sağolun canlarım biliyorum iyiki varsınız sizi seviyorum
güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum
iyiyim canım çok şükür hadi bakalım bismillah deyip başlayın canımmmmmmmkızlar benim adetim bitti çalışmalara başlayacağız
yusracım sen ne yaptın kızzz
evli mutlu pofuduk siz nasılsınız canlarım
kuzum üzülme herşeyin hayırlısı canım benim bol bol dua edelim inşallah hep dualarımdasınız inankicanım bi buruk içim ama çok üzgün değilim Rabbim ferahlık veriyor çok şükür hayırlısı buymuş.
ama eşime diyecem ya doktora git yada annenleri sustur yoksa ben sustururum diyecem. kadın hamile olana akıllının hali başka diyor demek ben akılsızım bigün fena patlacam. aslında bi daha derse ilk günden beri istiyoz olmuyo ne yapacan demek geliyo içimden
aynen katılıyorum kuzummmmmmmmeşin test yaptırır sende hsg falan çektirirsin bakarsınız bir şey çıkmamış zamanını beklersiniz, şimdi kendi kendini üzme bırak kv ne derse desin, sonuçta hayat senin hayatın, ne demek çocuk yapan akıllıda yapmayan akılsız mı cahillikten başka bir şey olamaz bu , Rabbim ne zaman isterse o zaman gelecek bebişlerimiz ,dua edelim ve zamanımızı bekleyelim
inşallah hepimiz bi daha ki buluşmalarımıza poşetle gelir kusarız
Canım benim size öylesiniz isim isim söylüyorum Allah kabul etsin dualarımızı. bakalım konuşacam eşimle yani illa sorun var diye değil ben doktora gidince eşinin testi var mı diyecek tek taraflı değil. nasip kısmet bakalım hayırlısı Rabbim hayırlı vakitte basip edecektiriyiyim canım çok şükür hadi bakalım bismillah deyip başlayın canımmmmmmm
kuzum üzülme herşeyin hayırlısı canım benim bol bol dua edelim inşallah hep dualarımdasınız inankibenim kayınvalide yetmezmiş gibi kayınpeder de laf ediyordu yılanın başını küçükken ezmeliymişiz lafa baksana en son ankaraya gittiğimizde doktorun muayenesine özellikle yengesini de içeri girdirdim ki seslerini kessinler diye yoksa bana inanmazlardı şimdi seslerini yuttular kaç yıl bende sustum aman büyüklerim dedim ama bir yere kadar canım laf bile demedim karşılarında yenge anlatınca birşey olmadığını sustular eşini ikna et canım sperm testi versin sende gerekirse hsg çektir sonrada beklemeye başlarsınız Allah büyük..........eşini de ikna etmek için annesinin dediklerini incitmeden çıtlat canım üzülüyorum yıpranıyoruz enazından bir yerden başlayalım dersin....rabbim yardımcın olsun canım eşinin içine sıcaklık versin test konusunda inşallah
aynen katılıyorum kuzummmmmmmm
ayyyy inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhh
yusram hayırlısı böyleymiş canım üzme kendini.
canım bencede eşinle konuş hem kv işini hem sperm testini. en azından kafan rahat olur. zaten sperm testinde problem yoksa büyük bi engel ortadan kalkmş olur. sonra sen gidersin doktora
önce problem olabilecek durumları ortadan kaldır ki kafan rahat bekleyebilesin canım
kızlar canlarım üzülmedim hayırlısı
Akşam yatarken bi umut vardı evet sabah test yapacam olumlu sizlere arkadaşlarıma eşime nasıl diyecem onları hayal ettim yattım gece rüyamda test yapmışım ve tek çizgi ve sabah ateşimi ölçtüm 36,6 dan 36,4 e düşmüş zoraki test yaptım adım gibi emindim negatif çıkacak diye ama yaptım. ve üzülmedim Allah yardım ediyor kalbime ferahlık geldi neden bilmem üzüntüm az arar ara duygu yoğunluğu olsada iyiyim
-yahu rüya da bile çiftini göremedim şu testin
kızlar nerdesiniz canlarımbende üşüttüm sanırım ya boğazım ağrıyor
kızlar nerdesiniz canlarımbende üşüttüm sanırım ya boğazım ağrıyor
canım dur üşütme daha calışmalar bitmedi hemen iyileş gece pekmez tereyığı erit sıcak sıcak ye boğazını yumuşatırkızlar nerdesiniz canlarımbende üşüttüm sanırım ya boğazım ağrıyor
canım sen sobalı evde nasıl iyileşesin aman dikkat et sende geceleri pekmez ye tereyağı ile. dinlenmeye geçtiniz mi bu aradacanım geçmiş olsun benimde boğaz ağrısı ile başlamıştı aman dikkat et ilacı al bol bol sıvı tüket bu hastalık yatağa düşürüyor ben hala tam iyileşemedim
sağol canım ne yaptın çalışmaları canımgeçmiş olsun canım, bu aralar hava çok değişik gidiyor dikkat etmek lazım, biz teyzemlerde kaldık yeni açtım burayı
sağol bitanem ya inşallah ağrı ilerlemez ya çalışmada bitmedi dahaaaaaaacanım geçmiş olsun benimde boğaz ağrısı ile başlamıştı aman dikkat et ilacı al bol bol sıvı tüket bu hastalık yatağa düşürüyor ben hala tam iyileşemedim
canım dur üşütme daha calışmalar bitmedi hemen iyileş gece pekmez tereyığı erit sıcak sıcak ye boğazını yumuşatır
sağol canım ne yaptın çalışmaları canım
sağol bitanem ya inşallah ağrı ilerlemez ya çalışmada bitmedi dahaaaaaaa
sorma kuzum ya inşallah daha kötü olmam yoksa çalışmalar yatar:2:
mrb kızlar nasılsınız herşeyden önce ben hala adet olmadım onu söyleyeyim.
