günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınız canlarımkota her an bitebilir diye hemen ateşimi girdim size bakayım dedim
canım adet mi oldun hayırlısı olsun hangi doktora gidecen? bu sefer dpo 8 de mi oldun kız buda garip bi iş ha benim ateşde inişli çıkışlıydı iki gündür düşüşte olmadı mı acaba tek umudum forumda dsh var onunkine benziyo o hamile
sevindim bebeğim bende hamdolsun iyiyim. ateşten dolayı bigün umut bigün umutsuz gidiyorum işte
canım adet mi oldun hayırlısı olsun hangi doktora gidecen? bu sefer dpo 8 de mi oldun kız buda garip bi iş ha benim ateşde inişli çıkışlıydı iki gündür düşüşte olmadı mı acaba tek umudum forumda dsh var onunkine benziyo o hamilesevindim bebeğim bende hamdolsun iyiyim . ateşten dolayı bigün umut bigün umutsuz gidiyorum işte
iyiyiz canım sen nasılsın sen ne zaman adet oluyorsun?günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınız canlarımkota her an bitebilir diye hemen ateşimi girdim size bakayım dedim
inşallah gelmiştir kuzum iyi çalıştınız çünkü bu ay
ben akıntı girmediğim için ff sapıtıyormuş kuzum, zercana gidecem yarın bu arada
hiç sorma çalışmaktan heder oldum dinleniyoruminşallah gelmiştir kuzum iyi çalıştınız çünkü bu ay
ben akıntı girmediğim için ff sapıtıyormuş kuzum, zercana gidecem yarın bu arada
sağol amin hayırlısı inşallah bebeğim. hepimiz güzel haberlerle geleim inşallahhayırlısı olsun canım ama yakın zamanda güzel haberi vereceksin bence sen sonra biz geleceğiz peşinden
iyiyiz canım sen nasılsın sen ne zaman adet oluyorsun?
kız senin proramı indiremedim yusranınkini indirdim çok mu farklı programlar biribirnden?
bizi de haberdar et canım yarın
günaydın canım hamdolsun iyiyiz ama benim cumartesinden beri belimde hafif ağrı var korkuyorum ya adet mi olacam diye akıntı oluyor korka korka wc ye gidiyom hasta mı oldum diye :18:
kotanı idareli kullan 2 gün kaldı neyse ki
evet canım korka korka giriyorum yaaaaaaaaainşallah hamilesindir canım hadi bakalım hayırlısı olsun ebeyi aradım azönce kür filan söyler belki diye kadın oralı bile olmadı yaptığı yakıyı beline yapıştır dedi sadece uyuz oldum ve canım sıkıldıııııııııııııııııııı
sosyalim hangi testin yüksek çıktı kız doktora niye gideceksinnnnnnnnnnnnnnnnn:26:
evli mutlu canımmmm adetim bitti bügün yarın başlarız artık çalışmayaay çalış çalış anamız ağlıyor beeeeeeeee
yüsram buarada ben sadece ateşimi giriyorum takvimde akıntı filan olursa girecek miyim canımmmmmm:26:
hayırlısı olsun canım ama yakın zamanda güzel haberi vereceksin bence sen sonra biz geleceğiz peşinden
iyiyiz canım sen nasılsın sen ne zaman adet oluyorsun?
kız senin proramı indiremedim yusranınkini indirdim çok mu farklı programlar biribirnden?
bizi de haberdar et canım yarın
hiç sorma çalışmaktan heder oldum dinleniyorum. bende akıntı girmedim ff ye. zercanı sevmedim ben ya yüzeysel konuşuyor ismaile git buraya kadar gelmişken ondan iyidir
sağol amin hayırlısı inşallah bebeğim. hepimiz güzel haberlerle geleim inşallah
buarada biz buluştuğumuzda pofuduk adet olmuştu yeni döngüsü bu canım
evet canım korka korka giriyorum yaaaaaaaaainşallah hamilesindir canım hadi bakalım hayırlısı olsun ebeyi aradım azönce kür filan söyler belki diye kadın oralı bile olmadı yaptığı yakıyı beline yapıştır dedi sadece uyuz oldum ve canım sıkıldıııııııııııııııııııı
sosyalim hangi testin yüksek çıktı kız doktora niye gideceksinnnnnnnnnnnnnnnnn:26:
evli mutlu canımmmm adetim bitti bügün yarın başlarız artık çalışmayaay çalış çalış anamız ağlıyor beeeeeeeee
yüsram buarada ben sadece ateşimi giriyorum takvimde akıntı filan olursa girecek miyim canımmmmmm:26:
günaydın canlar,
pofuduk adet bittyse hemen çalışmalara devam o zaman hadi bakalm
sosyalım ben bu yumurtlama testlerini yapıyorum her gün. bugün adetin 15. günü hala çift çizgi yok.
