Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınız canlarımkota her an bitebilir diye hemen ateşimi girdim size bakayım dedim

kızlar dün kociş diyo ki gün aşırı iyiyidi alışmıştık . ee ne oldu dedim ben şimdi korkuyorum bebek falan varsa zararı olur tutunamaz falan . bende dedim evet canım çok doğru düşünmüşsün . hamile kalsak rahat edecez ha oohhh mis benimki hamile kalsam ödü kapar yaklaşmaz daha .

kızlar dün kociş diyo ki gün aşırı iyiyidi alışmıştık . ee ne oldu dedim ben şimdi korkuyorum bebek falan varsa zararı olur tutunamaz falan . bende dedim evet canım çok doğru düşünmüşsün . hamile kalsak rahat edecez ha oohhh mis benimki hamile kalsam ödü kopar yaklaşmaz daha .

günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınız canlarımkota her an bitebilir diye hemen ateşimi girdim size bakayım dedim

günaydın canım hamdolsun iyiyiz ama benim cumartesinden beri belimde hafif ağrı var korkuyorum ya adet mi olacam diye akıntı oluyor korka korka wc ye gidiyom hasta mı oldum diye :18:
kotanı idareli kullan 2 gün kaldı neyse ki

inşallah gelmiştir kuzum iyi çalıştınız çünkü bu ay
ben akıntı girmediğim için ff sapıtıyormuş kuzum, zercana gidecem yarın bu arada

Merhabalar malatya lafını duyamadım yazmak istedim 😊 benim minik 4 aylık bir oğlum var. İnanın anne olmak o kadar güzel birşeymişkiiiiii..... Allahım siz tatlı anne adaylarının evlatlarını hayırlısıyla kucağınıza almayı nasib etsin..... 😉

hayırlısı olsun canım ama yakın zamanda güzel haberi vereceksin bence sen sonra biz geleceğiz peşinden

iyiyiz canım sen nasılsın sen ne zaman adet oluyorsun?

ben akıntı girmediğim için ff sapıtıyormuş kuzum, zercana gidecem yarın bu arada

kız senin proramı indiremedim yusranınkini indirdim çok mu farklı programlar biribirnden?

bizi de haberdar et canım yarın

hiç sorma çalışmaktan heder oldum dinleniyorum . bende akıntı girmedim ff ye. zercanı sevmedim ben ya yüzeysel konuşuyor ismaile git buraya kadar gelmişken ondan iyidir
sağol amin hayırlısı inşallah bebeğim. hepimiz güzel haberlerle geleim inşallah
buarada biz buluştuğumuzda pofuduk adet olmuştu yeni döngüsü bu canım

Son düzenleme:

evet canım korka korka giriyorum yaaaaaaaaainşallah hamilesindir canım hadi bakalım hayırlısı olsunebeyi aradım azönce kür filan söyler belki diye kadın oralı bile olmadı yaptığı yakıyı beline yapıştır dedi sadece uyuz oldum ve canım sıkıldıııııııııııııııııııı

sosyalim hangi testin yüksek çıktı kız doktora niye gideceksinnnnnnnnnnnnnnnnn:26:

evli mutlu canımmmm adetim bitti bügün yarın başlarız artık çalışmayaay çalış çalış anamız ağlıyor beeeeeeeee

yüsram buarada ben sadece ateşimi giriyorum takvimde akıntı filan olursa girecek miyim canımmmmmm:26:

canım sende yakıyı yapıştır yinede yani bende gıcık oldum bişey yapıyo tam yapsın gıcık
kuzum şu mübarek günde hepimizin gönlünce olsun inşallah dpo 6 dayım
canım akıntını biliyorsa gir ama ben girmedim sosyalde girmedi. benim akıntım sürekli olur yani ayrım yapamıyorum kafası karışmasın diye ff nin girme dedi ateş topiğindeki kızlar

canım bilemiyorum ki , çok farklı değildir ama

3. gün hormon testi için gidiyorum canım ya, kan alacak test yapacak o kadar, alttan muayene etmez de hem zaten biliyor gerek yok

