hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl
canlarım valla gaza geldim bakalım neler olacak hayırlısı tabi nasip kısmet ne yapalım. canım adetlerim düzeni bozdu geçen ay 26.11 de olmuştum adet. son 3 ayın ortalamasına göre adetim 2 gün geçti bilmiyorum yani kafam karıştı
yarın sabah bi test patlat o zaman
canım ateş topiğinede yazdım yrınb sabah yapam artıkın
yeni yılda hepimiz böyle oluruz inşallah
aynen canım ya zaten onların hepsi hayal ürünü hıhKıyamamış yaaaa Allah güç kuvvet versin size bide soba işi Valla zor
Kız aslında diziler başlarken bu dizideki erkekler ve ilişkiler tamamen hayal ürünüdür demeliler
ya boşver canım ya Allah büyük evli mutlununda deiği gibi olunca bebişi gözüne gözene sokarsın canım.....buarada merak ettiğim eşinin yanında mı diyor yoksa sen yalnızken lafı sokuyor mu canımKızlar bugün kayınvalideye gittik sen ne zaman getirecek cocuk millet akıllı doğuruyor ne güzel diyor ya çok sinirleniyorum duymamazlık geliyorum şeytan fitili ilk günden beri istiyoruz ama olmuyor de
iyi canım ya çalışmaya başladık bakalım tek sıkıntım saçım ıslak olunca boynum şişiyor ve ağrı yapıyor rabbimin izniyle ondan da kurtulacağız inşallahyusracım üzülme demek ki zamanını bekliyor miniğin
evlimutlu yakaladın mı çift çizgiyi
podukcuğum nasıl kuzum nasıl gidiyorsen nasılsın canım reglin ne zaman bitecek çalışmaya başlayınnnnnnn
ay çok güldürdün beni canım çok yaşa emi sengünaydın canlar,
sormayın kızlar ya iki soba bide düşünün. biri banyo da biri içerde.
ömrüm soba doldurmak ve yakmakla geçti
evt canım 27 ve 28 inde yakaladım çizgiyi. dün rengi açılmıştı çizginin tekrar sililleşmeye başlıyo sanrm. bugün son kez olacak sonra dükkanı kapatacağım ohh missinşallah hepimiz 9 ay o dükkanı kapatırızzzzzzzzz
inşallah bitanem hayırlısı ile. canım çatlmıştırsın ben o testleri hiç kullanmadım ama kullananlardan okuduğum kadarıyla silikleşince çatlmış oluyor sen yine de son bi çalışma yap
yok olmadım bebem tabloma bak dpo 9 dayım ama kv dün canımı sıktı bak millet hamile akıllılar tabi falan deyip. test yapsam mı yapmasam mı yarın korkuyorum ha
ay canım yap kız test hadi bakalım hayırlısı canımmmmmmmmm
canım sosyalimin dediği gibi sabah ilk idrarınla yap canım...stres yapma canım hayırlısı olsun inşallah üzülmek yokay canım valla daraltıyor beni takmamaya çalışıyorum. bebem iş yerinde arkadaşlar yap yap deyip duruyorlar üzülürsem sonuç olumsuz olursa diyorum rahat ol iyi olacak diyo bi tanesi akşam yap diyolar bilmiyorum kararsızım akşam eve gidince yapam diyorum ne dersin hele tabloma bak
KIZLAR SES VERİN NE YAPAM BEN
selam kızlar nasılsınız uzun süredir giremedim net yoktu evde
kız vermem mi tabi verecem ilk siz sonra iş yerinde bi kaç arkadaş var samimi kocişe süpriz inşallahinşallah canım , hemen haber ver bize
aynen canım ya zaten onların hepsi hayal ürünü hıh
ya boşver canım ya Allah büyük evli mutlununda deiği gibi olunca bebişi gözüne gözene sokarsın canım.....buarada merak ettiğim eşinin yanında mı diyor yoksa sen yalnızken lafı sokuyor mu canım
iyi canım ya çalışmaya başladık bakalım tek sıkıntım saçım ıslak olunca boynum şişiyor ve ağrı yapıyor rabbimin izniyle ondan da kurtulacağız inşallahsen nasılsın canım reglin ne zaman bitecek çalışmaya başlayınnnnnnn
ay çok güldürdün beni canım çok yaşa emi seninşallah hepimiz 9 ay o dükkanı kapatırızzzzzzzzz
kuzum eşim varken demiyor ama değişik bi kadın bazen o varkende diyorda dah yumuşak aman ne yapayım
