Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

anlayamadığım hiç kasık ağrısı da yok? akıntı desen zaten bi acayip

bacım 30 günde bir adet olan benim. yumurtlama 15-16 si gibi oomuyo mu yani döngünün ortasında. yoksa böyle bir şart yok mu?

sen benim dediklerimi yapıyor musun canım hergün aynı saatte yapıyor musun mesela

kızlar 9 ay boyunca iğna kullanacakmışım , bu arada

e2 26.41
FSH 5.76 çıktı sizce normal mi :44:

sen benim dediklerimi yapıyor musun canım hergün aynı saatte yapıyor musun mesela

e2 26.41

canım değerlerin normal gözüküyor bildiğim kadarıyla hakkında hayırlısı olsun inşallahcanım iğneyi niye kullanacaksın kız pıhtılaşma için mi o değerlerin tam olarak nasılmış canım:26:

evet kuzum pıhtılaşma çıktı bende faktör v diye bi değerim heterozigot çıktı iğne kullanacaksın dedi bende onayladım, zaten araştırmalarımda hepsi iğne kullanmış

evet kuzum pıhtılaşma çıktı bende faktör v diye bi değerim heterozigot çıktı iğne kullanacaksın dedi bende onayladım, zaten araştırmalarımda hepsi iğne kullanmış

olsun canım çaresiz dert değil çok şükür sen hiç kafana takma rabbim büyük hamiş olunca iğneleri olursun olur biter inşallahhhhhhh

bacı her gün olursa sperm kalitesi düşmüyo mu kız? benimki ameliyatta oldu ya zaten azdır sperm idareli kullanmam lazm

yarın bi daha yapayım canım yine atarım fotosunu

e2 26.41

canm aynı saat olmuyo da ama sıvı almıyom. bugün çift çizgi çıktı ama açıktı ilişki için koyu olması mı lazım. canım pıhtılaşma çıktı demek. en azından öğrenmiş oldun canım önlemini alırsın.

değerlerinde gayet iyi canım merak etme

aynı saatte olması önemli kuzum ya, damla sayısı bile önemli bigün 5 damla bigün 4 damla olmuyor ki , çok koyu olması gerekmiyor ben mesela hiç yakalayamadım ama bir yerde en koyu oluyor mesela o zaman yumurtladığımı düşünüyorum

evl mutlu canım fotoları aldım sonunda teşekkür ederimmmmmmm senin testte çıkmış bu seferyapmaya devam et canım t çizgisi koyu olunca mik mikgün aşırı ilişki iyi olur canım yakalama şansın yüksek oluyor hoş biz bu zaman kadar tutturamadık ama olsun hayırlısı

e2 26.41
canım değerler normal gibi ama net bilmiyorum doktor ne dedi? iğne olacağı için üzülme sonuçta öğrenmiş oldun sende cute gibi ateşle takipli ol dpo 9-10 test yap öğrenir öğrenmez koş doktora çaresi var şükür erken farkettin
canım kızlar yazmış hergün aynı saatte aynı miktarda yapacan. mik mik hergün yapma gün aşırı yap sabahları daha hızlı oluyormuş. bide kocana bol bol enerji ot vs biliyon zaten depola
canım resimleri beni faceden eklersen mesaj olarak atar mısın benim mailde çıkmamıştı

canım arkadaşlık gönderdim ama faceim çok yavaş gidip gitmediğini anlamadım faceden ekleyeyim seni fotoları atarım canımmmmmmm

Canım şimdi eşimin telefondan giriyorum yarın bakarım face ye

bak bakalım canım benim face de hiçbir sayfa açılmıyor gizlilik ayarlarından arkadaşlık istegi bölümünü açamadım oyüzden sende çıkmıyordur canım ay bayılacammmmmmmmm face beni delirttiiiiiiiiiiiii

günaydın iyi pazarlar güzel anne adayları nasıldınız
pofuduk kız sakin ol bulsak ya birbirimizi bi şekilde ekleriz
kızlar ya bu sabah sürekli uyandım hep aynı şey Adet olmuşum çok üzülüyordum hayır olsun.

tünaydın canımmmmmmmm kız stres yapma canım ah rüyalar zaten adamı çıldırtır hayırlısı olsun kuzumcanım seni buldum ben ama ekleyemiyorum sayfamdaki arkadaşların fotoları,paylaştıkları vs açılmıyor neyse düzelir heralde:26:

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?

hayır olsun canım. canım dünkü çizgi size gönderdiğim resimdeki çizgiden daha koyuydu. iki gün üst üste oldu ilişki. olmazsa bundan sonra gün aşırı olsun hayrlısı artık

he valla bu ruyalar yok mu bide şu türk filmlerle bi kerede hamile kalıyorlar :)))))

iyiyim canım rüya da bilinç altı ışte. canım fazla yorma kocanın gün aşırı olsun kız bide yoruluyor insan valla bu:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…