Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

Amin sizde bana dua edin hosbuldum

kızlar hoşgeldiniz

evt canım özel hastanelerde pahalı rahim filmi ben 350 vermiştim. ama eşinin sonucu hemen çıkar canım belki araştırma randuvulu ise sen bir yandan randevunu al vakit kaybetmeden.

canım benim istenmeyen adet 13 ocakta bakalm hayırlısı kasık ağrıları başladı

Cok tesekkur ederim pofuduknaz cok ugrastik ama en sonunda dun mucizemi gordum hamilelerin duasi kabul olurmus insallah isteyen herkese allah hayirli evlatlar nasip eder :)

ateş ölçmedeki kızlarda 16 gün demiş ilişki olmuş muydu kığğğıızz o gün

6 aylık evliyim 3 aylık hamileyim malatyada yaşıyorum adım ikra
memnun olduk canım biz ara ara buluşuyoruz kızlarla senide bekleriz sağ salim kucağına al inşallah bizlerede dua et
Bende malatyaliyim ama istda yasiyorum ve 7+4 haftalik ahamileyim benide araniza alirmisiniz :)
hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın ne kadar sonra gebe kalabildin
yok cano anladım ama o zaman benim bi gün araştırmaya gitmem gerekiyor demi randevu alabilmek için
tamam canım sağol
canım dur bakalım hayırlısı olsun Rabbim yüzümüzü güldürsün hemen ağlama

Merhaba bende 6 haftalık hamileyim ve malatyalıyım.. Bu siteyi görünce hemen üye olmak istedim. Sizlerle bu sitede tanışıp hamilelik konusunda olan bazı sorularımı sizlere iletmek isterim.

Sağol yasen hosbulduk

dur kuzummmmmm hemen strese başlama iyi düşünelim iyi olsun inşallahhhhhhh
Cok tesekkur ederim pofuduknaz cok ugrastik ama en sonunda dun mucizemi gordum hamilelerin duasi kabul olurmus insallah isteyen herkese allah hayirli evlatlar nasip eder :)
amin canım inşallah
ateş ölçmedeki kızlarda 16 gün demiş ilişki olmuş muydu kığğğıızz o gün
evet canım çalıştık o gün küstük ama bu bebiş yüzünden barıştık yapacak bişey yok

araştırmaya gitmeden de randevu alınıyor canım tabiki değişmediyse birde hsg günleri ne zamanmış onu telden öğren bakalım canım

Merhaba bende 6 haftalık hamileyim ve malatyalıyım.. Bu siteyi görünce hemen üye olmak istedim. Sizlerle bu sitede tanışıp hamilelik konusunda olan bazı sorularımı sizlere iletmek isterim.
hoşgeldin canım bildiğimiz kadar hepimiz yardımcı oluruz gebe değiliz ama çok şey öğrendik nerde yaşıyor ne kaçlık evlisin vs anlat kendini
kız iyi yapmışsınız bebek için bizim çalışma yok yoksa bi şekilde barışırdık.
tamam canoo arın arayayım bi sorayım

hayırlı canlar bu hafta sonuna adet yetişirse küp çektireceğim.

yusram ben kasım ayında aramıştım araştırmayı rahim filmi için.

bana ocak ayına randevu vermişti. o kadar bekleyemediğim için özele gtmek zorunda kalmştım.

tanıdık falan varsa araştrma da görüş bence randevuları bir iki ay sonraya veriyorlar çünkü

ne yapalım kuzum bu bebişlerin bize yapmadığı kalmadı ah bir gelsinler hepsinin poposunu ısıracağımmmmmmmara bakalım canım ne zaman diyecekler inşallahhhhhh gerekte kalmaz bebişin gelir hemen inşallahhhhhhh

çektir canım çektir çok faydası oluyor inşallah sende de olur kuzum

hoş geldin canım, 2014 te malatyada nufüs patlaması yaşanacak galiba

bu yumurta günleride olmasa demek ki biz hep küs kalacağız

kuzum inşallah gelmiştir beben de gerek kalmaz hiç birine. ama çektir küpü onu da dene bakalım Allah daha fazla bekletmesin sınavımızı veriyoruz bizde bi şekilde çocuk hasreti ile
ısır kız ısır hak ediyolar. arayacam birazdan işten fırsat bulup ancak burayta girdim

büyük şehi,r olduk patlasın nüfus
kız bi,z küslükte rekora gidiyoz ama gerginlik yok beraber uyuyoruz sessizlik var

teste gidene kadar alttan alma bence

patlasın canım patlasın inşallahhhhhhhhhhkuzum sosyalim çizgiyi çekmiş canım 16.gün yalnız dpo ne demek canım son 3 gün için yazıyor:26:
beraber uyuyun kuzum heh şöyleeeeeeısırmaz olur muyum kuzummmmmmmm

valla pofuduk ahh onlar bi gelsin kredi çektirp paralarını yiyeceğim görürler

yusra canım bide küpü deneyelim bakalm en azından aklımda soru işareti kalmaz her şeyi denedim derim.

hayırlısı diyorum ama bakmayın her ay bi öncekinden daha çok beklıyorum onu.

ben gerginm adet yaklaşıyo diye. eşimin de canı skkın bu aralar neden bilmiyorum soruyorum bşe yok diyor.

30 yaş bunalımına mı girdi nedir

konuşmasan konuşmuyo hevesi yok mutlu değil adam ne yapsam bilmiyorum.

onu hayata döndürecek sadece bi müjdeli haber var. o da hamilelik...

kim bilir ne zaman verebileceğim o haberi.. nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…