ben mi yapamadım acaba.:44: normal mi bu durum?
yani o ay hiç yumurta büyümemiş olabilir mi?
ya da soğan kürü etkilemiş midir?
eee canım pıhtılaşmaya ne dedi sonuç ne zaman çıkacakcanım bilemiyorum ki , çok farklı değildir ama
3. gün hormon testi için gidiyorum canım ya, kan alacak test yapacak o kadar, alttan muayene etmez de hem zaten biliyor gerek yok
3. gün hormon testi için gidiyorum kuzum , pıhtılaşma içinde faktör v heterezigot çıktı bide onu göstereyim dedim
anlayamadığım hiç kasık ağrısı da yok? akıntı desen zaten bi acayip
bacım 30 günde bir adet olan benim. yumurtlama 15-16 si gibi oomuyo mu yani döngünün ortasında. yoksa böyle bir şart yok mu?
eee canım pıhtılaşmaya ne dedi sonuç ne zaman çıkacak
canım yumurtlama değişiyor ya ben geçen ay 27. günde adet oldum ama ateşe göre bu ay 26. gün yumurtladım o değişirmiş ateş topiğindeki kızlarda değişkenlik olur dedi. ateş ölçmeseydim adetim geçti diye doktora giderdim ama yumurtlamadan sonra 6. gündeyim o yüzden bekliyorum. geç yumurtladım yani aynı durum sendede olabilir
tamam canım sadece ilişki olunca yazarım artık bendeeeeeeecanım sende yakıyı yapıştır yinede yani bende gıcık oldum bişey yapıyo tam yapsın gıcık
kuzum şu mübarek günde hepimizin gönlünce olsun inşallah dpo 6 dayım
canım akıntını biliyorsa gir ama ben girmedim sosyalde girmedi. benim akıntım sürekli olur yani ayrım yapamıyorum kafası karışmasın diye ff nin girme dedi ateş topiğindeki kızlar
canım adet oldun mu ki yaaaaaa:18:inşallah olmamışındır beeeeeeeecanım bilemiyorum ki , çok farklı değildir ama
3. gün hormon testi için gidiyorum canım ya, kan alacak test yapacak o kadar, alttan muayene etmez de hem zaten biliyor gerek yok
3. gün hormon testi için gidiyorum kuzum , pıhtılaşma içinde faktör v heterezigot çıktı bide onu göstereyim dedim
günaydın canlar,
pofuduk adet bittyse hemen çalışmalara devam o zaman hadi bakalm
sosyalım ben bu yumurtlama testlerini yapıyorum her gün. bugün adetin 15. günü hala çift çizgi yok.
ben mi yapamadım acaba.:44: normal mi bu durum?
yani o ay hiç yumurta büyümemiş olabilir mi?
ya da soğan kürü etkilemiş midir?
anlayamadığım hiç kasık ağrısı da yok? akıntı desen zaten bi acayip
bacım 30 günde bir adet olan benim. yumurtlama 15-16 si gibi oomuyo mu yani döngünün ortasında. yoksa böyle bir şart yok mu?
canım değişiyor işte sen sıvı tüketmeden hergün aynı saatte yap çatler diye düşünüyorum bence ateş de ölç o faydalı oluyor bende en son dedim tamam çatlama olmadı ama adet tarihimde yakn kesin çatlamadı kist oldu 26. gün çatladı yumurta. inallah çatlar stres yapma yumuşlaraanladım canım yani adet olmaya yakın da çatlaya bilir yumurta di mi doğru anladım. aman tek çatlasında razıyız
kız adam ne yapsın çalışmaya başlayacak bi kokutamam canım sadece ilişki olunca yazarım artık bendeeeeeeeebeye çok kızdım ya sorma canım yakıda çok kötü kokuyor ya eşim yapıştırma diyor ama mecbur yapıştıracağım canımmmmmmm amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhh
canım adet oldun mu ki yaaaaaa:18:inşallah olmamışındır beeeeeeee
evet canım çalışmaya bugün başlıyoruz start verdikkkkkkkkkcanım ov.testinde silikte olsa mutlaka ikinci çizginin çıkması lazım ya dikkatli yap bakalım fazla sıvı tüketme canım aynı saatte yap......ikinci çizgi silikte olsa olurmuş çünkü vücut o salgıyı salgılarmış yumurtlayacak olunca koyulaşır canım haber ver bize
aaacanım kusura bakma görmedim yazdığını mesaj attım sana atarım bugün fotoyu
doğrudur canm eve gidince bi kere daha deneyeyım belki ben dikkatli yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?