günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?
hayır olsun canım. canım dünkü çizgi size gönderdiğim resimdeki çizgiden daha koyuydu. iki gün üst üste oldu ilişki. olmazsa bundan sonra gün aşırı olsun hayrlısı artık
he valla bu ruyalar yok mu bide şu türk filmlerle bi kerede hamile kalıyorlar :)))))
iyiyim canım rüya da bilinç altı ışte. canım fazla yorma kocanıngün aşırı olsun kız bide yoruluyor insan valla bu:)))))
Kıyamamış yaaaa Allah güç kuvvet versin size bide soba işi Valla zorhe valla bu ruyalar yok mu bide şu türk filmlerle bi kerede hamile kalıyorlar :)))))
iyiyim canım rüya da bilinç altı ışte. canım fazla yorma kocanıngün aşırı olsun kız bide yoruluyor insan valla bu:)))))[/QUOTE
adam hasta bide garibim ya valla canım duş almaktan soba yakmaktan yorulduk
Kız aslında diziler başlarken bu dizideki erkekler ve ilişkiler tamamen hayal ürünüdür demelilero türk filmlerine hiç girmeyelim litfen canımmmmmmmmhep onların yüzünden eşim hep hemen hamile kalacağım sandı zaten gıcık filmler hıh buarada çokta severim yeşilçamıııııııı
kuzum sinir ediyor beni dpo 9 dayım bakalım yarın test yapacam ama korkuyorum ya tek çıkarsa diye bi yandanda yapmak istiyorum kararsız kaldım dua edin banayusracım üzülme demek ki zamanını bekliyor miniğin
evlimutlu yakaladın mı çift çizgiyi
podukcuğum nasıl kuzum nasıl gidiyor
günaydın bebem zor valla ama maşallah çalıştınız Allah mükafatınızı versin inşallah. ama bu yumurtladıpını biliyon geçiyo ya büyük rahatlık dinleniyon vallagünaydın canlar,
sormayın kızlar ya iki soba bide düşünün. biri banyo da biri içerde.
ömrüm soba doldurmak ve yakmakla geçti
evt canım 27 ve 28 inde yakaladım çizgiyi. dün rengi açılmıştı çizginin tekrar sililleşmeye başlıyo sanrm. bugün son kez olacak sonra dükkanı kapatacağım ohh miss
inşallah bitanem hayırlısı ile. canım çatlmıştırsın ben o testleri hiç kullanmadım ama kullananlardan okuduğum kadarıyla silikleşince çatlmış oluyor sen yine de son bi çalışma yapcanım üzme kendini yakında bebeğin olduğu zaman gözüne gözüne sokarsın kv nin.
evt canım bu ay da görevimizi başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyoruz
şimdi ben çift çizgiyi gördüm ya kesin çatlamıştır di mi yumurtam?
yok olmadım bebem tabloma bak dpo 9 dayım ama kv dün canımı sıktı bak millet hamile akıllılar tabi falan deyip. test yapsam mı yapmasam mı yarın korkuyorum hayusracım sen adet olmadın mı yanlış mı okudum yoksa :44:
evet evli mutlu çatlamıştır yumurtan
inşallah bitanem hayırlısı ile. canım çatlmıştırsın ben o testleri hiç kullanmadım ama kullananlardan okuduğum kadarıyla silikleşince çatlmış oluyor sen yine de son bi çalışma yap
yok olmadım bebem tabloma bak dpo 9 dayım ama kv dün canımı sıktı bak millet hamile akıllılar tabi falan deyip. test yapsam mı yapmasam mı yarın korkuyorum ha
demek ki yanlış okumuşum kusura bakma bebişim
kv salla gitsin sen daha önemlisin , rahatla psikolojini bozma, bizlerde bişey yok ki bak stress yaptığımız için gelmiyorlar işte
yusra yarın test mi yapacaksın şimdi sen
ay canım valla daraltıyor beni takmamaya çalışıyorum. bebem iş yerinde arkadaşlar yap yap deyip duruyorlar üzülürsem sonuç olumsuz olursa diyorum rahat ol iyi olacak diyo bi tanesi akşam yap diyolar bilmiyorum kararsızım akşam eve gidince yapam diyorum ne dersin hele tabloma bak
KIZLAR SES VERİN NE YAPAM BEN
selam kızlar nasılsınız uzun süredir giremedim net yoktu evde
hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasılselam kızlar nasılsınız uzun süredir giremedim net yoktu evde
yarın sabah ilk idrarınla yap kuzum akşam varsa bile çıkmaz sonuçta daha 10. gündesin ayrıca tablon çok güzel gidiyor, bu arada tek çizgi çıkarsa üzülmek yok daha adetine çok var çünküayrıca kafan rahatlamış olur ayy hadi inşallah gör çift çizgiyi
yusra test mi yapacaksın hadi inşallah
adetın ne zaman canım?
hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl
canlarım valla gaza geldim bakalım neler olacak hayırlısı tabi nasip kısmet ne yapalım. canım adetlerim düzeni bozdu geçen ay 26.11 de olmuştum adet. son 3 ayın ortalamasına göre adetim 2 gün geçti bilmiyorum yani kafam karıştı
hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasılselam kızlar nasılsınız uzun süredir giremedim net yoktu evde
yarın sabah ilk idrarınla yap kuzum akşam varsa bile çıkmaz sonuçta daha 10. gündesin ayrıca tablon çok güzel gidiyor, bu arada tek çizgi çıkarsa üzülmek yok daha adetine çok var çünküayrıca kafan rahatlamış olur ayy hadi inşallah gör çift çizgiyi
yusra test mi yapacaksın hadi inşallah
adetın ne zaman canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?