Özlem gül soyutemiz müjde hasthoş geldin canım Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin
anladım canım sağol hepinizde hepinizi çok seviyorummmmmm rabbim gelecek olan mevlüt kandilinin yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşallahhhhhhhhhhhhhhe unutmadan canımhemen gider gitmez çekmezler canım mesela hsg yi salı çekiyorlar başka opresyonları çarşamba vs yani her zaman çekmiyorlar....ben doktorun odasındayken bayanın birinin adeti yeni bitmişti ama ogün hsg çekilmediği için kadını önümizdeki ay regl bitince salı gel demişti mesela ay karışık yazdım kuzum
hoşgeldin canım bebişin hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin bize de dua et canım
Özlem gül soyutemiz müjde hast
memnun musun canım doktorundan
Çok memnunum senin doktor kim
memnun olduk canım biz ara ara buluşuyoruz kızlarla senide bekleriz sağ salim kucağına al inşallah bizlerede dua et6 aylık evliyim 3 aylık hamileyim malatyada yaşıyorum adım ikra
hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın ne kadar sonra gebe kalabildinBende malatyaliyim ama istda yasiyorum ve 7+4 haftalik ahamileyim benide araniza alirmisiniz :)
yok cano anladım ama o zaman benim bi gün araştırmaya gitmem gerekiyor demi randevu alabilmek içinanladım canım sağol hepinizde hepinizi çok seviyorummmmmm rabbim gelecek olan mevlüt kandilinin yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşallahhhhhhhhhhhhhhe unutmadan canımhemen gider gitmez çekmezler canım mesela hsg yi salı çekiyorlar başka opresyonları çarşamba vs yani her zaman çekmiyorlar....ben doktorun odasındayken bayanın birinin adeti yeni bitmişti ama ogün hsg çekilmediği için kadını önümizdeki ay regl bitince salı gel demişti
mesela ay karışık yazdım kuzum
hoşgeldin canım bebişin hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin bize de dua et canım
tamam canım sağolkızlar hoşgeldiniz
evt canım özel hastanelerde pahalı rahim filmi ben 350 vermiştim. ama eşinin sonucu hemen çıkar canım belki araştırma randuvulu ise sen bir yandan randevunu al vakit kaybetmeden.
canım benim istenmeyen adet 13 ocakta bakalm hayırlısı kasık ağrıları başladı
Sağol yasen hosbuldukmemnun olduk canım biz ara ara buluşuyoruz kızlarla senide bekleriz sağ salim kucağına al inşallah bizlerede dua et
hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın ne kadar sonra gebe kalabildin
yok cano anladım ama o zaman benim bi gün araştırmaya gitmem gerekiyor demi randevu alabilmek için
tamam canım sağol
canım dur bakalım hayırlısı olsun Rabbim yüzümüzü güldürsün hemen ağlama
dur kuzummmmmm hemen strese başlama iyi düşünelim iyi olsun inşallahhhhhhhkızlar hoşgeldiniz
evt canım özel hastanelerde pahalı rahim filmi ben 350 vermiştim. ama eşinin sonucu hemen çıkar canım belki araştırma randuvulu ise sen bir yandan randevunu al vakit kaybetmeden.
canım benim istenmeyen adet 13 ocakta bakalm hayırlısı kasık ağrıları başladı
amin canım inşallahCok tesekkur ederim pofuduknaz cok ugrastik ama en sonunda dun mucizemi gordum hamilelerin duasi kabul olurmus insallah isteyen herkese allah hayirli evlatlar nasip eder :)
evet canım çalıştık o gün küstük ama bu bebiş yüzünden barıştık yapacak bişey yokateş ölçmedeki kızlarda 16 gün demiş ilişki olmuş muydu kığğğıızz o gün
memnun olduk canım biz ara ara buluşuyoruz kızlarla senide bekleriz sağ salim kucağına al inşallah bizlerede dua et
hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın ne kadar sonra gebe kalabildin
yok cano anladım ama o zaman benim bi gün araştırmaya gitmem gerekiyor demi randevu alabilmek için
tamam canım sağol
canım dur bakalım hayırlısı olsun Rabbim yüzümüzü güldürsün hemen ağlama
hoşgeldin canım bildiğimiz kadar hepimiz yardımcı oluruz gebe değiliz ama çok şey öğrendik nerde yaşıyor ne kaçlık evlisin vs anlat kendiniMerhaba bende 6 haftalık hamileyim ve malatyalıyım.. Bu siteyi görünce hemen üye olmak istedim. Sizlerle bu sitede tanışıp hamilelik konusunda olan bazı sorularımı sizlere iletmek isterim.
