Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

akşam eve gelmeyecek mi
gelecek canım gelsin bakalım

ateş topiğinde hiç yoktan sonuç köt çıkmasın dediler bakalım bugün ne olacak
canım o testlerde adete 2-3 gün kalınca pozitif verirse ama kalın çizgi olacakmış silik değil pozitif diyolar emin değilim okuduğum kadarıyla yazıyorum

batına 2-3 gün kala yapılırsa ve ikisinide koyu görürsen gebelik vardır demektir

sosyalim baharatçıya gittim hayıt tohumu yoktu bende yaprağını aldım adaçayı gibi mi yapayım o zaman :44:

sağol canım düşünmen yeterlievet ya ne kadar çoğaldı bu pıhtılaşma geçmiş olsun canım ablana da ama çaresiz dert değil çok şükür
evt canım nilüfer de test yaptırmış.

hamile kalmadan da öğrenilebiliyo aslında bi ara ben de mi yaptırsam:44:
nasıl yaptıracağız ki canım düşük yada kürtaj olmuş olanlara yapıyorlar kız bize inanmazlar
tamam canlarım sağolun
canım bende ov testini adetim geçmişti birinde yapmıştım hep silik çıkmıştı kızların dediği gibi ikisi de aynı koyulukta olursa hamilelik oluyor

SAĞOL CANIM.
AY KIZLAR BELİM DİZLERİM KIRILIYOR SANKİ AĞRIDAN ÖLECEM DOĞUM SANCISI BÖYLE BİŞEY Mİ ACEP

inşallah o duyguyu da tadarız canımmmmmmmmkendini sıcak tut anacımmmmmmmmhe canım buarada cinsel perhiz önemli ama biz aşılama yaptıracağımız zaman ankarada olunca 1 hafta ilişki olmamıştı ama sperm testi sonucu iyi çıkmıştı ama bu herzaman iyi çıkacağı anlamına gelmez tabiki ama sosyalimin dediğini yapsa aslında iyi olureğer yapmam derse hiç zorlama canım ters tepmesin reglin biter çalışırsınız 3 gün sonrada teste gider

yok canım hiç zorlamam ikna olmuşken geri gitmiyorum derde zaten bahaneye bakıyo gibi.
Geçen günüm dedim ki sen beni çok sinirlendiriyorum 2 çocuk yaptıktan sonra bi gece seninkini kökten kesecem görecen ne kıymetliymiş be dedim

Allah senibazen benimde kesesim geliyor eşim de diyor ki o zaman ne yapacaksın

SAĞOL CANIM.
AY KIZLAR BELİM DİZLERİM KIRILIYOR SANKİ AĞRIDAN ÖLECEM DOĞUM SANCISI BÖYLE BİŞEY Mİ ACEP

arkadaşımin bebişi sezaryanı beklemedi doğum sancıları geldi kadın iki kat oldu ya adet sancısı gibi hafif olduğunu sanmıyorum canım

anladım canım bekleyelim bakalım hayırlısı

ben de benimkine diyorum yaşım 35 e gelirse seninkiyle işim biter diye

kızlar bu rumuzlarımızın altına nasıl yazı yazıyoruz?

canım kullanıcı kontrol paneli-solda ayarlarımdan profili düzenle oradanda altta isteğe bağlı bilgiler-kişisel rütbe....

ay ne karışık yazdım

kızlar ya buarada boğazım çok fena damağım şişmiş boyun damarım ağrıyor ve ben hala pc başındayım yataklara düşmeye niyetim var sanırım Allah korusunkocişi bekliyorum

geçti ağrılarım canım doğum sancısı demek zor
ay valla çocuk için lazım olmasalar hadım edecen
kızlar nirdesinizzzzzzzz
kuzum netim yok ya ara ara girebiliyorum ancak sende dikkat et kendine tam çalışma zamanı

geçti ağrılarım canım doğum sancısı demek zor
ay valla çocuk için lazım olmasalar hadım edecen

kuzum netim yok ya ara ara girebiliyorum ancak sende dikkat et kendine tam çalışma zamanı

boğazı sardım oturuyorum kuzum

evli mutlu
sosyalim nirdesiniz yahuuuuuuuuuuuu

kuzum benim kota sınırlı olduğu için çok giremiyorum sınırsızı gelip bağlayacaklardı ama daha gelmediler

ben teknoloji özürlüyüm canım inşallah becerebilirim canım ilaç kullanıyo musun bide serum taktır bence
boğazı sardım oturuyorum kuzum

evli mutlu
sosyalim nirdesiniz yahuuuuuuuuuuuu

kızlar bugün açıköğretim sınavı vardı onda görevliydim bende akşama kadar, giremedim. sizde ne var ne yok

ilaç kullanıyorum canım korunmadan inşallah birşey olmaz hoş ilk aylar bir şey olmaz derler ama amannnn sanki bebiş varda onu düşünüyorumboğazım idare eder canım ama boğazımın damarı sert ve çok ağrıyor kas gevşetici filan aldım ama fayda etmiyor yaay bende merak ettim canım doğru bugün sınav vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…