kuzum benim kota sınırlı olduğu için çok giremiyorumsınırsızı gelip bağlayacaklardı ama daha gelmediler
canım bu hastalık çok farklı ya tahmin edebiliyrum boğaz agrını.
inşallah bi an önce atlatırsın
pofuduk canım dikkat et kendine
sosyalim bende telefondan giriyorum çok zor oluyor
evlimutlu yazın çok guzel ozledigin daha fazla beklemez inşallah
bizde kocamla küsüz iyiki hastayım kusmemiz çoktan onemli değil
merak ettim canım bendeben oyunla yine kotayı dolduracağım sanırım dayanamıyorum
pofuduk canım dikkat et kendine
sosyalim bende telefondan giriyorum çok zor oluyor
evlimutlu yazın çok guzel ozledigin daha fazla beklemez inşallah
bizde kocamla küsüz iyiki hastayım kusmemiz çoktan onemli değil
sağol bitanem bende eşime küstüm ya bu erkekler neden böyle ve bugün büyük ihtimal yumurtluyorum ama çalışma yokdün çalışmıştık umarım o işe yarar:26:evet canım iyiki hastasın olsun yine de aranız düzelir inşallah kuzum
günaydın canlar,
yusram sağol inşallah kuzular hiç birimizi bekletmez
pofuduk sen nasıl oldun?
sosyalım sen de ne var ne yok?
bu kocalara ne oluyo herkes kavga ediyo?
çok şükür bizimki iyi bu aralar gerçi küssekte önemli dönemler geçti nasılsa
benim adam orta yaş bunalımına girdi bacılar herşeyden sıkılıyorum hiç birşey tat vermiyo diyo acil çocuk lazım bu adama
valla canım konuşmuyoruz ikimizde dünde kanepede yatmış uyuz pissağol bitanem bende eşime küstüm ya bu erkekler neden böyle ve bugün büyük ihtimal yumurtluyorum ama çalışma yokdün çalışmıştık umarım o işe yarar:26:evet canım iyiki hastasın olsun yine de aranız düzelir inşallah kuzum
valla kocalar kudurdu herhalde hangi topiktekiler kavgalı gidemde dertleşek kocaları atma topiği açsın birikız çok oynama sonra sohbetten geri kalıyorsun
hafta sonu ne oldu kız böyle, diğer topikteki arkadaşlarda kavga etmişler:44:
yum günleri değil ya sallamıyorsuntabii
aman kuzum maşallah diyelim nazar değmesin 2014 te diğerleri kudurmuş sizinkiler kalsın barigünaydın canlar,
pofuduk sen nasıl oldun?
benim adam orta yaş bunalımına girdi bacılar herşeyden sıkılıyorum hiç birşey tat vermiyo diyo acil çocuk lazım bu adama
valla canım konuşmuyoruz ikimizde dünde kanepede yatmış uyuz pis. bu kadar uzamazdı ama test için mi yapıyo acaba
valla kocalar kudurdu herhalde hangi topiktekiler kavgalı gidemde dertleşek kocaları atma topiği açsın biri
zaten hastayım takmıyomda moralim bozuldu yani
aman kuzum maşallah diyelim nazar değmesin 2014 te diğerleri kudurmuş sizinkiler kalsın bari
Allah biran önce evlat sahibi yapsın inşallah benimki teste gitmemek için böyle uzatıyo bence
canım geç kalmış oluyor yani çok beklemiş oluyor kendi kendine yapmadı onu bi dedim ya öff o ne öyle olmaz dedi sabahınada saçma sapan şeyden tartıştık zaten 5 günlük perhizdetest için olabilir, yarın gitmesi gerekiyor değil mi canım, neyse az kaldı kız hamile kalında onlar o zaman anlarlar nasıl oluyor bu iş
canıum söylüyordum en son bıktı tamam yeterki sus dedi sonrada küstük bakalım barışınca neler olacak ama ben on abi aylık perhiz yapmayı düşünüyomiyidir sosyalım iş güç
yusram bencede onun için yapıyo eşimden biliyorum.
ne zaman yaptıracaksın randevu al doktora git derdim cevap vermezdi. bildiğin susardı adam karşımda
ee ben de cevap alamadığımdan sürekli konuyu açmak durumunda kalıyordum o da sıkılıyordu tabi.
sonra bıktı tabi bıktırdım adamı
ama bu yöntem seninkinde işe yarar mı bilmem
ay sorma canım ya dayanamıyorum yok kız dün büyük ihtimal benim yumyum günümdü yada bugün:18:amannnnnn ne yapayım canım rabbim verecek olduktan sonra hepsi hikaye artık yarın çalışırızkız çok oynama sonra sohbetten geri kalıyorsun
hafta sonu ne oldu kız böyle, diğer topikteki arkadaşlarda kavga etmişler:44:
yum günleri değil ya sallamıyorsuntabii
iyiyim canım bitkiler ilaç derken düzledim ama boyun ağrım fena sanırım fıtıktan ve çok banyo yapmaktan başka çare yok çalışacağız mecbur canımgünaydın canlar,
pofuduk sen nasıl oldun?
valla canım konuşmuyoruz ikimizde dünde kanepede yatmış uyuz pis. bu kadar uzamazdı ama test için mi yapıyo acaba
valla kocalar kudurdu herhalde hangi topiktekiler kavgalı gidemde dertleşek kocaları atma topiği açsın biri
zaten hastayım takmıyomda moralim bozuldu yani
aman kuzum maşallah diyelim nazar değmesin 2014 te diğerleri kudurmuş sizinkiler kalsın bari
Allah biran önce evlat sahibi yapsın inşallah benimki teste gitmemek için böyle uzatıyo bence
hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl
canlarım valla gaza geldim bakalım neler olacak hayırlısı tabi nasip kısmet ne yapalım. canım adetlerim düzeni bozdu geçen ay 26.11 de olmuştum adet. son 3 ayın ortalamasına göre adetim 2 gün geçti bilmiyorum yani kafam karıştı
iyiyiz canım çok şükür sizler nasılsınız?? herşey yolundadır inşallh :)
valla canım günahı benim herifin boynuna orda uyumuskuzum eşin niye kanepe de yatmış çok ayıp etmiş sanatartışsak bile yatak ayırmak yok bence de o strese girdi test için o yüzden küs kalmak işine geliyor büyük ihtimal canım ama takılma sen düzelir
idare eder kocamla küsüz barışırız yakındaiyiyiz canım çok şükür sizler nasılsınız?? herşey yolundadır inşallh :)
valla canım günahı benim herifin boynuna orda uyumus
idare eder kocamla küsüz barışırız yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?