Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

sosyalim pofuya arkadaşlık gönderebildim
pofuduk kabul et beni
evlimutlu kuzum sen malatyadasın demi o yüzden giremiyorsun öpüyoruz seni kuzu

sosyalim pofuya arkadaşlık gönderebildim
pofuduk kabul et beni
evlimutlu kuzum sen malatyadasın demi o yüzden giremiyorsun öpüyoruz seni kuzu

kuzum istek gelmedi ama banaaaaaa:26:ay bir çözemedim şu siteyinasılsınız canlar bende bugün ev temizledim şimdi de yemek yapacağım bir bakayım dedim sizlereeeeeee

canım seninde kandilin mübarek olsun , kocaman bi aminnn diyorummm

canlar bugün çok dua edeceğim hepinize tek tek isminizle inşallah sizlerde beni unutmayın inşallah..........

kızlar iyi akşamlar hepimizin mevlid kandılı mubarek olsun.

dua ediyorum hepinize önce size sonra bana nasip etsin mucızelerimizi diye.

bugün halam rüyasında görmüş beni hamileymişim.

ee haliyle umutlanıyo insan..

yarın adet olmam gerekıyo hayırlısı

amin canım benim hayırlısı ile gelirler mucizelerimiz inşallah senin mucizen gelmiştir insallah

canlar bugün çok dua edeceğim hepinize tek tek isminizle inşallah sizlerde beni unutmayın inşallah..........

sağol canım ağzına sağlık

ayy inşallah hadi gelsin artık bu bebişler

rüya ya hayırdır inşallah diyelim hayır olsun canım.....seninde kandilin mübarek olsun canım inşallah o kırmızılar gelmez

kızlar bu sabah başladım ateş ölçmeye.

sabah 6 da ölçüyorum.

36.0 çıktı. bizim ev malum sobalı kat kat giyinip yorgan ve battanıyelerle yatıyoruz haliyle sabah uyanınca da ev soğumuş oluyo.

ateşi etkilemez değil mi?

canlarım nasılsınız güzel mutlu haberlerle dolu bi hafta geçiririz inşallah
evli mutlu güzel haberlerle gel inşallah canımmmmmm
pofuduğum sen nasıl oldun daha iyi misin ateşde iyi gidiyor inşallah güzel haberi verirsin bizlere
sosyalim yumurtlama yakın acep hayırlısı ile yumurtlasaydın rahat ederdin
ve benim kocam sözde yarın test verecek perhiz bitiyor eline not yazdım verdim bakalım gidecek mi he he dedi ama güvenemiyorum nedense

canım hergün aynı durum olduğu için etkilenmez
sen hergün aynı saatte yataktan kalkmadan ölç şartlar aynı hergün sabah soğuk sonuçta etkilemez o bence

inşallah yusram bakalım bugün gece 12 ye kadar olmam inşallah. benim gün şaşmaz genelde. bir gün bile geç olduğumu hatrlamam

bir de bir şey soracağım. çatlama olduktan 14 gün sonra mı adet görülüyo bi yerde okumştum

canım o kişiden kişiye göre değişirmiş 10-16 gün arası olurmuş benim geçen ay 12. gün olmuştu bakalım inşallah bebişin gelmiştir canımmmmmmmm

kızlar günaydın
nasılsınz?

günaydın canım

etkilemez canım

yusram bilmiyorum ki adaçayı ve hayıtta işe yaramadı bugün 20. gün ateşte çok oynama yok , hadi inşallah giderde en azından kafandaki soru işaretlerinden biri kaybolur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…