Kızlar biz yılbaşı gecesi kocişle tartışdık testi söyledim bişey demedi bişey desene dedim hayırlısı dedim zaten tepem atıktı. dedim ne olur gitsen bende ona göre hsg ye giderim. gitmiyosanda anneni sustur yeter artık yoksa ben diyeceğimi biliyom dedim. tartıştık biraz küstüm ben kanepede uyumuştu uyandırmadım gittim yattım. sabahda hiç bişey olmamış gibi canoo beni neden uyandırmadın belim tutulmuş diyo uyuz ya. tamam pazartesi gidecem dedi inşallah doğru diyodur zaten dedim yine kandırma beni yok işte gidecem dedi devlette yaptıracakmış. bende kruger morfoloji isteyecen dedim gerçi pazartesi yazar eline veririm unutmasın bide aman ha beklemeyecek sonuç kötü çıkar dedim . haftaya belli olur artık:44:
hayırlısı canım ya inşallah bi şey çıkmayacak iyi düşün iyi olsun
evet canım bebişimizde annesi de iyi çok şükür görmek isterdim ama kısmety canım 37. gündeyim ne dengesiz bunye geçen ay 27. adet oldum şimdi hala bişey yok bu ne ya hiç sancım falanda yok akıntı var işte adet oldum sanıyom bakıyom yok
canım çıkmıştır kuzen ameliyattan nasıllar iyilermi bizimkiler şükür iyiler 2 kere gittim gözdedeler doktoru denizhan denizdi. emzirmeye çalışıyorlardı
oy kuzum benim tabi buz gibi olur kolay mı Allah yardımcın olsun
Kızlar biz yılbaşı gecesi kocişle tartışdık testi söyledim bişey demedi bişey desene dedim hayırlısı dedim zaten tepem atıktı. dedim ne olur gitsen bende ona göre hsg ye giderim. gitmiyosanda anneni sustur yeter artık yoksa ben diyeceğimi biliyom dedim. tartıştık biraz küstüm ben kanepede uyumuştu uyandırmadım gittim yattım. sabahda hiç bişey olmamış gibi canoo beni neden uyandırmadın belim tutulmuş diyo uyuz ya. tamam pazartesi gidecem dedi inşallah doğru diyodur zaten dedim yine kandırma beni yok işte gidecem dedi devlette yaptıracakmış. bende kruger morfoloji isteyecen dedim gerçi pazartesi yazar eline veririm unutmasın bide aman ha beklemeyecek sonuç kötü çıkar dedim . haftaya belli olur artık:44:
canım gider inşallah ya ama hemen yumuşama duygu sömürüsüne devam kuzumaynen bebek hayırlısı ama içim rahat gitsin bi teste geri gelir Allah'in izni ile
bu ara da benim beklenen kırmızılar geldi :)
kocise biraz da duygu sömürüsü yapam teste gitmesi kesinlessin
sosyalim adaçayı ile hayita 2. gün başlayıp 12. gün bitirecek demi yarın büyük baharatciya gideyim
canım ozaman biraz daha bekle pembe renk beyaza dönünce başlarsın çalışmaya
sağol bitanem asıl sen dikkat et ben sıcaklık konusunda çok şükür rahatım canım soba işi zordur ama çok severim ben sobanın üstünde kestane çay ayyyyy olsada yesek beeeeeeeeee
y canım 37. gündeyim ne dengesiz bunye geçen ay 27. adet oldum şimdi hala bişey yok bu ne ya hiç sancım falanda yok akıntı var işte adet oldum sanıyom bakıyom yok
canım çıkmıştır kuzen ameliyattan nasıllar iyilermi bizimkiler şükür iyiler 2 kere gittim gözdedeler doktoru denizhan denizdi. emzirmeye çalışıyorlardı
oy kuzum benim tabi buz gibi olur kolay mı Allah yardımcın olsun
aynen bebek hayırlısı ama içim rahat gitsin bi teste geri gelir Allah'in izni ile
bu ara da benim beklenen kırmızılar geldi :)
kocise biraz da duygu sömürüsü yapam teste gitmesi kesinlessin
sosyalim adaçayı ile hayita 2. gün başlayıp 12. gün bitirecek demi yarın büyük baharatciya gideyim
evet canım zorlukları kadar güzellikleri de var. çıkın gelin bi gün kestane pişireyim size
sağol canım amin. evt canım sperm testi için de sıkıştır biraz. biz eşimin ameliyat oma durumunu haziranda öğrenmiştik. ama olmadıydı sperm testi de eksik ve normal görününce. belkide o zaman olsaydı şimdi hamileydim. 6 ay oldu nerdeyse.
o yüzden pazartesi kağıdı yaz ver ki gitsin
kızlar bu arada ablamda da pıhtılaşma sorunu çıktı. nasıl bir şeymiş böyle herkeste var
evt canım nilüfer de test yaptırmış.
