Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

pofuduk 5 gün sonra ateşin düşmezse test yapacaksın ve göreceksin çift çizgiyi inşallah ateşin düşmezzzz

canım 2 çizgide çok koyu olursa gebelik var diyolar ateşi hemen başla sabahtan kızlar anlatmış zaten ama inşallh bebeğin gelmiştir
kuzum benim o komşularını Allah ıslah etsin ne yapalım cahil insan çok kuzum ben biz bize yeteriz çok şükür . bu arada kendine iyi bak ya neden böyle hastalandın sen
tablona göre yumurtladın çalışmaya gerek yok

ateş ölçer aldıysan yarın bile başlayabilirsin canım, adet olsan bile ateşin hakkında bize bilgi verir , dil altından sabah 6-8 arası ölçüyorsun yataktan kalkmadan tablonu falan beraber yaparız

sosyalim ff den bana arkadaşlık gönderin ben onu hiç bilmiyorum :44:

gönderdim kuzu şimdi sayfayı aç ilk bi sayfada dismiss yazacak ona tıkla üstekine, sonra solda üst tarafta pembe olan fertililty friend yazıyor oraya tıkla sonra üst tarafta friends var oraya tıkla beni se. add selected de arkadaş oluruz, sakın remove selected deme silersin beni tekrardan

canım yaptım bide arkadaşlık isteği gönderirsem süper olur

canım yaptım bide arkadaşlık isteği gönderirsem süper olur

onuda fertili açık kalsın kime göndermek istiyorsan onun sitesini aç solda add friens var oraya tıkla kuzum gitmiş oluyor böylelikle ben birazdan çıkacağım sormak istediğin birşey olursa mesaj atarsın

pofuduk 5 gün sonra ateşin düşmezse test yapacaksın ve göreceksin çift çizgiyi inşallah ateşin düşmezzzz
ay canım o günleri de görür müyüm acaba:26:inşallah canım tek ben değil hepimiz görelim o çift çizgiyiiiiiii

aynen canım biz bize yeteriz çok şükür gerisi hikayeeeeeeee

Arkadaslar 9 haftalik hamileyim ve grip oldum hastaneye gitmeden nasil atlatabilirim?

canım ıhlamur iç ama kaynatmıyorsun kaynamış suda demliyorsun,bal limon ılık su karışımı da yapabilirsin,sıcak limonlu mercimek çorbası iç ama et suyuna yap canım.....geçmiş olsun çok inşallah çabuk atlatırsın bize de dua et canım bizlerde hamiş olalım inşallahhhhhh

Cok tesekkur ederim insallah en kisa zamanda sizinde bebis hbrlerinizi aliriz allah hayirli evlat nasip etsin isteyen herkese 😊

merhaba kızlar nasılsınız malum haftasonu temizlik falan uğraşıyorum ateşimi grip sizin toblolara bakıp çıkayım dedim öpüldünüz

merhaba kızlar nasılsınız malum haftasonorum ateşimi grip sizin toblolara bakıp çıkayım dedim öpüldünüz

sosyalim arkadaşlık göndermeyi beceremedim pofuduk yapabiliyorsan sen gönder bana

yok canım nerdeeeeeee benimkini de sağolsun sosyalim yaptı ama ben arkadaş olmamıza rağmen sosyalimin tablosuna nereden bakacağımı bilmiyor kız
Aynen bende temizlik yaptim belim agriyor kizzz
Canim bak simdi kendi ff ni ac sonra mesela pofudukun ff sini ac orada solda yukarida add friends yaziyor oraya tikla sonra pofudugun kabul etmesi lazim ama pofuduk kabul et ama remove selectede basma sakin hani bizde olmusti ya yani oyle olmasin
Pofudugum sende friends yaziyor ya oraya gir benim tablomu gorursun canim

yok canım nerdeeeeeee benimkini de sağolsun sosyalim yaptı ama ben arkadaş olmamıza rağmen sosyalimin tablosuna nereden bakacağımı bilmiyor kız

tamam canlarım bilgisayar bulunca yapacağım hemen
kv ye gittim akşam üstü neyseki sorunsuz geçti sadece akrabalarından biri hamileymiş ama ben :cevap vermedim
kız.sosyal adaçayı hayit erken yumurtlatmiyor mu bende bu ay içiyorum inşallah zamanli yumurtlariz benim son adet 2 ocak randevu 4 mart nasıl olacak benim adetler o döneme gelmese bari

Ben daha yumurtlayamadim canim 18. Gunum yani bende etki etmedi adetide kafaya takma simdi o zaman olsun bi caresi bulunur

Ben daha yumurtlayamadim canim 18. Gunum yani bende etki etmedi adetide kafaya takma simdi o zaman olsun bi caresi bulunur

canlarımmmmmmmm hepinizin mevlit kandili mübarek olsun....rabbim gönlümüzdeki bütün dilekleri hayırlısıyla versin inşallah dualarda unutulmamak dileğiyleeeeeecep telefonu mesajı gibi oldu beeeeeeeeeee

canlarımmmmmmmm hepinizin mevlit kandili mübarek olsun....rabbim gönlümüzdeki bütün dilekleri hayırlısıyla versin inşallah dualarda unutulmamak dileğiyleeeeeecep telefonu mesajı gibi oldu beeeeeeeeeee

canım seninde kandilin mübarek olsun , kocaman bi aminnn diyorummm

haklısın canım hayırlısı o zaman olsun bakalım artık kısmet.
sağol cabım hepimizin hayırlısı ile inşallah

Allah bu gece hürmetine tüm isteyenlerinde bizimde hayırlısı ile gönlümüzdeki nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…