorum tek eksiğim miniklerim işteeeeeeeeeeee
canım benim minigin annesini daha fazla bekletmez inşallah
Klzlar esse de gelse iyiydi . pazara alsakta olurdu ama pazarda yusra musait degil. De mi. Neyse kizlar yarin ayni yerde ayni saatte sizi bekliyor olacagim

ay kuzum iş yerinden arkadaş ev aldı kızlarla bi ay öncesinden söyleştik yoksa erteleyebilirdik. inşallah izin alıp gelebilir

slm hemsolarım bende malatyalıyım ama iş geregi baska ildeyim ve nişanlıyım ama cok özledim meeleketimi.insallah bende 1 ay sonra aranıza katılacagım bebek cok istiyorum pcos var bende

bacılarrr ay pek heveslendim sizee ne hoş
benim izin durumu zorunlu sebepler olunca ancak alabiliyorum baska bir buluşmanıza katılırım inşallah
buarada birinizlede tanıdık çıkarmışıs
pofuduk cnm en güzeli senin ki bazen bende çıkayım diyorum oturayım evimde ama
zorlanırım sıkılırım diye korkuyorum çocukta yok
olana kadar devaM zaten olursa kesin ayrılcam ınşallah nasip olurda

haklısın canım bazen bende çok sıkılıyorum birde gurbet olunca çok yalnızımbebişim olsa bir nebze onunla vakit geçirirdimmmmmmm.....sende bebişi yapınca çalışmaz bütün zamanını ona ayırırsın inşallah canım:16

buararada benim kırmızılar geliyor sanırım yaaaaaaaaa

(( ahha ya ah şu kırmızlar yokmuu başımızın belası onlar 9 aycık gelmeseler nolur sanki
sen aslen nerelisin
inşallahh kucaklarımız dolar evlerimiz şenlernir

(( ahha ya ah şu kırmızlar yokmuu başımızın belası onlar 9 aycık gelmeseler nolur sanki
sen aslen nerelisin
inşallahh kucaklarımız dolar evlerimiz şenlernir

K.maraşlıyım canım ama 4 yıldır malatyadayım kızlarla buluştuk bugün çok güzeldiiiiiiiiiiii bidahaki sefere sende olursun inşallah canım

çok güze birgundu seviyorum sizleri. evli mutlu nice mutlu yıllara evinizin nesesi bebek sesleriyle artsin inşallah. ese canım bi daha sende ol aramızda
slm hemsolarım bende malatyalıyım ama iş geregi baska ildeyim ve nişanlıyım ama cok özledim meeleketimi.insallah bende 1 ay sonra aranıza katılacagım bebek cok istiyorum pcos var bende

slm canım gel bekleriz. dugun ne zaman

çok güze birgundu seviyorum sizleri. evli mutlu nice mutlu yıllara evinizin nesesi bebek sesleriyle artsin inşallah. ese canım bi daha sende ol aramızda

slm canım gel bekleriz. dugun ne zaman

bende hepinizi çok seviyorum, çok güzel bir gündü iyi deşarj olmuşum hiç konuşasım yok

evli mutlu yıl dönümünüz kutlu olsun canım, yakın zamanda 3-4-5 kişilik bi aile olun inşallah

bende hepinizi çok seviyorum, çok güzel bir gündü iyi deşarj olmuşum hiç konuşasım yok

evli mutlu yıl dönümünüz kutlu olsun canım, yakın zamanda 3-4-5 kişilik bi aile olun inşallah

benim içinde malatya da kaldığım sürece en mutlu olduğum gün bugündü gerçektennnnnnnn bende çok deşarj olmuşum hatta eşim bile farketti kızlar hayırdır sesin çıkmıyor iyice boşalttın sanırım içindekileri dedi bende tabiki evet dedim

evli mutlu canım nice sağlıklı,mutlu,huzurlu veeeeeeee bol bebişli senelere inşallah canım

sosyalim yüsram ya şu ateş ölçme topiğindeki siteyi yapamadım belirli bir yere kadar yaptım ama olmadı el atın banaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…