test sabah yapacam hayırlısı ile Allah'ın izni ile güzel haber yazarım inşallah elimizden geleni yaptık gerisi taktir ilahi nasşipten ötesi yok
sen nasılsın saçlarıını ıslak bırakma kurut kız uzunsa kestir bendede sünizüt var çalışma var diye kestirdim toplanacak kadar var işte
kız vermem mi tabi verecem ilk siz sonra iş yerinde bi kaç arkadaş var samimi kocişe süpriz inşallah
kuzum eşim varken demiyor ama değişik bi kadın bazen o varkende diyorda dah yumuşak aman ne yapayım
test sabah yapacam hayırlısı ile Allah'ın izni ile güzel haber yazarım inşallah elimizden geleni yaptık gerisi taktir ilahi nasşipten ötesi yok
sen nasılsın saçlarıını ıslak bırakma kurut kız uzunsa kestir bendede sünizüt var çalışma var diye kestirdim toplanacak kadar var işte
kuzum eşim kestirmeme izin vermiyor ya gıcık şey işteeeeeeeee bende kıyamıyorum ya aşırı uzun değil ama idare ederaman bu kayınvalideleri kaynar kazana atmalı hayırlı haberini bekliyoruz inşallah canım
pofuduğum ne yapalım cinsellik bizim için amacını aştı artık
aynen canım ya zaten onların hepsi hayal ürünü hıh
ya boşver canım ya Allah büyük evli mutlununda deiği gibi olunca bebişi gözüne gözene sokarsın canım.....buarada merak ettiğim eşinin yanında mı diyor yoksa sen yalnızken lafı sokuyor mu canım
iyi canım ya çalışmaya başladık bakalım tek sıkıntım saçım ıslak olunca boynum şişiyor ve ağrı yapıyor rabbimin izniyle ondan da kurtulacağız inşallahsen nasılsın canım reglin ne zaman bitecek çalışmaya başlayınnnnnnn
ay çok güldürdün beni canım çok yaşa emi seninşallah hepimiz 9 ay o dükkanı kapatırızzzzzzzzz
kız vermem mi tabi verecem ilk siz sonra iş yerinde bi kaç arkadaş var samimi kocişe süpriz inşallah
kızlar benim adetim bitti çalşmalara başlayacağız
günaydın canım iyiyim sen nasılsın ?
yusra bugün test yapacak di mi?
hadi bakalm ikinci güzel haberi de senden alırız inşallah
kızlar benim adetim bitti çalışmalara başlayacağız
yusracım sen ne yaptın kızzz
evli mutlu pofuduk siz nasılsınız canlarım
günaydın canım iyiyim sen nasılsın ?
yusra bugün test yapacak di mi?
hadi bakalm ikinci güzel haberi de senden alırız inşallah
canlarım maalesef mutlu haberlerle gelemedim hayırlısı buymuş :2:henüz gelmedi bende onu bekliyorum valla inşallah sevinerek gelir
canlarım maalesef mutlu haberlerle gelemedim hayırlısı buymuş :2:
kuzum benim üzülme hemen demek ki bu ayda zamanı değil
canım bi buruk içim ama çok üzgün değilim Rabbim ferahlık veriyor çok şükür hayırlısı buymuş.
ama eşime diyecem ya doktora git yada annenleri sustur yoksa ben sustururum diyecem. kadın hamile olana akıllının hali başka diyor demek ben akılsızım bigün fena patlacam. aslında bi daha derse ilk günden beri istiyoz olmuyo ne yapacan demek geliyo içimden
eşin test yaptırır sende hsg falan çektirirsin bakarsınız bir şey çıkmamış zamanını beklersiniz, şimdi kendi kendini üzme bırak kv ne derse desin, sonuçta hayat senin hayatın, ne demek çocuk yapan akıllıda yapmayan akılsız mı cahillikten başka bir şey olamaz bu , Rabbim ne zaman isterse o zaman gelecek bebişlerimiz ,dua edelim ve zamanımızı bekleyelim
öyle canım çok şükür isyan etmiyoruz hayırlısı. işte eşimi ikna edebilirsem test için konuşacam akşam bende adet olunca tekrar gidecem doktora
tamam kuzum biz senin yanındayız, ne zaman istersen konuşuruz dertleşirizüzülme artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?