sende bebeğim öptük
anlayamadığım hiç kasık ağrısı da yok? akıntı desen zaten bi acayip
bacım 30 günde bir adet olan benim. yumurtlama 15-16 si gibi oomuyo mu yani döngünün ortasında. yoksa böyle bir şart yok mu?
yok bacım nerde 2. çizgiyi bile göremedim ki. bi adetin 10. günü faln hayali bi yani o da çok dikkatli bakarsan bi çizgi vardı. onu da yaptım10 dk sonra falan farkkettim.
canım sen geç yumurtluyorsun ama adet döngün uzun de mi. 40 gün falan olmuştu.
hiç anlmadım canım ya ben uzun zaman klomen kullandm bde çatlatma iğnesi. bu ay ilk defa bşe kullanmadım yumurta mı büyümedi acaba?
eee canım pıhtılaşmaya ne dedi sonuç ne zaman çıkacak
canım yumurtlama değişiyor ya ben geçen ay 27. günde adet oldum ama ateşe göre bu ay 26. gün yumurtladım o değişirmiş ateş topiğindeki kızlarda değişkenlik olur dedi. ateş ölçmeseydim adetim geçti diye doktora giderdim ama yumurtlamadan sonra 6. gündeyim o yüzden bekliyorum. geç yumurtladım yani aynı durum sendede olabilir
sen benim dediklerimi yapıyor musun canım hergün aynı saatte yapıyor musun mesela
kızlar 9 ay boyunca iğna kullanacakmışım , bu arada
e2 26.41
FSH 5.76 çıktı sizce normal mi :44:
canım değerlerin normal gözüküyor bildiğim kadarıyla hakkında hayırlısı olsun inşallahcanım iğneyi niye kullanacaksın kız pıhtılaşma için mi o değerlerin tam olarak nasılmış canım:26:
evet kuzum pıhtılaşma çıktı bende faktör v diye bi değerim heterozigot çıktı iğne kullanacaksın dedi bende onayladım, zaten araştırmalarımda hepsi iğne kullanmış
olsun canım çaresiz dert değil çok şükür sen hiç kafana takma rabbim büyük hamiş olunca iğneleri olursun olur biter inşallahhhhhhh
çok şükür canım , Rabbim dermansız dert vermesin
canım seni buldum ama ekleyemedim mesaj yazdım diğer klasöre düşer büyük ihtimalle sen ekle beni
yok canım senden mail gelmişti ama resim yoktu maalsef
canım çizgi belirdiyse calışmaya başla hergün testi yap koyulaşıp yeniden silikleşecekmiş sonra tamammen tek çizgi olursa dinlenmeye geçers,n ben gibi
aynen canım bende ilk gördüğümde çok duygulanmıştımmmmmm
canım sen çalış boş geçirme koyulaşınca da kaçırmamaya çalışın
tamam canım kotadan dolayı faceim yavaş canım yarın düzelsin hallederim
sosyal canım nirdesin kızzzzzzzzzzzzzzzzz
sen benim dediklerimi yapıyor musun canım hergün aynı saatte yapıyor musun mesela
e2 26.41
bacı her gün olursa sperm kalitesi düşmüyo mu kız? benimki ameliyatta oldu ya zaten azdır sperm idareli kullanmam lazm
yarın bi daha yapayım canım yine atarım fotosunu
canm aynı saat olmuyo da ama sıvı almıyom. bugün çift çizgi çıktı ama açıktı ilişki için koyu olması mı lazım. canım pıhtılaşma çıktı demek. en azından öğrenmiş oldun canım önlemini alırsın.
