yumurtlama testi de olsa çift çizgiyi görmek güzel bi duyguymuş:78:
canım değişiyor işte sen sıvı tüketmeden hergün aynı saatte yap çatler diye düşünüyorum bence ateş de ölç o faydalı oluyor bende en son dedim tamam çatlama olmadı ama adet tarihimde yakn kesin çatlamadı kist oldu 26. gün çatladı yumurta. inallah çatlar stres yapma yumuşlara
kız adam ne yapsın çalışmaya başlayacak bi koku. burnuma kapa canım bişey olmaz mecbur ne yapalım de
sosyalim adet oldu canım bugün 3. günüydü
bezle üzerinden sardım canım kokmuyorrrrrrrrrrrya sosyalim adet oldu demek ben nasıl kaçırmışım beeeeeeeeee hayırlısı olsun inşallah Allah büyük
aaaresimler demi bende istiyorum. kızlar face varmı arkadaş olalım ordan
kız maildede çıkmadı
sadece yazı var : goncanın bir türlü çıkmayan çift çizgisi diye
testin çift çizgi mi verdi amannn hemen çalışmaya başlayın kız kaçırmayın
canım seni buldum ama ekleyemedim mesaj yazdım diğer klasöre düşer büyük ihtimalle sen ekle benicanım faceim var oyun için kullanıyorum ama ekleyeyim sizleriiiiiiiiiiiiiiii
yok canım senden mail gelmişti ama resim yoktu maalsefama ikisi de aynı koyulukta değil canım gene de çalışma olsun mu?
pofudk ve yusra bizim fotomuz geldi mi?
bu arada sosyal nerde?
aynen canım bende ilk gördüğümde çok duygulanmıştımmmmmmyumurtlama testi de olsa çift çizgiyi görmek güzel bi duyguymuş:78:
canım sen çalış boş geçirme koyulaşınca da kaçırmamaya çalışınama ikisi de aynı koyulukta değil canım gene de çalışma olsun mu?
pofudk ve yusra bizim fotomuz geldi mi?
bu arada sosyal nerde?
canım seni buldum ama ekleyemedim mesaj yazdım diğer klasöre düşer büyük ihtimalle sen ekle beni
yok canım senden mail gelmişti ama resim yoktu maalsef
canım çizgi belirdiyse calışmaya başla hergün testi yap koyulaşıp yeniden silikleşecekmiş sonra tamammen tek çizgi olursa dinlenmeye geçers,n ben gibi
pofudukummmmmmmmm
pofudukummmmmmmmm
daha uyudum de canim bu ara pek durgunum hastaliktanmi neden bilemedim... Yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum da bi yazamadim
daha uyudum de canim bu ara pek durgunum hastaliktanmi neden bilemedim... Yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum da bi yazamadim
sen nasilsinnn bebekimm
kızlarla buluştunuz mu ayy çok özendim hee malatyada olasim geldi
sen nasilsinnn bebekimm
kızlarla buluştunuz mu ayy çok özendim hee malatyada olasim geldi
hadi bismillah diyelim o zaman
hadi bismillah diyelim o zaman
Ayy ne güzel ya ne eğlenceli olmuştur kesin nasil tanistiniz ben pofuduk mrb gibi mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?