kız iyi yapmışsınız bebek için bizim çalışma yok yoksa bi şekilde barışırdık.dur kuzummmmmm hemen strese başlama iyi düşünelim iyi olsun inşallahhhhhhh
amin canım inşallah
evet canım çalıştık o gün küstük ama bu bebiş yüzünden barıştık yapacak bişey yok
araştırmaya gitmeden de randevu alınıyor canım tabiki değişmediyse birde hsg günleri ne zamanmış onu telden öğren bakalım canım
ne yapalım kuzum bu bebişlerin bize yapmadığı kalmadı ah bir gelsinler hepsinin poposunu ısıracağımmmmmmmhoşgeldin canım bildiğimiz kadar hepimiz yardımcı oluruz gebe değiliz ama çok şey öğrendik nerde yaşıyor ne kaçlık evlisin vs anlat kendini
kız iyi yapmışsınız bebek için bizim çalışma yok yoksa bi şekilde barışırdık.
tamam canoo arın arayayım bi sorayım
hayırlı canlar bu hafta sonuna adet yetişirse küp çektireceğim.
yusram ben kasım ayında aramıştım araştırmayı rahim filmi için.
bana ocak ayına randevu vermişti. o kadar bekleyemediğim için özele gtmek zorunda kalmştım.
tanıdık falan varsa araştrma da görüş bence randevuları bir iki ay sonraya veriyorlar çünkü
Merhaba bende 6 haftalık hamileyim ve malatyalıyım.. Bu siteyi görünce hemen üye olmak istedim. Sizlerle bu sitede tanışıp hamilelik konusunda olan bazı sorularımı sizlere iletmek isterim.
dur kuzummmmmm hemen strese başlama iyi düşünelim iyi olsun inşallahhhhhhh
amin canım inşallah
evet canım çalıştık o gün küstük ama bu bebiş yüzünden barıştık yapacak bişey yok
araştırmaya gitmeden de randevu alınıyor canım tabiki değişmediyse birde hsg günleri ne zamanmış onu telden öğren bakalım canım
kuzum inşallah gelmiştir beben de gerek kalmaz hiç birine. ama çektir küpü onu da dene bakalım Allah daha fazla bekletmesin sınavımızı veriyoruz bizde bi şekilde çocuk hasreti ilehayırlı canlar bu hafta sonuna adet yetişirse küp çektireceğim.
yusram ben kasım ayında aramıştım araştırmayı rahim filmi için.
bana ocak ayına randevu vermişti. o kadar bekleyemediğim için özele gtmek zorunda kalmştım.
tanıdık falan varsa araştrma da görüş bence randevuları bir iki ay sonraya veriyorlar çünkü
ısır kız ısır hak ediyolar. arayacam birazdan işten fırsat bulup ancak burayta girdimne yapalım kuzum bu bebişlerin bize yapmadığı kalmadı ah bir gelsinler hepsinin poposunu ısıracağımmmmmmmara bakalım canım ne zaman diyecekler inşallahhhhhh gerekte kalmaz bebişin gelir hemen inşallahhhhhhh
çektir canım çektir çok faydası oluyor inşallah sende de olur kuzum
büyük şehi,r olduk patlasın nüfushoş geldin canım, 2014 te malatyada nufüs patlaması yaşanacak galiba
bu yumurta günleride olmasa demek ki biz hep küs kalacağız
Merhaba bende 6 haftalık hamileyim ve malatyalıyım.. Bu siteyi görünce hemen üye olmak istedim. Sizlerle bu sitede tanışıp hamilelik konusunda olan bazı sorularımı sizlere iletmek isterim.
dur kuzummmmmm hemen strese başlama iyi düşünelim iyi olsun inşallahhhhhhh
amin canım inşallah
kuzum inşallah gelmiştir beben de gerek kalmaz hiç birine. ama çektir küpü onu da dene bakalım Allah daha fazla bekletmesin sınavımızı veriyoruz bizde bi şekilde çocuk hasreti ile
ısır kız ısır hak ediyolar. arayacam birazdan işten fırsat bulup ancak burayta girdim
büyük şehi,r olduk patlasın nüfus
kız bi,z küslükte rekora gidiyoz ama gerginlik yok beraber uyuyoruz sessizlik var
patlasın canım patlasın inşallahhhhhhhhhhhoş geldin canım, 2014 te malatyada nufüs patlaması yaşanacak galiba
bu yumurta günleride olmasa demek ki biz hep küs kalacağız
beraber uyuyun kuzum heh şöyleeeeeekuzum inşallah gelmiştir beben de gerek kalmaz hiç birine. ama çektir küpü onu da dene bakalım Allah daha fazla bekletmesin sınavımızı veriyoruz bizde bi şekilde çocuk hasreti ile
ısır kız ısır hak ediyolar. arayacam birazdan işten fırsat bulup ancak burayta girdim
büyük şehi,r olduk patlasın nüfus
kız bi,z küslükte rekora gidiyoz ama gerginlik yok beraber uyuyoruz sessizlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?