gelecek canım gelsin bakalımakşam eve gelmeyecek mi
evt canım haklısın saglıklı olsun da iğne de yapılır artık bi şekilde.
canım doktora giderse perhiz süresini söylesin tabı bugün evde yapmayacaksa
canım bu yumurtlama testlerini ne zamn yapmak lazım?
sosyalim baharatçıya gittim hayıt tohumu yoktu bende yaprağını aldım adaçayı gibi mi yapayım o zaman :44:
nesdeme sordum canım 12. gün dahil içilecekmiş, cevap vermiş sağolsun
aynen kuzum öyle yap
sağol canım düşünmen yeterlievet canım zorlukları kadar güzellikleri de var. çıkın gelin bi gün kestane pişireyim size
sağol canım amin. evt canım sperm testi için de sıkıştır biraz. biz eşimin ameliyat oma durumunu haziranda öğrenmiştik. ama olmadıydı sperm testi de eksik ve normal görününce. belkide o zaman olsaydı şimdi hamileydim. 6 ay oldu nerdeyse.
o yüzden pazartesi kağıdı yaz ver ki gitsin
kızlar bu arada ablamda da pıhtılaşma sorunu çıktı. nasıl bir şeymiş böyle herkeste var
nasıl yaptıracağız ki canım düşük yada kürtaj olmuş olanlara yapıyorlar kız bize inanmazlarevt canım nilüfer de test yaptırmış.
hamile kalmadan da öğrenilebiliyo aslında bi ara ben de mi yaptırsam:44:
canım bende ov testini adetim geçmişti birinde yapmıştım hep silik çıkmıştı kızların dediği gibi ikisi de aynı koyulukta olursa hamilelik oluyortamam canlarım sağolun
SAĞOL CANIM.
AY KIZLAR BELİM DİZLERİM KIRILIYOR SANKİ AĞRIDAN ÖLECEM DOĞUM SANCISI BÖYLE BİŞEY Mİ ACEP
inşallah o duyguyu da tadarız canımmmmmmmmkendini sıcak tut anacımmmmmmmm he canım buarada cinsel perhiz önemli ama biz aşılama yaptıracağımız zaman ankarada olunca 1 hafta ilişki olmamıştı ama sperm testi sonucu iyi çıkmıştı ama bu herzaman iyi çıkacağı anlamına gelmez tabiki ama sosyalimin dediğini yapsa aslında iyi olur eğer yapmam derse hiç zorlama canım ters tepmesin reglin biter çalışırsınız 3 gün sonrada teste gider
yok canım hiç zorlamam ikna olmuşken geri gitmiyorum derde zaten bahaneye bakıyo gibi.
Geçen günüm dedim ki sen beni çok sinirlendiriyorum 2 çocuk yaptıktan sonra bi gece seninkini kökten kesecemgörecen ne kıymetliymiş be dedim
SAĞOL CANIM.
AY KIZLAR BELİM DİZLERİM KIRILIYOR SANKİ AĞRIDAN ÖLECEM DOĞUM SANCISI BÖYLE BİŞEY Mİ ACEP
sağol canım düşünmen yeterlievet ya ne kadar çoğaldı bu pıhtılaşma geçmiş olsun canım ablana da ama çaresiz dert değil çok şükür
nasıl yaptıracağız ki canım düşük yada kürtaj olmuş olanlara yapıyorlar kız bize inanmazlar
kız sosyal 2 düşüğüm var dedi inanmışlar bakmamışlar bile anlarlar mı ki
canım bende ov testini adetim geçmişti birinde yapmıştım hep silik çıkmıştı kızların dediği gibi ikisi de aynı koyulukta olursa hamilelik oluyor
arkadaşımin bebişi sezaryanı beklemedi doğum sancıları geldi kadın iki kat oldu ya adet sancısı gibi hafif olduğunu sanmıyorum canım
anladım canım bekleyelim bakalım hayırlısı
ben de benimkine diyorum yaşım 35 e gelirse seninkiyle işim biter diye
kızlar bu rumuzlarımızın altına nasıl yazı yazıyoruz?
geçti ağrılarım canım doğum sancısı demek zorarkadaşımin bebişi sezaryanı beklemedi doğum sancıları geldi kadın iki kat oldu ya adet sancısı gibi hafif olduğunu sanmıyorum canım
anladım canım bekleyelim bakalım hayırlısı
ben de benimkine diyorum yaşım 35 e gelirse seninkiyle işim biter diye
kuzum netim yok ya ara ara girebiliyorum ancak sende dikkat et kendine tam çalışma zamanıkızlar nirdesinizzzzzzzz
geçti ağrılarım canım doğum sancısı demek zor
ay valla çocuk için lazım olmasalar hadım edecen
kuzum netim yok ya ara ara girebiliyorum ancak sende dikkat et kendine tam çalışma zamanı
canım kullanıcı kontrol paneli-solda ayarlarımdan profili düzenle oradanda altta isteğe bağlı bilgiler-kişisel rütbe....
ay ne karışık yazdım
kızlar ya buarada boğazım çok fena damağım şişmiş boyun damarım ağrıyor ve ben hala pc başındayım yataklara düşmeye niyetim var sanırım Allah korusunkocişi bekliyorum
boğazı sardım oturuyorum kuzum
evli mutlu
sosyalim nirdesiniz yahuuuuuuuuuuuu
ben teknoloji özürlüyüm canım inşallah becerebilirimcanım ilaç kullanıyo musun bide serum taktır bence
kızlar bugün açıköğretim sınavı vardı onda görevliydim bende akşama kadar, giremedim. sizde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?