Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

evet canım bundan sonra gün aşırı yapın yada 2 güne 1 yazık hastasınız da kıyamam ben sanaaaaaaaaa soba yakmakta zor olur canım aman iyice üşütmeyin

o türk filmlerine hiç girmeyelim litfen canımmmmmmmmhep onların yüzünden eşim hep hemen hamile kalacağım sandı zaten gıcık filmler hıhbuarada çokta severim yeşilçamıııııııı

Kızlar bugün kayınvalideye gittik sen ne zaman getirecek cocuk millet akıllı doğuruyor ne güzel diyor ya çok sinirleniyorum duymamazlık geliyorum şeytan fitili ilk günden beri istiyoruz ama olmuyor de

yusracım üzülme demek ki zamanını bekliyor miniğin
evlimutlu yakaladın mı çift çizgiyi
podukcuğum nasıl kuzum nasıl gidiyor

günaydın canlar,

sormayın kızlar ya iki soba bide düşünün. biri banyo da biri içerde.

ömrüm soba doldurmak ve yakmakla geçti

evt canım 27 ve 28 inde yakaladım çizgiyi. dün rengi açılmıştı çizginin tekrar sililleşmeye başlıyo sanrm. bugün son kez olacak sonra dükkanı kapatacağım ohh miss

yusracım üzülme demek ki zamanını bekliyor miniğin
evlimutlu yakaladın mı çift çizgiyi
podukcuğum nasıl kuzum nasıl gidiyor
kuzum sinir ediyor beni dpo 9 dayım bakalım yarın test yapacam ama korkuyorum ya tek çıkarsa diye bi yandanda yapmak istiyorum kararsız kaldım dua edin bana
günaydın bebem zor valla ama maşallah çalıştınız Allah mükafatınızı versin inşallah. ama bu yumurtladıpını biliyon geçiyo ya büyük rahatlık dinleniyon valla .

canım üzme kendini yakında bebeğin olduğu zaman gözüne gözüne sokarsın kv nin.

evt canım bu ay da görevimizi başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyoruz

şimdi ben çift çizgiyi gördüm ya kesin çatlamıştır di mi yumurtam?

yusracım sen adet olmadın mı yanlış mı okudum yoksa :44:

evet evli mutlu çatlamıştır yumurtan

inşallah bitanem hayırlısı ile. canım çatlmıştırsın ben o testleri hiç kullanmadım ama kullananlardan okuduğum kadarıyla silikleşince çatlmış oluyor sen yine de son bi çalışma yap
yusracım sen adet olmadın mı yanlış mı okudum yoksa :44:

evet evli mutlu çatlamıştır yumurtan
yok olmadım bebem tabloma bak dpo 9 dayım ama kv dün canımı sıktı bak millet hamile akıllılar tabi falan deyip. test yapsam mı yapmasam mı yarın korkuyorum ha

demek ki yanlış okumuşum kusura bakma bebişim

kv salla gitsin sen daha önemlisin , rahatla psikolojini bozma, bizlerde bişey yok ki bak stress yaptığımız için gelmiyorlar işte

demek ki yanlış okumuşum kusura bakma bebişim

kv salla gitsin sen daha önemlisin , rahatla psikolojini bozma, bizlerde bişey yok ki bak stress yaptığımız için gelmiyorlar işte

yusra yarın test mi yapacaksın şimdi sen

ay canım valla daraltıyor beni takmamaya çalışıyorum. bebem iş yerinde arkadaşlar yap yap deyip duruyorlar üzülürsem sonuç olumsuz olursa diyorum rahat ol iyi olacak diyo bi tanesi akşam yap diyolar bilmiyorum kararsızım akşam eve gidince yapam diyorum ne dersin hele tabloma bak
KIZLAR SES VERİN NE YAPAM BEN

[MENTION][/MENTION]
yarın sabah ilk idrarınla yap kuzum akşam varsa bile çıkmaz sonuçta daha 10. gündesin ayrıca tablon çok güzel gidiyor, bu arada tek çizgi çıkarsa üzülmek yok daha adetine çok var çünkü ayrıca kafan rahatlamış olur ayy hadi inşallah gör çift çizgiyi

selam kızlar nasılsınız uzun süredir giremedim net yoktu evde
hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl
yusra test mi yapacaksın hadi inşallah

adetın ne zaman canım?

canlarım valla gaza geldim bakalım neler olacak hayırlısı tabi nasip kısmet ne yapalım. canım adetlerim düzeni bozdu geçen ay 26.11 de olmuştum adet. son 3 ayın ortalamasına göre adetim 2 gün geçti bilmiyorum yani kafam karıştı

yarın sabah bi test patlat o zaman

selam kızlar nasılsınız uzun süredir giremedim net yoktu evde
hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl
yusra test mi yapacaksın hadi inşallah

adetın ne zaman canım?

canlarım valla gaza geldim bakalım neler olacak hayırlısı tabi nasip kısmet ne yapalım. canım adetlerim düzeni bozdu geçen ay 26.11 de olmuştum adet. son 3 ayın ortalamasına göre adetim 2 gün geçti bilmiyorum yani kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…