Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

tamam canım önce bi ateş ölçer alayım orayı okudum dil altından ölçün diyorda bişey soracam derece ne kadar kalacak dil altında ?
günaydınnnnnn malatyamın güzel insanları, hamile haberi varmı bugün??

yok canım şimdilik herhangi bir haber inşallah güzel haberler olacak

Günaydınnnnnn Malatyamın güzel insanları, hamile haberi varmı bugün??

şimdilik yok canım heyecanla bekliyoruz :)

ya bende yapmak istiyorum artık şu ateş ölçmeyi, nasıl yapılıyor başlayacaksanız beraber başlayalım:26:

Ohh ne guzel olmus , pek guzel olmus.eline saglik.bir yandan ,burda da dertleselim sayili gunlerimiz kaldi bata bu ay.gebericem meraktan valla.

canım bizim batlar aynı var mı belirti falan bende bişey yok ya sarımsı akıntı vardı bugün yok mesela belirti arıyorum ama bulamıyorum

yok ben sadece şuan beklemedeyim stres yok gayet iyim kısmetse olur zaten İNŞ.BEKLEYEN HERKESİN KINALI elleri kucağına alır...

bende malatyalıyım ama babamlar ben daha doğmamışken taşınmışlar ama akrabalarımz var malatya akçadağ da sonuçta toprağımz orası orda yaşamasakta bende 2 yıldan beri bekliyorm bebişimi ama gelmiyo her ay umutla bekliyorm bende pcos var bu arada topik hayırlı olsun hemşolarım bol bebişli topik olur inş

benide yazın kızlar listeye beklenen adet tarihim 1 ekim

hoş geldin canım

canım bizim batlar aynı var mı belirti falan bende bişey yok ya sarımsı akıntı vardı bugün yok mesela belirti arıyorum ama bulamıyorum

selam canim .valla bir haftaya kadar o kadarumutluydum ki simdi cok az kaldi ve nedense bati endise ve umutsuzlukla beklemeye basladim.ben de yumurtlama disinda ( ki o gun de yumurtladim mi artik emin bile olamiyorum ) hic akintim olmuyor.kupkuruyum yahu.tek gozlemledigim sey su an belim agriyor ama tek tarafli son tarfimdan agri sagda hic yok agri.bir de karnim davul gibi sis 2 gundur.affiniza siginarak soyluyorum ki bu ayda boktan bir aya imzami attim yani ; ( kuvvetle muhtemel regl olcam yaaa : ( his iste.

canommm digital derecen var mi
onlar olcme bitti mi sinyal veriyo
eger yoksa onlardan al civali zor olur zaten 3-5 lira biseymis

ya bende yapmak istiyorum artık şu ateş ölçmeyi, nasıl yapılıyor başlayacaksanız beraber başlayalım:26:
hani yapmiyodun
iste böyle ozendirirler adami
canimmm topragim hosgeldin
allah kisa zamanda bebisini versin inşallah
nerde oturuyon bu arada

kiz dur daaaaa gelmedimi kirmizilar umut kesmek yok

canım iş çıkışı eczaneden alacam yarın sabahtan başlarım ölçmeye sonrasında inşallah adet olmam ama olursam da devam ederim
gargara yaptım kuzum ve gece rahat uyudum şimdide hafif işte hiç ilaç almadım malum bi ihtimal die...sen ne yapıyosun sende durumlar ne tatlım ya...
canım bende bişey yok biraz dinliyorum kendimi acaba sancı mı var ne diyorum sonra geçiyo belkide psikolij yapıyorum
hayırlısı canım ya bende hiç bi belirti yok galiba bişey hşssetmiyorum

canım iş çıkışı eczaneden alacam ve yarın sabah başlayacam göstergeli olanlar demi ekranda gösteren yani

evet canım aynen onlardan:)

pazar sabah ilk idrarla test yaptım akşama kadar bekledim bişey çıkmadı hatta test bozuldu galiba sağı solu sarardı. bugün öğleden sonra hiç wc ye gitmedim akşam yapsam mı sizce 4-5 gün var ama

ee ne yapayım üzüm üzüme baka baka kararır demişler, sizden korkulur anam, dur daha neler neler yapacağım bu gidişle sizin sayenizde

ee ne yapayım üzüm üzüme baka baka kararır demişler, sizden korkulur anam, dur daha neler neler yapacağım bu gidişle sizin sayenizde
canım sizin kaçıncı deneme bu arada eşin malatyalı mı
BİDE YUKARDA TEST YAPSAM MI DİYE YAZDIM SENCE YAPAYIM MI

Son düzenleme:
kızlar.....ne olur dua edin işimde terfi edebilirim ne olur dualarınızı esirgemeyin inş. bu işe ihtiyacım var kadroya geçicem eğer kısmet olursa...hayırlısıyla ne olur dualarınızı esirgemeyin..:26::26:

canım Allah hakkında hayırlısını versin inşallah gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…