değerlerinde gayet iyi canım merak etme
canım değerler normal gibi ama net bilmiyorum doktor ne dedi? iğne olacağı için üzülme sonuçta öğrenmiş oldun sende cute gibi ateşle takipli ol dpo 9-10 test yap öğrenir öğrenmez koş doktora çaresi var şükür erken farkettinsen benim dediklerimi yapıyor musun canım hergün aynı saatte yapıyor musun mesela
e2 26.41
canım kızlar yazmış hergün aynı saatte aynı miktarda yapacan. mik mik hergün yapma gün aşırı yap sabahları daha hızlı oluyormuş. bide kocana bol bol enerji ot vs biliyon zaten depolabacı her gün olursa sperm kalitesi düşmüyo mu kız? benimki ameliyatta oldu ya zaten azdır sperm idareli kullanmam lazm
yarın bi daha yapayım canım yine atarım fotosunu
canm aynı saat olmuyo da ama sıvı almıyom. bugün çift çizgi çıktı ama açıktı ilişki için koyu olması mı lazım. canım pıhtılaşma çıktı demek. en azından öğrenmiş oldun canım önlemini alırsın.
değerlerinde gayet iyi canım merak etme
canım resimleri beni faceden eklersen mesaj olarak atar mısın benim mailde çıkmamıştıevl mutlu canım fotoları aldım sonunda teşekkür ederimmmmmmm senin testte çıkmış bu seferyapmaya devam et canım t çizgisi koyu olunca mik mik gün aşırı ilişki iyi olur canım yakalama şansın yüksek oluyor hoş biz bu zaman kadar tutturamadık ama olsun hayırlısı
canım değerler normal gibi ama net bilmiyorum doktor ne dedi? iğne olacağı için üzülme sonuçta öğrenmiş oldun sende cute gibi ateşle takipli ol dpo 9-10 test yap öğrenir öğrenmez koş doktora çaresi var şükür erken farkettin
canım kızlar yazmış hergün aynı saatte aynı miktarda yapacan. mik mik hergün yapma gün aşırı yap sabahları daha hızlı oluyormuş. bide kocana bol bol enerji ot vs biliyon zaten depola
canım resimleri beni faceden eklersen mesaj olarak atar mısın benim mailde çıkmamıştı
Canım şimdi eşimin telefondan giriyorum yarın bakarım face yecanım arkadaşlık gönderdim ama faceim çok yavaş gidip gitmediğini anlamadım faceden ekleyeyim seni fotoları atarım canımmmmmmm
Canım şimdi eşimin telefondan giriyorum yarın bakarım face ye
günaydın iyi pazarlar güzel anne adayları nasıldınız
pofuduk kız sakin ol bulsak ya birbirimizi bi şekilde ekleriz
kızlar ya bu sabah sürekli uyandım hep aynı şey Adet olmuşum çok üzülüyordum hayır olsun.
günaydın iyi pazarlar güzel anne adayları nasıldınız
pofuduk kız sakin ol bulsak ya birbirimizi bi şekilde ekleriz
kızlar ya bu sabah sürekli uyandım hep aynı şey Adet olmuşum çok üzülüyordum hayır olsun.
he valla bu ruyalar yok mu bide şu türk filmlerle bi kerede hamile kalıyorlar :)))))tünaydın canımmmmmmmm kız stres yapma canım ah rüyalar zaten adamı çıldırtır hayırlısı olsun kuzumcanım seni buldum ben ama ekleyemiyorum sayfamdaki arkadaşların fotoları,paylaştıkları vs açılmıyor neyse düzelir heralde:26:
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?
hayır olsun canım. canım dünkü çizgi size gönderdiğim resimdeki çizgiden daha koyuydu. iki gün üst üste oldu ilişki. olmazsa bundan sonra gün aşırı olsun hayrlısı artık
he valla bu ruyalar yok mu bide şu türk filmlerle bi kerede hamile kalıyorlar :)))))
iyiyim canım rüya da bilinç altı ışte. canım fazla yorma kocanıngün aşırı olsun kız bide yoruluyor insan valla bu:)))))[/QUOTE
adam hasta bide garibim ya valla canım duş almaktan soba yakmaktan yorulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?