canım olabilir dr bana aldığın 3-4 vermeye çalış üstüne alma sakın dedi ama tüp bebk tedavisi gören arkadaşıma sordum o diyo ki aniden alınan 5-6 kilo ve üzerinde hormonlar etkilenir aylara yayılmış 3-4 lilo etkilemez dedi :44:ben evlendikten sonra 7-8 kilo aldım acaba bu mu etkiledi , kilo vermeye çalışacağım bende
canım olabilir dr bana aldığın 3-4 vermeye çalış üstüne alma sakın dedi ama tüp bebk tedavisi gören arkadaşıma sordum o diyo ki aniden alınan 5-6 kilo ve üzerinde hormonlar etkilenir aylara yayılmış 3-4 lilo etkilemez dedi :44:
olsun yinede vermem lazım, hep böyle miydi acaba yani hep mi geç yumurtluyordum ben keşke evlenmeden önce şu ateş ölçme yöntemini yapsaydık en azından vücudumuz tanırdık :44:
canım adetler,n düzenlimiydi ona göre kafanda oturur aslında ben geç yumutladığım ay adetlerim gecikti normale göre hep 28 günde bir olurdum yoksa bi ay öncesinde 27. gün olmuştum bu ay 37. gün yani benimkilerde bi anormallik var sebebini çözemediğim
kürtajdan önce şaşmazdı mesela bugün oldum ya şubat 13 te kesin olurdum, geçen ne zamandı kasımdı sanırım 40. gün oldum
acaba stres mi çok etkiliyor:44:
sosyalım senin kürtajın üstünden ne kadar zaman geçti.
adet düzensizliği oluyo diyorlar ama
canım olabilir benimde gebelik düşünene kadar herşey normaldi ne zaman bebek düşünmeye başladık kafayı yedi
Haklısın valla zaten benim ki yarın teste gitmezse biz bu ya çalışmayız boş geçer ne yapalım artık
gidecek mi karar verdi mi
inşallah gider canım ya:26:eninde sonunda gidecek canım ama inşallah seni daha fazla yıpratmadan gidercanım bizim perşembe ilşki oldu ondan sonra olmadı test için biliyo zaten bugünde not yazdım ne yapılacak diye verdim eline daha doğrusu zorla cebine koydum git bugün görüş yarında testi verirsin yarın zamanı dedim he he dedi ama yani gidecek gibi gelmedi inşallah yanılıyorumdur 9 gibi aradım ne yaptın dedim gidecem dedim ya işim var şimdi dedi işte böyle valla bende bilmiyorum
canım aynen ya benimde 4 kilo fazlam var ay boyumda yok tüp gibi oldum yaaaaaaaolsun yinede vermem lazım, hep böyle miydi acaba yani hep mi geç yumurtluyordum ben keşke evlenmeden önce şu ateş ölçme yöntemini yapsaydık en azından vücudumuz tanırdık :44:
kürtajdan önce şaşmazdı mesela bugün oldum ya şubat 13 te kesin olurdum, geçen ne zamandı kasımdı sanırım 40. gün oldum
acaba stres mi çok etkiliyor:44:
inşallah yusram bakalım bugün gece 12 ye kadar olmam inşallah. benim gün şaşmaz genelde. bir gün bile geç olduğumu hatrlamam
bir de bir şey soracağım. çatlama olduktan 14 gün sonra mı adet görülüyo bi yerde okumştum
evli mutlu nirdesin canımmmmmm:26:
inşallah canım bırkıracam sonunda gidecekinşallah gider canım ya:26:eninde sonunda gidecek canım ama inşallah seni daha fazla yıpratmadan gider
canım aynen ya benimde 4 kilo fazlam var ay boyumda yok tüp gibi oldum yaaaaaaaşaka bir yana dikkat etmemiz lazım....canım herzaman geç yumurtlamıyorsundur ya yorma kafanı sosyalim akıntı filanda olmuyor mu canım yumurtlamaya yakın:26:
canım takma kafana ya stres çok etkiliyor bende de ya erken geliyor yada geç normalde asla şaşmazdıstresten hormonlarımızı mahvediyoruz canım ya
hoşgeldin seninde kandilin mübarek olsun Rabbim tüm isteyenlerede sana nasip etsin inşallahslm kızlar uzun aradan sonra yine ben nasılsınız bakalım herkes iyi mi ben biraz arar vermiştim bu bebek işine yine düştüm peşine rabbim hayırlısını versin bakalım kandiliniz mübarek olsun gec oldu birraz amaa bana da dua edin
kuzum benim hayırlısı ne diyelim Rabbim yüzünü güldürsün bundan sonra. son kırmızı olsunda 9 ay olmasın yavrun gelsin inşallahyeni bat 13 şubat.....
inşallah yusracım ne diyeyim elden bir şey gelmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?