iyidir sosyalım iş güç
yusram bencede onun için yapıyo eşimden biliyorum.
ne zaman yaptıracaksın randevu al doktora git derdim cevap vermezdi. bildiğin susardı adam karşımda
ee ben de cevap alamadığımdan sürekli konuyu açmak durumunda kalıyordum o da sıkılıyordu tabi.
sonra bıktı tabi bıktırdım adamı
ama bu yöntem seninkinde işe yarar mı bilmem
canım geç kalmış oluyor yani çok beklemiş oluyor kendi kendine yapmadı onu bi dedim ya öff o ne öyle olmaz dedi sabahınada saçma sapan şeyden tartıştık zaten 5 günlük perhizde
şeytan diyo bu ay onu perhizdeb bırak bi ayda bunun için beklesin bizim sıpa
canıum söylüyordum en son bıktı tamam yeterki sus dedi sonrada küstük bakalım barışınca neler olacak ama ben on abi aylık perhiz yapmayı düşünüyom
aslında onlar içinde kolay değil ama yapacak bir şey yok maalesef.
biz oralarımızı buralarımız keyfimizden göstermiyoz doktorlara
ay sorma canım ya dayanamıyorum yok kız dün büyük ihtimal benim yumyum günümdü yada bugün:18:amannnnnn ne yapayım canım rabbim verecek olduktan sonra hepsi hikaye artık yarın çalışırız
iyiyim canım bitkiler ilaç derken düzledim ama boyun ağrım fena sanırım fıtıktan ve çok banyo yapmaktan başka çare yok çalışacağız mecbur canımaman siz iyi olun kuzum ya benim adamda yapar sonra pişman olur uyuz bu aralar deli ediyor beniiiiii bunlara hemen bebe lazım anacımmmmmmmm
haklısın canım seninle alakalı değil elbette ama inşallah her küsme de kanepe de yatmaz
canım yumuşamaya başladı aliba bugün geldi yatağına ben yatmıştım ama uyumamıştım hemen gözlerimi kapattım uyuyo sandı sarıldı uyudu ama biraz sürünsün
sosyalim çok haklısın biz her ay deli gibi uğraşıyoruz yetmiyo ot çöp içiyoz yani verecekleri bi test hem sonuç ne olursa olsun inşalah iyidir ama sonuçta çeresi var doktora gitmeye korkuyom artık sonunda bana senden olmaz ya kocanda test versin diyecekler
evlimutlu canım rahim filmini çekmeleri için bi kriter var mı yani ben gitsem istiyorum desem çekmezler mi :26:
Merhaba arkadaşlar bende malatyaliyim ve hamileyim aranıza katılmak istiyorum
bu soruyu bana sormamışsın ama cevap vereyim dedim evli mutluda cevap verir gerçi, adet bittikten sonra çekiliyor kuzum, geç kalma bence film için
ikna etmeye çalış kuzum sonuçta iş sende bitiyor , hadi seni göreyim
canım yumuşamaya başladı aliba bugün geldi yatağına ben yatmıştım ama uyumamıştım hemen gözlerimi kapattım uyuyo sandı sarıldı uyudu ama biraz sürünsün
sosyalim çok haklısın biz her ay deli gibi uğraşıyoruz yetmiyo ot çöp içiyoz yani verecekleri bi test hem sonuç ne olursa olsun inşalah iyidir ama sonuçta çeresi var doktora gitmeye korkuyom artık sonunda bana senden olmaz ya kocanda test versin diyecekler
evlimutlu canım rahim filmini çekmeleri için bi kriter var mı yani ben gitsem istiyorum desem çekmezler mi :26:
canım nasılsın ya benim yumurtlamam bitti sanki akıntım yok ama bilemiyorum tabiki şu sonucuma bak bakalım canım
4af5cb Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım daha işim yok ya bi kaç gün daha sürünsün zaten yaklaşmaya başladı canım düşünüyorum bende rahim filmini bi araştırma yapayımbu soruyu bana sormamışsın ama cevap vereyim dedim evli mutluda cevap verir gerçi, adet bittikten sonra çekiliyor kuzum, geç kalma bence film için
ikna etmeye çalış kuzum sonuçta iş sende bitiyor , hadi seni göreyim
anladım canım sağol sen dinlenmedesin demi beklenmeyen adetin ne zamanyok canım bi şart yok ama sen yinede eşinin sonuçlarını da gör ondan sonra çektir canım. bide korunma süreni fazla söylersen zorluk cıkarmazlar
hoş geldin canım kaç aylık hamilesin ne kadarlık evlisin kısaca kendini bize özet geç nerde yaşıyorsun vsMerhaba arkadaşlar bende malatyaliyim ve hamileyim aranıza katılmak istiyorum
aynen canım sürünsün bi süre canım araştırmadan randevu gerekmiyor mu o nasıl olacak hemen gider gitmez çekmezler herhalde :44:evet canım bence de testi verene kadar süründürçünkü ben 2 yıl uğraştım canım boşuna bir sürü zamanımız geçti sizin de öyle olsun istemiyorum çünkü canım rahim filmini kızlar söylemiş zaten ama araştırmada filan yaptıracaksan belirli günleri var canım ona göre gidersin tabiki adetinin hemen bitmiş olmasına denk getirerek ama önce kocişi hallet canım sen
6 aylık evliyim 3 aylık hamileyim malatyada yaşıyorum adım ikra
Bende malatyaliyim ama istda yasiyorum ve 7+4 haftalik ahamileyim benide araniza alirmisiniz :)
anladım canım sağol hepinizde hepinizi çok seviyorummmmmm rabbim gelecek olan mevlüt kandilinin yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşallahhhhhhhhhhhhhcanım daha işim yok ya bi kaç gün daha sürünsün zaten yaklaşmaya başladı canım düşünüyorum bende rahim filmini bi araştırma yapayım
anladım canım sağol sen dinlenmedesin demi beklenmeyen adetin ne zaman
hoş geldin canım kaç aylık hamilesin ne kadarlık evlisin kısaca kendini bize özet geç nerde yaşıyorsun vs
aynen canım sürünsün bi süre canım araştırmadan randevu gerekmiyor mu o nasıl olacak hemen gider gitmez çekmezler herhalde :44:
bide öğrendiğim kadarıyla eğer yarın ateşin 36,2 ve üstünde çıkarsa 16 sı yumurtlamışsın sosyalime katılıyorum
6 aylık evliyim 3 aylık hamileyim malatyada yaşıyorum adım ikra
Cok tesekkur ederim amin hayirlisi insallah darisi isteyen tum arkadaslara insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?