tamam canım önce bi ateş ölçer alayım orayı okudum dil altından ölçün diyorda bişey soracam derece ne kadar kalacak dil altında ?kuzu ne zaman regl olacan eğer az kaldiysa simdiden olcmeye basla bi kagida yaz regl oldugun gün tablo yaparsin
kurallar ne sekilde olcecegin hepsi ates olcme yöntemi konusunun ilk sayfasında yazıyor
orayi oku anlamadigin bişe olursa sor cvplarim
günaydınnnnnn malatyamın güzel insanları, hamile haberi varmı bugün??
Günaydınnnnnn Malatyamın güzel insanları, hamile haberi varmı bugün??
tamam canım önce bi ateş ölçer alayım orayı okudum dil altından ölçün diyorda bişey soracam derece ne kadar kalacak dil altında ?
yok canım şimdilik herhangi bir haber inşallah güzel haberler olacak
Ohh ne guzel olmus , pek guzel olmus.eline saglik.bir yandan ,burda da dertleselimsayili gunlerimiz kaldi bata bu ay.gebericem meraktan valla.
canım diş ağrın nasıl oldu
ayy hadi inşallah canım yaa aslında biz istedikçe hormonlar ters tepkiyle karsılık veriyor çok fazla kafanıza takmayın inanın ki bende zamanında bu hatayı cok yapmıstım bana kac dr sölemişti bunun böyle oldugunu bende inanıyorum ama gercekten böyle hormon meselesi
canım bizim batlar aynı var mı belirti falan bende bişey yok ya sarımsı akıntı vardı bugün yok mesela belirti arıyorum ama bulamıyorum
Bismillahirrahmanirrahim.
inşallah hamiş haberleri alıp bebeklerimiz burada beraber büyütürüz
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 400, align: left"]
[TR]
[TD]ÜYELER[/TD]
[TD]:18:BAT[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lingen[/TD]
[TD]13 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jeffry[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YUSRAEREN[/TD]
[TD]22 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DolunayDefne[/TD]
[TD]22 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyal_sorumsuz[/TD]
[TD]24 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sndz[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bende malatyalıyım ama babamlar ben daha doğmamışken taşınmışlar ama akrabalarımz var malatya akçadağ da sonuçta toprağımz orası orda yaşamasakta bende 2 yıldan beri bekliyorm bebişimi ama gelmiyo her ay umutla bekliyorm bende pcos var bu arada topik hayırlı olsun hemşolarım bol bebişli topik olur inş
canım bizim batlar aynı var mı belirti falan bende bişey yok ya sarımsı akıntı vardı bugün yok mesela belirti arıyorum ama bulamıyorum
canommm digital derecen var mitamam canım önce bi ateş ölçer alayım orayı okudum dil altından ölçün diyorda bişey soracam derece ne kadar kalacak dil altında ?
yok canım şimdilik herhangi bir haber inşallah güzel haberler olacak
hani yapmiyodunşimdilik yok canım heyecanla bekliyoruz :)
ya bende yapmak istiyorum artık şu ateş ölçmeyi, nasıl yapılıyor başlayacaksanız beraber başlayalım:26:
canimmm topragim hosgeldinbende malatyalıyım ama babamlar ben daha doğmamışken taşınmışlar ama akrabalarımz var malatya akçadağ da sonuçta toprağımz orası orda yaşamasakta bende 2 yıldan beri bekliyorm bebişimi ama gelmiyo her ay umutla bekliyorm bende pcos var bu arada topik hayırlı olsun hemşolarım bol bebişli topik olur inş
kiz dur daaaaa gelmedimi kirmizilar umut kesmek yokselam canim .valla bir haftaya kadar o kadarumutluydum ki simdi cok az kaldi ve nedense bati endise ve umutsuzlukla beklemeye basladim.ben de yumurtlama disinda ( ki o gun de yumurtladim mi artik emin bile olamiyorum ) hic akintim olmuyor.kupkuruyum yahu.tek gozlemledigim sey su an belim agriyor ama tek tarafli son tarfimdan agri sagda hic yok agri.bir de karnim davul gibi sis 2 gundur.affiniza siginarak soyluyorum ki bu ayda boktan bir aya imzami attim yani ; ( kuvvetle muhtemel regl olcam yaaa : ( his iste.
canım iş çıkışı eczaneden alacam yarın sabahtan başlarım ölçmeye sonrasında inşallah adet olmam ama olursam da devam ederimşimdilik yok canım heyecanla bekliyoruz :)
ya bende yapmak istiyorum artık şu ateş ölçmeyi, nasıl yapılıyor başlayacaksanız beraber başlayalım:26:
canım bende bişey yok biraz dinliyorum kendimi acaba sancı mı var ne diyorum sonra geçiyo belkide psikolij yapıyorumgargara yaptım kuzum ve gece rahat uyudum şimdide hafif işte hiç ilaç almadım malum bi ihtimal die...sen ne yapıyosun sende durumlar ne tatlım ya...
hayırlısı canım ya bende hiç bi belirti yok galiba bişey hşssetmiyorumselam canim .valla bir haftaya kadar o kadarumutluydum ki simdi cok az kaldi ve nedense bati endise ve umutsuzlukla beklemeye basladim.ben de yumurtlama disinda ( ki o gun de yumurtladim mi artik emin bile olamiyorum ) hic akintim olmuyor.kupkuruyum yahu.tek gozlemledigim sey su an belim agriyor ama tek tarafli son tarfimdan agri sagda hic yok agri.bir de karnim davul gibi sis 2 gundur.affiniza siginarak soyluyorum ki bu ayda boktan bir aya imzami attim yani ; ( kuvvetle muhtemel regl olcam yaaa : ( his iste.
canommm digital derecen var mi
onlar olcme bitti mi sinyal veriyo
eger yoksa onlardan al civali zor olur zaten 3-5 lira biseymis
hani yapmiyodun
iste böyle ozendirirler adami
canimmm topragim hosgeldin
allah kisa zamanda bebisini versin inşallah
nerde oturuyon bu arada
evet canım aynen onlardan:)canım iş çıkışı eczaneden alacam yarın sabahtan başlarım ölçmeye sonrasında inşallah adet olmam ama olursam da devam ederim
canım bende bişey yok biraz dinliyorum kendimi acaba sancı mı var ne diyorum sonra geçiyo belkide psikolij yapıyorum
hayırlısı canım ya bende hiç bi belirti yok galiba bişey hşssetmiyorum
canım iş çıkışı eczaneden alacam ve yarın sabah başlayacam göstergeli olanlar demi ekranda gösteren yani
canommm digital derecen var mi
onlar olcme bitti mi sinyal veriyo
eger yoksa onlardan al civali zor olur zaten 3-5 lira biseymis
hani yapmiyodun
iste böyle ozendirirler adami
canimmm topragim hosgeldin
allah kisa zamanda bebisini versin inşallah
nerde oturuyon bu arada
canım sizin kaçıncı deneme bu arada eşin malatyalı mıee ne yapayım üzüm üzüme baka baka kararır demişler, sizden korkulur anam, dur daha neler neler yapacağım bu gidişle sizin sayenizde
kızlar.....ne olur dua edin işimde terfi edebilirim ne olur dualarınızı esirgemeyin inş. bu işe ihtiyacım var kadroya geçicem eğer kısmet olursa...hayırlısıyla ne olur dualarınızı esirgemeyin..:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?