hamile kalmadan da öğrenilebiliyo aslında bi ara ben de mi yaptırsam:44:
darısı başına başımıza bitanem. dün keyfim yok yine olmadı hasta oldum falan filan yaptım bakalım artıkevet canım bebişimizde annesi de iyi çok şükür görmek isterdim ama kısmet
canım gider inşallah ya ama hemen yumuşama duygu sömürüsüne devam kuzumadetin de gelmiş canım hayırlısı yeni ay yeni umutlar
öyle yapacam pazartesi yazıp verecem elene bu arada bizim çarsamba ilişki olmuştu pazartesi gidecek ya ara çok mu uzun oluyor. cano bu kocaların şeyleri çok kıymetlievet canım zorlukları kadar güzellikleri de var. çıkın gelin bi gün kestane pişireyim size
sağol canım amin. evt canım sperm testi için de sıkıştır biraz. biz eşimin ameliyat oma durumunu haziranda öğrenmiştik. ama olmadıydı sperm testi de eksik ve normal görününce. belkide o zaman olsaydı şimdi hamileydim. 6 ay oldu nerdeyse.
o yüzden pazartesi kağıdı yaz ver ki gitsin
kızlar bu arada ablamda da pıhtılaşma sorunu çıktı. nasıl bir şeymiş böyle herkeste var
evet kuzum aynen ama 12 . gün içilecek mi tam bilmiyorum o yüzden ben 12. gün içmeyeceğim
adaçayı 5 dk demle
hayıtı 15 dk tohumlarını ezmiyorum ben direk kaynamış suya atıp öyle içiyorum diğer kızlarda öyle yapıyormuş
darısı başına başımıza bitanem. dün keyfim yok yine olmadı hasta oldum falan filan yaptım bakalım artık
öyle yapacam pazartesi yazıp verecem elene bu arada bizim çarsamba ilişki olmuştu pazartesi gidecek ya ara çok mu uzun oluyor. cano bu kocaların şeyleri çok kıymetli
canım peki pıhtılaşma için önlem aldılarmı ablana inşallah sorunsuz atlatır.
tamam canım aynen dediğin gibi yapacam adaçayı getirdim hadi biamillah yemekten önce içecem
araştırmaya gitmen lazım canım ama 2 düşük veya kürtaj olmadan bakmıyorlar
darısı başına başımıza bitanem. dün keyfim yok yine olmadı hasta oldum falan filan yaptım bakalım artık
öyle yapacam pazartesi yazıp verecem elene bu arada bizim çarsamba ilişki olmuştu pazartesi gidecek ya ara çok mu uzun oluyor. cano bu kocaların şeyleri çok kıymetli
canım peki pıhtılaşma için önlem aldılarmı ablana inşallah sorunsuz atlatır.
tamam canım aynen dediğin gibi yapacam adaçayı getirdim hadi biamillah yemekten önce içecem
2 düşüğüm var desem anlarlar mı canm? bde randevu ile çalışıyorlar?
canım 3 gün cinsel perhiz 4. gün sperm testi demişlerdi bize. isterseniz bekleyin şimdi değerler farklı çıkarsa soru işareti kalır aklınzda.
pıhtılaşma da önlem olarak göbekten iğne yapılıyo canım 9 ay boyunca
kızlar bu yumurtlama testleriyle gebelik belli oluyo dimi?
pek umutlanmak istemiyorum ama bat 13 ocak.adettten önce yumurtlama testi yapsam gebelik anlaşılır mı?
ay canım bi gitsin bakalım doktor ne diyecek geç derse artık bekleriz mecburara çok uzun oluyor kuzum ya bence genelde 3 gün perhiz 4. gün gidiliyormuş senin ki pazartesi 5. gün oluyor:44:
canımn çaresi olsunda gerisi kolay yapar iğnesini karnı büyüyünce acıyo diye koladan yapmaya başlar arkadaş öyle yapmıştı maşallah 2 . çocuğu oldu şimdi çaresi var şükür2 düşüğüm var desem anlarlar mı canm? bde randevu ile çalışıyorlar?
canım 3 gün cinsel perhiz 4. gün sperm testi demişlerdi bize. isterseniz bekleyin şimdi değerler farklı çıkarsa soru işareti kalır aklınzda.
pıhtılaşma da önlem olarak göbekten iğne yapılıyo canım 9 ay boyunca
kuzum devlette yaptıracam dedi hani millet tanıtodu olmazdı dedim aman ne yapam bişey olmaz dedi bi doktor bi sekreter duyar dedi. sorsun pazartesi doktora ne diyecekgerçi oladabilir canım aslında bi gün geçmiş olyuo ama siz yinede önceden arayıp sorun. nerde yaptıracak?
ay canım bi gitsin bakalım doktor ne diyecek geç derse artık bekleriz mecbur
canımn çaresi olsunda gerisi kolay yapar iğnesini karnı büyüyünce acıyo diye koladan yapmaya başlar arkadaş öyle yapmıştı maşallah 2 . çocuğu oldu şimdi çaresi var şükür
kuzum devlette yaptıracam dedi hani millet tanıtodu olmazdı dedim aman ne yapam bişey olmaz dedi bi doktor bi sekreter duyar dedi. sorsun pazartesi doktora ne diyecek
yusracım utanarak söyleyecem ama artık kusura bakma acaba bugün kendi kendine yapsadasalı mı gitse doktara garanti olur diye dedim
aslında mantıklı ama işte nasıl diyecem . diyem ki alıştırma olsun salı günüde aynısını yuapacan tecrübe edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?