Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

kızlar benim adetim bitti çalışmalara başlayacağız
yusracım sen ne yaptın kızzz
evli mutlu pofuduk siz nasılsınız canlarım
iyiyim canım çok şükür hadi bakalım bismillah deyip başlayın canımmmmmmm
kuzum üzülme herşeyin hayırlısı canım benim bol bol dua edelim inşallah hep dualarımdasınız inankibenim kayınvalide yetmezmiş gibi kayınpeder de laf ediyordu yılanın başını küçükken ezmeliymişiz lafa baksanaen son ankaraya gittiğimizde doktorun muayenesine özellikle yengesini de içeri girdirdim ki seslerini kessinler diye yoksa bana inanmazlardı şimdi seslerini yuttular kaç yıl bende sustum aman büyüklerim dedim ama bir yere kadar canım laf bile demedim karşılarında yenge anlatınca birşey olmadığını sustulareşini ikna et canım sperm testi versin sende gerekirse hsg çektir sonrada beklemeye başlarsınız Allah büyük..........eşini de ikna etmek için annesinin dediklerini incitmeden çıtlat canım üzülüyorum yıpranıyoruz enazından bir yerden başlayalım dersin....rabbim yardımcın olsun canım eşinin içine sıcaklık versin test konusunda inşallah
aynen katılıyorum kuzummmmmmmm
inşallah hepimiz bi daha ki buluşmalarımıza poşetle gelir kusarız

ayyyy inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhh

yusram hayırlısı böyleymiş canım üzme kendini.

canım bencede eşinle konuş hem kv işini hem sperm testini. en azından kafan rahat olur. zaten sperm testinde problem yoksa büyük bi engel ortadan kalkmş olur. sonra sen gidersin doktora

önce problem olabilecek durumları ortadan kaldır ki kafan rahat bekleyebilesin canım

Canım benim size öylesiniz isim isim söylüyorum Allah kabul etsin dualarımızı. bakalım konuşacam eşimle yani illa sorun var diye değil ben doktora gidince eşinin testi var mı diyecek tek taraflı değil. nasip kısmet bakalım hayırlısı Rabbim hayırlı vakitte basip edecektir

konuşacam bebeğim bende aynen öyle düşünüyorum bakalım hayırlısı SİZDEN BEKLİYORUM HABERLERİ

kızlar canlarım üzülmedim hayırlısı
Akşam yatarken bi umut vardı evet sabah test yapacam olumlu sizlere arkadaşlarıma eşime nasıl diyecem onları hayal ettim yattım gece rüyamda test yapmışım ve tek çizgi ve sabah ateşimi ölçtüm 36,6 dan 36,4 e düşmüş zoraki test yaptım adım gibi emindim negatif çıkacak diye ama yaptım. ve üzülmedim Allah yardım ediyor kalbime ferahlık geldi neden bilmem üzüntüm az arar ara duygu yoğunluğu olsada iyiyim
-yahu rüya da bile çiftini göremedim şu testin

haklısın canım rabbim yardım ediyor çift çizgiyi göreceğimiz günlerde gelecektir inşallahhhhhhhh

kızlar nerdesiniz canlarımbende üşüttüm sanırım ya boğazım ağrıyor

canım geçmiş olsun benimde boğaz ağrısı ile başlamıştı aman dikkat et ilacı al bol bol sıvı tüket bu hastalık yatağa düşürüyor ben hala tam iyileşemedim

canım geçmiş olsun benimde boğaz ağrısı ile başlamıştı aman dikkat et ilacı al bol bol sıvı tüket bu hastalık yatağa düşürüyor ben hala tam iyileşemedim
canım sen sobalı evde nasıl iyileşesin aman dikkat et sende geceleri pekmez ye tereyağı ile. dinlenmeye geçtiniz mi bu arada

geçmiş olsun canım, bu aralar hava çok değişik gidiyor dikkat etmek lazım, biz teyzemlerde kaldık yeni açtım burayı
sağol canım ne yaptın çalışmaları canım
sağol bitanem ya inşallah ağrı ilerlemez ya çalışmada bitmedi dahaaaaaaa
canım dur üşütme daha calışmalar bitmedi hemen iyileş gece pekmez tereyığı erit sıcak sıcak ye boğazını yumuşatır

sorma kuzum ya inşallah daha kötü olmam yoksa çalışmalar yatar:2:

sağol canım ne yaptın çalışmaları canım

sağol bitanem ya inşallah ağrı ilerlemez ya çalışmada bitmedi dahaaaaaaa

sorma kuzum ya inşallah daha kötü olmam yoksa çalışmalar yatar:2:

yok kuzum daha başlamadık nasıl olsa geç yumurtluyorum diye ağırdan alıyoruz

mrb kızlar nasılsınız herşeyden önce ben hala adet olmadım onu söyleyeyim.
VE İŞ YERİNDEKİ ARKADAŞIMIN OĞLU OLDU DOĞMADI 41. HAFTA OLUNCA SEZERYANLA ALDILAR MAŞALLAH ÇOK TATLI ALLAH ESİRGESİN DARISI BAŞIMIZA

amin canım bencede darısı başımıza

2 gün sonra gelir seninkiler daha dpo 12 desin

yok kuzum daha başlamadık nasıl olsa geç yumurtluyorum diye ağırdan alıyoruz
canım çok ağırdan alma prof bana yumurtlama olduktan sonra işe yaramaz asıl yumurtlama olmadan çalışın demiştihatta bizde hep yumurtlama olsun çalışırız diyorduk ama öyle değilmiş harekete geç kız

hayırlı olsun kuzum benim kuzende şuan ameliyatta :18:bir tane daha oğluşumuz geliyor inşallahay darısı da bizlereeeeeee AMİNNNNNNNNNNN

canım benim adetim 3 gün önce bitti ama hafif lekelenmeler var pembemsi, sence bir şey olur mu :44:

canım sen sobalı evde nasıl iyileşesin aman dikkat et sende geceleri pekmez ye tereyağı ile. dinlenmeye geçtiniz mi bu arada

canım valla mutfak soğuk oluyo yemek yaparken . onda da ısıtıcıyı kullanıyorum. şimdilik havalr güzel de yarıyıl tatılınden sonra çok soğuk oluoy. sulara dokuanmıyo insan

canım dikkat et kendine

canım benim adetim 3 gün önce bitti ama hafif lekelenmeler var pembemsi, sence bir şey olur mu :44:
canım ozaman biraz daha bekle pembe renk beyaza dönünce başlarsın çalışmaya

sağol bitanem asıl sen dikkat et ben sıcaklık konusunda çok şükür rahatım canım soba işi zordur ama çok severim ben sobanın üstünde kestane çay ayyyyy olsada yesek beeeeeeeeee

amin canım bencede darısı başımıza

2 gün sonra gelir seninkiler daha dpo 12 desin
y canım 37. gündeyim ne dengesiz bunye geçen ay 27. adet oldum şimdi hala bişey yok bu ne ya hiç sancım falanda yok akıntı var işte adet oldum sanıyom bakıyom yok
canım çıkmıştır kuzen ameliyattan nasıllar iyilermi bizimkiler şükür iyiler 2 kere gittim gözdedeler doktoru denizhan denizdi. emzirmeye çalışıyorlardı
canım valla mutfak soğuk oluyo yemek yaparken . onda da ısıtıcıyı kullanıyorum. şimdilik havalr güzel de yarıyıl tatılınden sonra çok soğuk oluoy. sulara dokuanmıyo insan
canım dikkat et kendine

oy kuzum benim tabi buz gibi olur kolay mı Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…