kızlar günaydın
günaydın canım hoş geldin
hoşbulduk canım yusra bugün hastane de di mi.? haber alanınız var mı arasak mı?:44:
canım çok sevindim iyi geçtiğine. peki rahim filmini sordun mu? çekecekler mi?
iyi bakalm canım sevindim senin adına. O zamana kadar eşinde sonucunu alır öyle gidersin
evet gittim 13 ay oldu dedim korunmayı bırakalı tüp bebek ünitesi var beni oraya yönlendirdiler galoş falan giydirdiler eşimin benim bilgileri aldılar wc ye git gel dediler ben bi korktum ne oluyo lan diye sosyalimi aradım o sabah kalmıştır iştedir diye sağolsun moral verdi neyse gittim sekreterden doktora çok ilgililer görkem ve abdullah hoca ikisi bir geldi soruları sordu cevapladım vajinal usg oldu. sağda solda çok miktarda küçük küçük var deyince kist mi diye korktum ama kist değilmiş folükül yani yumurta oluyomuş
neyse normal horman testleri 10. ayındı zaten yenisine gerek duymadı 15-20 sonra sperm testi içinde bünite açacaklarmış ara sen açılmışsa eşin testi burda versin dedi. ve bana 4 marta randevu verdi bakalım adet zamanına denk gelmez inşallah.
sonuç olarak iyiydi ve 2 ay sonra net konuşacağız
canlarım iyiki varsınız herşeyi sayenizde daha kolay atlatıyorum
Calarım nasılsınız yoğundu giremedim
öpüyorum sizleri
merhaba kızlar bugün benimde yoğun haftanıjn son günü malum.
iyiyim sizlerde iyisinz inşallah.
pofuduk senin adetinin kaçıncı günü bugün. bide kızlar şu ateş ölçme kacıncı gün başlıyo. dıl altından öçlülüyo dimi?
kuzum işlerinin yolunda gitmesine çok sevindim hadi bakalım marta kadar bebiş gelirde gerek kalmaz inşallah.....ne demek canım elimizden geleni yaparız ben o konuda çok çektim kimseyi tanımıyordum komşularım ise destek olmak yardım etmek şöyle dursun daha kötü davrandılarkarşı komşuma eşimin sperm testi için doğu fertilin adresini sorduğumda aaaaaaaaaaa vah vah demişti hey Allahım ya o zaman anlamamıştım ama ne kadar cahillermiş onlara kızamıyorum bile artık
evli mutlu,sosyalim sizler nasılsınız bakalımya kızlar hasta olduğum için adamı yaklaştırmıyorum bişey olmaz dimi ya boşa gitmiyordur dimiiiiiiiiii:26:
kızlar ben yumurtlama testi yaptım hani gebelik olup olmadığı belli oluyomuş ya. çok dikkatli bakınca ikinci çizgi görülemeyecek derecede ama var.
bu bir anlam ifade eder mı?
gebelik testı vardı onu yapmadım adet geçmeyınce onda belli olmaz diye.
yumurtlama da lh var değil mi?
bu hamilelikte mi artar yoksa adet yaklaşınca mı?
merhaba kızlar bugün benimde yoğun haftanıjn son günü malum.
iyiyim sizlerde iyisinz inşallah.
pofuduk senin adetinin kaçıncı günü bugün. bide kızlar şu ateş ölçme kacıncı gün başlıyo. dıl altından öçlülüyo dimi?
hamilelikle birlikte lh artar kuzum ovu testleriye hamilelik olup olmadığını anlamak için ikinci çizginin ya koyu yada daha koyu olması gerekir, silik çıktıysa belli olmaz canım zaten senin adetine 3 gün yok mu geç döllenme olmadıysa gebelik testinde çıkar diye düşünüyorum :44: eğer döllenme olmadıysa lh düşer canım ve adet olursun
ateş ölçer aldıysan yarın bile başlayabilirsin canım, adet olsan bile ateşin hakkında bize bilgi verir , dil altından sabah 6-8 arası ölçüyorsun yataktan kalkmadan tablonu falan beraber yaparız
anladım canım o zaman umutlanmamakta fayda var desene.
ben 29 aralıkta ovulasyonda ikinci çizgiyi görmüştüm canım o da geç döllenme oluyor sanrım
sağol canım
yok canım bugün malatyaya gelıyorum işler varda yarın alacağım inşallah. valla çok iyi olur canım öğrenmiş olurum bende yardımcı olursan:
tamam kuzu sen artık yumurtladın, adamı yaklaştırma yanına, bu arada ateşin süper gidiyor5 gün daha ateşin böyle yüksek giderse bebiş geliyor demektir
hamilelikle birlikte lh artar kuzum ovu testleriye hamilelik olup olmadığını anlamak için ikinci çizginin ya koyu yada daha koyu olması gerekir, silik çıktıysa belli olmaz canım zaten senin adetine 3 gün yok mu geç döllenme olmadıysa gebelik testinde çıkar diye düşünüyorum :44: eğer döllenme olmadıysa lh düşer canım ve adet olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?