3. gün hormon testi için gidiyorum kuzum , pıhtılaşma içinde faktör v heterezigot çıktı bide onu göstereyim dedim

günaydın canlar,

pofuduk adet bittyse hemen çalışmalara devam o zaman hadi bakalm

sosyalım ben bu yumurtlama testlerini yapıyorum her gün. bugün adetin 15. günü hala çift çizgi yok.

ben mi yapamadım acaba.:44: normal mi bu durum?

yani o ay hiç yumurta büyümemiş olabilir mi?

ya da soğan kürü etkilemiş midir?

ben geç yumurtluyorum mesela kuzum belki sende geç yumurtluyorsundur, yapmaya devam et, bu arada hiç mi koyu çizgi görmedin illaki çok koyu çıkıcak diye bir şey yok mesela tam koyuluğu pik yapar sonra yine silikleşmeye başla böyle bir şey yaşadın mı canım

anlayamadığım hiç kasık ağrısı da yok? akıntı desen zaten bi acayip

bacım 30 günde bir adet olan benim. yumurtlama 15-16 si gibi oomuyo mu yani döngünün ortasında. yoksa böyle bir şart yok mu?

yok bacım nerde 2. çizgiyi bile göremedim ki. bi adetin 10. günü faln hayali bi yani o da çok dikkatli bakarsan bi çizgi vardı. onu da yaptım10 dk sonra falan farkkettim.

canım sen geç yumurtluyorsun ama adet döngün uzun de mi. 40 gün falan olmuştu.

hiç anlmadım canım ya ben uzun zaman klomen kullandm bde çatlatma iğnesi. bu ay ilk defa bşe kullanmadım yumurta mı büyümedi acaba?

eee canım pıhtılaşmaya ne dedi sonuç ne zaman çıkacak

bacım 30 günde bir adet olan benim. yumurtlama 15-16 si gibi oomuyo mu yani döngünün ortasında. yoksa böyle bir şart yok mu?

canım yumurtlama değişiyor ya ben geçen ay 27. günde adet oldum ama ateşe göre bu ay 26. gün yumurtladım o değişirmiş ateş topiğindeki kızlarda değişkenlik olur dedi. ateş ölçmeseydim adetim geçti diye doktora giderdim ama yumurtlamadan sonra 6. gündeyim o yüzden bekliyorum. geç yumurtladım yani aynı durum sendede olabilir

anladım canım yani adet olmaya yakın da çatlaya bilir yumurta di mi doğru anladım. aman tek çatlasında razıyız

tamam canım sadece ilişki olunca yazarım artık bendeeeeeeeebeye çok kızdım ya sorma canım yakıda çok kötü kokuyor ya eşim yapıştırma diyor ama mecbur yapıştıracağım canımmmmmmmamin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhh
canım adet oldun mu ki yaaaaaa:18:inşallah olmamışındır beeeeeeee

evet canım çalışmaya bugün başlıyoruz start verdikkkkkkkkkcanım ov.testinde silikte olsa mutlaka ikinci çizginin çıkması lazım ya dikkatli yap bakalım fazla sıvı tüketme canım aynı saatte yap......ikinci çizgi silikte olsa olurmuş çünkü vücut o salgıyı salgılarmış yumurtlayacak olunca koyulaşır canım haber ver bize

canım kusura bakma görmedim yazdığını mesaj attım sana atarım bugün fotoyu

doğrudur canm eve gidince bi kere daha deneyeyım belki ben dikkatli yapamadım

anladım canım yani adet olmaya yakın da çatlaya bilir yumurta di mi doğru anladım. aman tek çatlasında razıyız
canım değişiyor işte sen sıvı tüketmeden hergün aynı saatte yap çatler diye düşünüyorum bence ateş de ölç o faydalı oluyor bende en son dedim tamam çatlama olmadı ama adet tarihimde yakn kesin çatlamadı kist oldu 26. gün çatladı yumurta. inallah çatlar stres yapma yumuşlara
kız adam ne yapsın çalışmaya başlayacak bi koku . burnuma kapa canım bişey olmaz mecbur ne yapalım de
sosyalim adet oldu canım bugün 3. günüydü
canım kusura bakma görmedim yazdığını mesaj attım sana atarım bugün fotoyu

doğrudur canm eve gidince bi kere daha deneyeyım belki ben dikkatli yapamadım
aaa resimler demi bende istiyorum. kızlar face varmı arkadaş olalım ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…