VE İŞ YERİNDEKİ ARKADAŞIMIN OĞLU OLDU DOĞMADI 41. HAFTA OLUNCA SEZERYANLA ALDILAR MAŞALLAH ÇOK TATLI ALLAH ESİRGESİN DARISI BAŞIMIZA
canım çok ağırdan alma prof bana yumurtlama olduktan sonra işe yaramaz asıl yumurtlama olmadan çalışın demiştiyok kuzum daha başlamadık nasıl olsa geç yumurtluyorum diye ağırdan alıyoruz
mrb kızlar nasılsınız herşeyden önce ben hala adet olmadım onu söyleyeyim.
VE İŞ YERİNDEKİ ARKADAŞIMIN OĞLU OLDU DOĞMADI 41. HAFTA OLUNCA SEZERYANLA ALDILAR MAŞALLAH ÇOK TATLI ALLAH ESİRGESİN DARISI BAŞIMIZA
canım çok ağırdan alma prof bana yumurtlama olduktan sonra işe yaramaz asıl yumurtlama olmadan çalışın demiştihatta bizde hep yumurtlama olsun çalışırız diyorduk ama öyle değilmiş harekete geç kız
hayırlı olsun kuzum benim kuzende şuan ameliyatta :18:bir tane daha oğluşumuz geliyor inşallahay darısı da bizlereeeeeee AMİNNNNNNNNNNN
canım sen sobalı evde nasıl iyileşesin aman dikkat et sende geceleri pekmez ye tereyağı ile. dinlenmeye geçtiniz mi bu arada
sağol canım ne yaptın çalışmaları canım
bitti canım bttı dükkan kapandı
sağol bitanem ya inşallah ağrı ilerlemez ya çalışmada bitmedi dahaaaaaaa
sorma kuzum ya inşallah daha kötü olmam yoksa çalışmalar yatar:2:
canım ozaman biraz daha bekle pembe renk beyaza dönünce başlarsın çalışmayacanım benim adetim 3 gün önce bitti ama hafif lekelenmeler var pembemsi, sence bir şey olur mu :44:
canım valla mutfak soğuk oluyo yemek yaparken . onda da ısıtıcıyı kullanıyorum. şimdilik havalr güzel de yarıyıl tatılınden sonra çok soğuk oluoy. sulara dokuanmıyo insan
canım dikkat et kendine
y canım 37. gündeyim ne dengesiz bunye geçen ay 27. adet oldum şimdi hala bişey yok bu ne ya hiç sancım falanda yok akıntı var işte adet oldum sanıyom bakıyom yokamin canım bencede darısı başımıza
2 gün sonra gelir seninkiler daha dpo 12 desin
canım çıkmıştır kuzen ameliyattan nasıllar iyilermi bizimkiler şükür iyiler 2 kere gittim gözdedeler doktoru denizhan denizdi. emzirmeye çalışıyorlardıcanım çok ağırdan alma prof bana yumurtlama olduktan sonra işe yaramaz asıl yumurtlama olmadan çalışın demiştihatta bizde hep yumurtlama olsun çalışırız diyorduk ama öyle değilmiş harekete geç kız
hayırlı olsun kuzum benim kuzende şuan ameliyatta :18:bir tane daha oğluşumuz geliyor inşallahay darısı da bizlereeeeeee AMİNNNNNNNNNNN
canım valla mutfak soğuk oluyo yemek yaparken . onda da ısıtıcıyı kullanıyorum. şimdilik havalr güzel de yarıyıl tatılınden sonra çok soğuk oluoy. sulara dokuanmıyo insan
canım dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?