Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

aman bari siz iyi olun

ya neden gidip yaptırmıyor ki, çok şükür herşeyin çaresi var artık, senide üzüyor yaa

aslında onlar içinde kolay değil ama yapacak bir şey yok maalesef.

biz oralarımızı buralarımız keyfimizden göstermiyoz doktorlara

bizim içinde hiç kolay değil ki kuzum, biz her ay gidiyoruz neredeyse onlar 1 kez gidip kurtulacaklar işte

öylede sen yinede yum günlerini kaçırma

dinledim canım çok güzel gerçekten

haklısın canım seninle alakalı değil elbette ama inşallah her küsme de kanepe de yatmaz

canım yumuşamaya başladı aliba bugün geldi yatağına ben yatmıştım ama uyumamıştım hemen gözlerimi kapattım uyuyo sandı sarıldı uyudu ama biraz sürünsün
sosyalim çok haklısın biz her ay deli gibi uğraşıyoruz yetmiyo ot çöp içiyoz yani verecekleri bi test hem sonuç ne olursa olsun inşalah iyidir ama sonuçta çeresi var doktora gitmeye korkuyom artık sonunda bana senden olmaz ya kocanda test versin diyecekler
evlimutlu canım rahim filmini çekmeleri için bi kriter var mı yani ben gitsem istiyorum desem çekmezler mi :26:

bu soruyu bana sormamışsın ama cevap vereyim dedim evli mutluda cevap verir gerçi, adet bittikten sonra çekiliyor kuzum, geç kalma bence film için

ikna etmeye çalış kuzum sonuçta iş sende bitiyor , hadi seni göreyim

yok canım bi şart yok ama sen yinede eşinin sonuçlarını da gör ondan sonra çektir canım. bide korunma süreni fazla söylersen zorluk cıkarmazlar

evet canım bence de testi verene kadar süründürçünkü ben 2 yıl uğraştım canım boşuna bir sürü zamanımız geçti sizin de öyle olsun istemiyorum çünkücanım rahim filmini kızlar söylemiş zaten ama araştırmada filan yaptıracaksan belirli günleri var canım ona göre gidersin tabiki adetinin hemen bitmiş olmasına denk getirerek ama önce kocişi hallet canım sen

canım nasılsın ya benim yumurtlamam bitti sanki akıntım yok ama bilemiyorum tabiki şu sonucuma bak bakalım canım

4af5cb Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım ateşin böyle yüksek seyrederse 16. gün ff çizgiyi çeker sanırım, ölçmeye devam et kuzum yada ateş ölçme topicinede kopyala onlarda yorum yapsınlar sonuçta daha ben çok yeniyim, yanlış yönlendirmek istemem seni

canım daha işim yok ya bi kaç gün daha sürünsün zaten yaklaşmaya başladı canım düşünüyorum bende rahim filmini bi araştırma yapayım
yok canım bi şart yok ama sen yinede eşinin sonuçlarını da gör ondan sonra çektir canım. bide korunma süreni fazla söylersen zorluk cıkarmazlar
anladım canım sağol sen dinlenmedesin demi beklenmeyen adetin ne zaman
Merhaba arkadaşlar bende malatyaliyim ve hamileyim aranıza katılmak istiyorum
hoş geldin canım kaç aylık hamilesin ne kadarlık evlisin kısaca kendini bize özet geç nerde yaşıyorsun vs
aynen canım sürünsün bi süre canım araştırmadan randevu gerekmiyor mu o nasıl olacak hemen gider gitmez çekmezler herhalde :44:
bide öğrendiğim kadarıyla eğer yarın ateşin 36,2 ve üstünde çıkarsa 16 sı yumurtlamışsın sosyalime katılıyorum

Son düzenleme:
anladım canım sağol hepinizde hepinizi çok seviyorummmmmm rabbim gelecek olan mevlüt kandilinin yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşallahhhhhhhhhhhhhhe unutmadan canımhemen gider gitmez çekmezler canım mesela hsg yi salı çekiyorlar başka opresyonları çarşamba vs yani her zaman çekmiyorlar....ben doktorun odasındayken bayanın birinin adeti yeni bitmişti ama ogün hsg çekilmediği için kadını önümizdeki ay regl bitince salı gel demişti mesela ay karışık yazdım kuzum
6 aylık evliyim 3 aylık hamileyim malatyada yaşıyorum adım ikra

hoşgeldin canım bebişin hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin bize de dua et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…