patlasın canım patlasın inşallahhhhhhhhhhkuzum sosyalim çizgiyi çekmiş canım 16.gün yalnız dpo ne demek canım son 3 gün için yazıyor:26:
beraber uyuyun kuzum heh şöyleeeeeeısırmaz olur muyum kuzummmmmmmm
kız sabahtan beri 4 kere baktım tablona tabi geç giriyorsun ateşini ondan görmedim bendpo yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı demek kuzu genellikle kadınlar dpo 10 yada 16 da arası adet olurlar, ateş ölçmedeki kızlar dpo 10 da test yapıp hamile olup olmadıklarını görüyorlar canım
yaaaaaa anladım canımmmmmmbakalım ne olacağım 4 yıldır ateş ölçme yöntemini yapmak istiyordum bir türlü kısmet olmuyordu ama sevdim ben bu işiiiiiiii enazından yumurtladığım zamanı öğreniyorum bakalım hayırlısı canım ne olacak:18:sen nasılsın canım çalışmalara devam dimiiiiiiiii bende iyice grip oldum canım ya gözlerim sulu burnum sulu geziniyorum iyiki çalışma işi azaldı yoksa adam benden tiksinirdi kız salya sümük
bizde başladık son hız devam ediyor çalışmalar sanırım ben dün yumurtladım ama çalışmadık bugün çalışacağız kısmetse
bitmesine adam sevinmiştir ne yapsındikkat et ilaç falan alma bu sürede
aynen öyle düşünüyorum canımteste gidene kadar alttan alma bence
canım araştırmayı aradım önce muayeneye gelecen dediler randevu yada gün yokmuş sonrasında hsg için gün verilecekmiş şimdi bizim 7 . ay ya ben gidince ne diyem kaç ay oldu diyem bide hormon testlerimi götürem mipatlasın canım patlasın inşallahhhhhhhhhhkuzum sosyalim çizgiyi çekmiş canım 16.gün yalnız dpo ne demek canım son 3 gün için yazıyor:26:
beraber uyuyun kuzum heh şöyleeeeeeısırmaz olur muyum kuzummmmmmmm
canım benim inşallah hayırlısı ile yüzünüzün güleceği hayırlı haberi biran önce alırsınızvalla pofuduk ahh onlar bi gelsin kredi çektirp paralarını yiyeceğim görürler
yusra canım bide küpü deneyelim bakalm en azından aklımda soru işareti kalmaz her şeyi denedim derim.
hayırlısı diyorum ama bakmayın her ay bi öncekinden daha çok beklıyorum onu.
ben gerginm adet yaklaşıyo diye. eşimin de canı skkın bu aralar neden bilmiyorum soruyorum bşe yok diyor.
30 yaş bunalımına mı girdi nedir
konuşmasan konuşmuyo hevesi yok mutlu değil adam ne yapsam bilmiyorum.
onu hayata döndürecek sadece bi müjdeli haber var. o da hamilelik...
kim bilir ne zaman verebileceğim o haberi.. nasip
yok kuzum kendi ilacım hariç ilaç kullanmıyorum bitkilerle idare ediyorum eşim için dışın bitki oldu diyor olsun ben razıyımmmmmmmçalış canım çalış....çalışan demir pas tutmaz
aynen öyle düşünüyorum canım
canım araştırmayı aradım önce muayeneye gelecen dediler randevu yada gün yokmuş sonrasında hsg için gün verilecekmiş şimdi bizim 7 . ay ya ben gidince ne diyem kaç ay oldu diyem bide hormon testlerimi götürem mi
canım benim inşallah hayırlısı ile yüzünüzün güleceği hayırlı haberi biran önce alırsınız
aynen öyle düşünüyorum canım
canım araştırmayı aradım önce muayeneye gelecen dediler randevu yada gün yokmuş sonrasında hsg için gün verilecekmiş şimdi bizim 7 . ay ya ben gidince ne diyem kaç ay oldu diyem bide hormon testlerimi götürem mi
canım benim inşallah hayırlısı ile yüzünüzün güleceği hayırlı haberi biran önce alırsınız
pofuduğum sen daha iyi bilirsin gerçi, ıhlamur dışında başka bitki çayı kullanma kuzum
konuşmuyoruz bakalım barışırız yaknda gerginlik yok ama çalışmalara yarın başlarız ama önce test için sözü alayım perşembe olsun k, pazartesi testi versinyusram kuzum nasılsınnnnnnnnnnnnçalışmalar başladı mı kız küslük ne durumda:26:
randevu kalkmış demekki canım hormon testlerini götür 1,5 yıl oldu korunmayı bırakalı de canım yoksa öyle gönderirler seni...ama önce kocişin işini halletseniz daha iyi olur kuzum
Pofuduk canım 16. Gün yumurtlamışsın çizgin çekilmiş hadi hayırlısı olsun
sosyalim senin ateşte yükselişte yumurtlama yakın mı acep
kız bilmiyorum ki bence ben dün yumurtladım ama çalışma olmadı bu gece olacakAdaçayı ve hayıt erken yumurtlatacak sanırım beni
bende içiyom bakalım bende erken yumurtlatacak mı yarın gidem diyorum araştırmaya 1,5 yıl mı desem kız 1 yıl desem çekmezler mi pofuduğa sordum ama daha görmedi herhalde :44:
Pofuduk canım 16. Gün yumurtlamışsın çizgin çekilmiş hadi hayırlısı olsun
sosyalim senin ateşte yükselişte yumurtlama yakın mı acep
Bugün yarın için izin aldım sabah erkenden gidecem ilk sıraları kapayım bakalım neler olacak soracaklarımı liste mi yapsam gerçi şimdi bile unuttum ne soracağımı bide randevuyu bir ay sonraya alabilirim inşallah ve 7 ay değil 14 ay oldu diyecem
kızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?