Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

yarın sabah bi test patlat o zaman

canım sosyalimin dediği gibi sabah ilk idrarınla yap canım...stres yapma canım hayırlısı olsun inşallah üzülmek yok
selam kızlar nasılsınız uzun süredir giremedim net yoktu evde

canım nerdesin sen ya merak ettim ben seni

inşallah canım , hemen haber ver bize
kız vermem mi tabi verecem ilk siz sonra iş yerinde bi kaç arkadaş var samimi kocişe süpriz inşallah

Son düzenleme:

kızlar benim adetim bitti çalışmalara başlayacağız
yusracım sen ne yaptın kızzz
evli mutlu pofuduk siz nasılsınız canlarım

günaydın canım iyiyim sen nasılsın ?

yusra bugün test yapacak di mi?

hadi bakalm ikinci güzel haberi de senden alırız inşallah

kızlar benim adetim bitti çalışmalara başlayacağız
yusracım sen ne yaptın kızzz
evli mutlu pofuduk siz nasılsınız canlarım

günaydın canım iyiyim sen nasılsın ?

yusra bugün test yapacak di mi?

hadi bakalm ikinci güzel haberi de senden alırız inşallah

henüz gelmedi bende onu bekliyorum valla inşallah sevinerek gelir
canlarım maalesef mutlu haberlerle gelemedim hayırlısı buymuş :2:

kuzum benim üzülme hemen demek ki bu ayda zamanı değil

canım bi buruk içim ama çok üzgün değilim Rabbim ferahlık veriyor çok şükür hayırlısı buymuş.
ama eşime diyecem ya doktora git yada annenleri sustur yoksa ben sustururum diyecem. kadın hamile olana akıllının hali başka diyor demek ben akılsızım bigün fena patlacam. aslında bi daha derse ilk günden beri istiyoz olmuyo ne yapacan demek geliyo içimden

eşin test yaptırır sende hsg falan çektirirsin bakarsınız bir şey çıkmamış zamanını beklersiniz, şimdi kendi kendini üzme bırak kv ne derse desin, sonuçta hayat senin hayatın, ne demek çocuk yapan akıllıda yapmayan akılsız mı cahillikten başka bir şey olamaz bu , Rabbim ne zaman isterse o zaman gelecek bebişlerimiz ,dua edelim ve zamanımızı bekleyelim

öyle canım çok şükür isyan etmiyoruz hayırlısı. işte eşimi ikna edebilirsem test için konuşacam akşam bende adet olunca tekrar gidecem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…