Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

sosyalim yüsram ya þu ateþ ölçme topiðindeki siteyi yapamadým belirli bir yere kadar yaptým ama olmadý el atýn banaaaaaaaaaa

caným tam olarak nerde kaldýn ben telden giriyorum ateþ topiðinin ilk sayfadaki aþamalara göre yap olmazsa bilgisayar bulunca arayalým beraber yapalým

Son düzenleme:
caným tam olarak nerde kaldýn ben telden giriyorum ateþ topiðinin ilk sayfadaki aþamalara göre yap olmazsa bilgisayar bulunca arayalým beraber yapalým
sağol bitanem sosyalim sağolsun yardım etti teşekkür ederim canımmmmmmm
test yaptım negatif çıktı

canım evle uğraşmaktan ancak gelebildim daha yemek yapacağım.....hayırlısı olsun hele dur bakalım kırmızılar gelene kadar ümit varrrrrrrrrrrr

çok güze birgundu seviyorum sizleri. evli mutlu nice mutlu yıllara evinizin nesesi bebek sesleriyle artsin inşallah. ese canım bi daha sende ol aramızda

sağol canım inşallah o neşelere bir an önce kavuşuruz

bende hepinizi çok seviyorum, çok güzel bir gündü iyi deşarj olmuşum hiç konuşasım yok

evli mutlu yıl dönümünüz kutlu olsun canım, yakın zamanda 3-4-5 kişilik bi aile olun inşallah

amin canım inşallah aynen valla zamanın nasıl geçtiğini anlamadım

amin canım cümlemize.çevremızdekiler her ne kadar bizi anladıklarını söyleselerde bizi en iyi birbirimiz anlar

Son düzenleme:

aynen canımmmmmm bizi bizden başka kimse anlamıyor anlamazda amannnn anlamalarını da beklemiyorum zaten bu saatten sonra boşver canım

canım benim düğün subatta insallah.ahhh cok özledim malatyamı((
az kalmış canım Allah kavuştursun
bende hepinizi çok seviyorum, çok güzel bir gündü iyi deşarj olmuşum hiç konuşasım yok

evli mutlu yıl dönümünüz kutlu olsun canım, yakın zamanda 3-4-5 kişilik bi aile olun inşallah

kızlar canlar
test yaptım negatif çıktı
cano sen niye o kadar aceleci davranıyorsun. benim tabloya bi baksana sosyalim bi gün yükseliyo umut veriyoı geri düşşüyor benim normal şartlarda yarın adet olmam lazım 2 gündür belimde ağrıyor offffffffffffffffffffffffffffffffffff

canım inşallah adet olmazsın hadi bakalım stres yapmadan beklemeye devammmmmmmmmmmm
ya buarada benim net kotalı her an bitebilir o kadar oyun oynamışım ki azalmışeğer giremezsem netten dolayı 28inden sonra net yenileniyor ozaman gelirim inşallah bitmez yaaaaaaaaa

sabah ilk işim zaten senin tablona bakmak , ama bence yumurtladın sen 23. gün yumurtladın bence

benimde öyle o kadar çok kk ya giriyorum ki akşamları girmemeye karar verdim

canım az oyna az :) bende beklemeye devam mecbur
sabah ilk işim zaten senin tablona bakmak , ama bence yumurtladın sen 23. gün yumurtladın bence

canım bende ayni benimkini açmadan bakiyorum seninkine 23. gün derken ayın 23 degil demi benim döngünün 23. günü. anam ne karışık yazmışım :))

bak yine dayanamadım girdim canım ay ne yapayım bakmadan duramıyorum kızzzzzzz

canım bende ayni benimkini açmadan bakiyorum seninkine 23. gün derken ayın 23 degil demi benim döngünün 23. günü. anam ne karışık yazmışım :))

tamam bebişim az oynarım azzzzzzz

üstteki tarih alttaki sayı ya şimdi, altta 23. gün oluyor üste göre 18 aralık diye tahmin ediyorum

pofudukcuğum sende buraya kopyalasana bi bakayım nasıl gidiyor tablon

MERHABA CANLARIM NASILSINIZ İŞTEN ANCAK NETİ AÇTIM ATEŞİMİ YAZDIM VE ÇİZGİ ÇEKİLDİ ÇOK HEYECANLANDIM HEMEN YAZAYIM DEDİM NE ZAMANDIR O ÇİZGİYİ BEKLİYORDUM HEYECANIMI MAZUR GÖRÜN ENSON HERHALDE BENDE YUM YUM OLMUYO DEMEYE BAŞLAMIŞTIM İŞTE TABLOM
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]4a2b64 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
VE O GÜN İLİŞKİ OLMUŞ

hadi inşallahhh

üstteki tarih alttaki sayı ya şimdi, altta 23. gün oluyor üste göre 18 aralık diye tahmin ediyorum

pofudukcuğum sende buraya kopyalasana bi bakayım nasıl gidiyor tablon
tamam canım ekliyorummmmmmmmm
canım hadi bakalım hayırlısı ateşinde yükse duruyor hala hakkında hayırlısı canımmmmmmm
benim ateşim düştü ama adet olmadım daha

canım dur bir kız stres yapma hemen hayırlısı olsun canım şuan ezan okunuyor hepimize dua ediyorum rabbim büyükkkkk

4af5cb Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ekledim sosyalim kafama takılan bişey var tabloda 29 gün gözükmüyor canım 16 gün gözüküyor:26:

ateşini girdikçe o tablo uzayacak canım , merak etme

hadi inşallahhh

benim ateşim düştü ama adet olmadım daha
canım işte bakalım heyecan yaptım ama ya bide çizgi çekilmedi ya dedim herhalde ben yumurtlayamıyorum çizgiyi çekince çok sevindim inşallah sonuçtada çok seviniriz . canım bi dur bende baktım seninkinede daha dpo7 bekle daha erken

sağol bşdenem hepimizin hakkında hayırlısı olsun bende hep dua ediyorum hepimize tüm evlat isteyenlere. tablon hayırlı olsu bu arada sana bebiş getirsin

kız bende hiç umut yok , inşallah senin bebişin gelmiştir kuzu ayy çok yazamıyorum çok yoğunum

kız bende hiç umut yok , inşallah senin bebişin gelmiştir kuzu ayy çok yazamıyorum çok yoğunum

öyle deme bakalım daha var hayırlısıyla olsun inşallah. ben korkmaya başlamıştım artık yumurtlama olmadan adet olacam diye belim ağrıyor çünkü 3 gündür. bide yorulmuştum artık mik mikten kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…