kuzum benim o komşularını Allah ıslah etsin ne yapalım cahil insan çok kuzum ben biz bize yeteriz çok şükürkuzum işlerinin yolunda gitmesine çok sevindim hadi bakalım marta kadar bebiş gelirde gerek kalmaz inşallah.....ne demek canım elimizden geleni yaparız ben o konuda çok çektim kimseyi tanımıyordum komşularım ise destek olmak yardım etmek şöyle dursun daha kötü davrandılarkarşı komşuma eşimin sperm testi için doğu fertilin adresini sorduğumda aaaaaaaaaaa vah vah demişti hey Allahım ya o zaman anlamamıştım ama ne kadar cahillermiş onlara kızamıyorum bile artık
evli mutlu,sosyalim sizler nasılsınız bakalımya kızlar hasta olduğum için adamı yaklaştırmıyorum bişey olmaz dimi ya boşa gitmiyordur dimiiiiiiiiii:26:
ateş ölçer aldıysan yarın bile başlayabilirsin canım, adet olsan bile ateşin hakkında bize bilgi verir , dil altından sabah 6-8 arası ölçüyorsun yataktan kalkmadan tablonu falan beraber yaparız
gönderdim kuzu şimdi sayfayı aç ilk bi sayfada dismiss yazacak ona tıkla üstekine, sonra solda üst tarafta pembe olan fertililty friend yazıyor oraya tıkla sonra üst tarafta friends var oraya tıkla beni se. Add selected de arkadaş oluruz, sakın remove selected deme silersin beni tekrardan
canım yaptım bide arkadaşlık isteği gönderirsem süper olur
ay canım o günleri de görür müyüm acaba:26:inşallah canım tek ben değil hepimiz görelim o çift çizgiyiiiiiiipofuduk 5 gün sonra ateşin düşmezse test yapacaksın ve göreceksin çift çizgiyiinşallah ateşin düşmezzzz
canım 2 çizgide çok koyu olursa gebelik var diyolar ateşi hemen başla sabahtan kızlar anlatmış zaten ama inşallh bebeğin gelmiştir
kuzum benim o komşularını Allah ıslah etsin ne yapalım cahil insan çok kuzum ben biz bize yeteriz çok şükür. bu arada kendine iyi bak ya neden böyle hastalandın sen
tablona göre yumurtladın çalışmaya gerek yok
sosyalim ff den bana arkadaşlık gönderin ben onu hiç bilmiyorum :44:
Arkadaslar 9 haftalik hamileyim ve grip oldum hastaneye gitmeden nasil atlatabilirim?
Cok tesekkur ederim insallah en kisa zamanda sizinde bebis hbrlerinizi aliriz allah hayirli evlat nasip etsin isteyen herkese 😊
sosyalim arkadaşlık göndermeyi beceremedim pofuduk yapabiliyorsan sen gönder bana
merhaba kızlar nasılsınız malum haftasonorum ateşimi grip sizin toblolara bakıp çıkayım dedim öpüldünüz
sosyalim arkadaşlık göndermeyi beceremedim pofuduk yapabiliyorsan sen gönder bana
Aynen bende temizlik yaptim belim agriyor kizzzyok canım nerdeeeeeee benimkini de sağolsun sosyalim yaptı ama ben arkadaş olmamıza rağmen sosyalimin tablosuna nereden bakacağımı bilmiyor kız
yok canım nerdeeeeeee benimkini de sağolsun sosyalim yaptı ama ben arkadaş olmamıza rağmen sosyalimin tablosuna nereden bakacağımı bilmiyor kız
Aynen bende temizlik yaptim belim agriyor kizzz
Canim bak simdi kendi ff ni ac sonra mesela pofudukun ff sini ac orada solda yukarida add friends yaziyor oraya tikla sonra pofudugun kabul etmesi lazim ama pofuduk kabul et ama remove selectede basma sakin hani bizde olmusti ya yani oyle olmasin
Pofudugum sende friends yaziyor ya oraya gir benim tablomu gorursun canim
tamam canlarım bilgisayar bulunca yapacağım hemen
kv ye gittim akşam üstü neyseki sorunsuz geçti sadece akrabalarından biri hamileymiş ama ben :cevap vermedim
kız.sosyal adaçayı hayit erken yumurtlatmiyor mu bende bu ay içiyorum inşallah zamanli yumurtlariz benim son adet 2 ocak randevu 4 mart nasıl olacak benim adetler o döneme gelmese bari
tamam canlarım bilgisayar bulunca yapacağım hemen
kv ye gittim akşam üstü neyseki sorunsuz geçti sadece akrabalarından biri hamileymiş ama ben :cevap vermedim
kız.sosyal adaçayı hayit erken yumurtlatmiyor mu bende bu ay içiyorum inşallah zamanli yumurtlariz benim son adet 2 ocak randevu 4 mart nasıl olacak benim adetler o döneme gelmese bari
Ben daha yumurtlayamadim canim 18. Gunum yani bende etki etmedi adetide kafaya takma simdi o zaman olsun bi caresi bulunur
canlarımmmmmmmm hepinizin mevlit kandili mübarek olsun....rabbim gönlümüzdeki bütün dilekleri hayırlısıyla versin inşallah dualarda unutulmamak dileğiyleeeeeecep telefonu mesajı gibi oldu beeeeeeeeeee
haklısın canım hayırlısı o zaman olsun bakalım artık kısmet.Ben daha yumurtlayamadim canim 18. Gunum yani bende etki etmedi adetide kafaya takma simdi o zaman olsun bi caresi bulunur
sağol cabım hepimizin hayırlısı ile inşallahcanlarımmmmmmmm hepinizin mevlit kandili mübarek olsun....rabbim gönlümüzdeki bütün dilekleri hayırlısıyla versin inşallah dualarda unutulmamak dileğiyleeeeeecep telefonu mesajı gibi oldu beeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?