Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

kız baksana aklıma ne geldi, ben ateşe göre geç yumurtluyorum ya sende öyle, demek ki biz ne yapıyormuşuz biliyor musun çalışmaları erken bırakıyormuşuz, çünkü geçen ayda bu ayda biz o günlerde hiç çalışmadık nasıl olsa yumurtlama bitmiştir diye

evet geç yumurtladık ama biz bu ay garantici davrandık bi benim taploya bak gün aşırı çalışmışız
daha bitti belli çok ısrar ederse bi kere olabilir sen tabloma bak ben ilişki günlerinide görünür yaptım

baktım canım baktım bu arada benim pıhtı testleri çıkmış yarın araştırmaya gidiyorum:18: , hadi inşallah senin bu ay olmuştur canım

ateşini girdikçe o tablo uzayacak canım , merak etme
tamam canımmmmmmm
inşallah hepimize gelsin canım o bebişler ah bir gelsinler dövecem ben onlarııııııı

baktım canım baktım bu arada benim pıhtı testleri çıkmış yarın araştırmaya gidiyorum:18: , hadi inşallah senin bu ay olmuştur canım

canım sonucun inşallah güzel çıkar haber ver bize rabbim yardımcın olsun canımmmmm

canım ben çok hastayım 2 gündür bugünde hastaneye gttim ateşim düşmek bilmedi. 2 gün rapor aldım yatak döşek yatıyorum. çok giremedim o yüzden nete. siz neler yapıosunz herkez iyi mi?

canım çok geçmiş olsun ya bende merak ettim seni aman iyice dinlen canımbizlerde iyiyiz canım çok şükür neyse ben şimdilik kaçar canım kociş geldi yemek yiyeceğiz çok öptüm

canım çok geçmiş olsun ya bende merak ettim seni aman iyice dinlen canımbizlerde iyiyiz canım çok şükür neyse ben şimdilik kaçar canım kociş geldi yemek yiyeceğiz çok öptüm

çok sağol canım. afiyet olsun canım

yusram hayırlı güzel haberlerini beklıyorum

sosyalım sen de iyi haberlerle gelirsin inşallah

tamam canımmmmmmm

inşallah hepimize gelsin canım o bebişler ah bir gelsinler dövecem ben onlarııııııı

canım sonucun inşallah güzel çıkar haber ver bize rabbim yardımcın olsun canımmmmm
döv canım döv hak ediyolar bu kadarda naz olmaz.
canım ben çok hastayım 2 gündür bugünde hastaneye gttim ateşim düşmek bilmedi. 2 gün rapor aldım yatak döşek yatıyorum. çok giremedim o yüzden nete. siz neler yapıosunz herkez iyi mi?
canım çok geçmiş olsun acil şifalar bitanem
çok sağol canım. afiyet olsun canım
yusram hayırlı güzel haberlerini beklıyorum
sosyalım sen de iyi haberlerle gelirsin inşallah

inşallah bebeğim

kızlar sonuçlarım temiz çıktı sayılır, 1 değerim var o sadece biraz sorunlu gibi onada doktor karar verecek

canlarim yoğun oluyor giremiyorum. evlimutlu nasıl oldun daha iyi misin. sosyalizm o sonucunda iyi çıkar inşallah diğer tdikte çutenin yazdigi topigi oku

Son düzenleme:
canlarim yoğun oluyor giremiyorum. evlimutlu nasıl oldun daha iyi misin. sosyalizm o sonucunda iyi çıkar inşallah diğer tdikte çutenin yazdigi topigi oku

hamdolsun (bu cümleyi hayata geçirmeye çalışıyorum bu aralar) daha iyiyim canım rapor bitti okula geldim. sen nasılsın

okudum kuzum, yarında doktora gideceğim adet oldum oldum 3. gün testlerine baksın
canım adet mi oldun hayırlısı olsun hangi doktora gidecen? bu sefer dpo 8 de mi oldun kız buda garip bi iş ha benim ateşde inişli çıkışlıydı iki gündür düşüşte olmadı mı acaba tek umudum forumda dsh var onunkine benziyo o hamile
hamdolsun (bu cümleyi hayata geçirmeye çalışıyorum bu aralar) daha iyiyim canım rapor bitti okula geldim. sen nasılsın
sevindim bebeğim bende hamdolsun iyiyim . ateşten dolayı bigün umut bigün umutsuz gidiyorum işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…