Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

artık seni yormasın gitsin yaaa

sen ateşini girdin mi canım

yeni bat 13 şubat.....

yine senin ki sektirmemiş gelmiş zamanında

Cano senin bat ne zaman ateş güzel gidiyor
artık seni yormasın gitsin yaaa

Sen ateşini girdin mi canım
yine senin ki sektirmemiş gelmiş zamanında

aynen canım benimki gün şaşmaz umutlanmaya bile fırsat bırakmıyo adet sağolsun

aradım benimkini ne yaptın diye ben ona bi not yazmıştırm kruger morfolaji ile diye diyo testi yapıyolarda altta yazdığını burda yapmıyolarmış testi sordun mu dedim evde konuşuruz dedi

yeni bat 13 şubat.....

burdayım canım nasıl oldun iyileşebildin mi?

canım sen aşılama yaptırmıştın değil mi?

ne sıklıkla çağırıyo doktor aşılama sürecinde?

canım hayırlısı olsun ya dur bakalım bende arkandan gelecek gibiyim hayırlısı:18:iyiyim canım çok şükür ama eşime bulaştırdım malesef ona bakıyorumcanım aşılama sürecinde iğneye başladıktan sonra 4 yada 5 gün kullanıp gidiyorsun yumurtalara bakıyor yeterli görmez mesela 2 gün daha kullan gel diyor.....aşılama düşünüyor musun canım?eğer araştırmada yaptırırsan her zaman gelemeyeceğini konuşursun ona göre ayarlama yaparlar ama inşallah bu gerek kalmaz canım her ay yeni umut rabbim büyük eşine kürlere devam et özellikle de keçiboynuzuna canım

pofuduğum 2 gün daha ateşin böyle giderse test yapıyorsun haaa
ay canım ya stres oldum zaten ama inşallah ateşim düşmez ya bakalım hayırlısı:18::18:

aaa yan çiziyor yaaaaaaa olmaz ama üzmesin seniiiiiiiiii....bahaneye bak yazdığını burada yapmıyorlarmış mış mışda mış....eee ozaman normal sperm testini yaptırsaymış bariiiiiii....kuzum kusura bakma kızıyorum ama benim adam çok çektirdiği için onlar aklıma geliyor....ay ne yaptınız acaba yaz canım bize:18:

kuzum benim bata 5 gün filan var bakalım hayırlısı:18:

benimki geldi kızlar spermiyogram yapacak ama cuma olsun ben yarın girişimi yaptirsaydim numune kutusunu alayım sen cuma sabah ise geç git hastaneye bırak bende abdest alıp öyle geleyim hastanede gün boyu öyle dolaşmam falan dedi. yani biz iş cumaya kaldı hayırlısı artık ne diyeyim

Oyle olsun canim sende cok ustune gitme ki ters tepmesin

Oyle olsun canim sende cok ustune gitme ki ters tepmesin

Aynen canım neyse ki yakın tarih. Hayırlısı olsun ama bu sefer Allah'ın izni ile daha ertelenmeyeck inanıyorum. Zaten her lafın başında perhizdeyim diyor :). Bu arada testin cuma olduğunu söyledi ya hadi git yaz kızlara çekiştirin beni anlayıssız erkek falan diye sıralayın diyor :))

senin adına sevindim canım hadi bakalım hayırlısı

Kiz gizli gizli burayi okumasin esin eyvah eyvah

kiz gizli gizli burayi okumasin esin eyvah eyvah
canım okusun :)
kız ateşimi girdim hemen senle poduğunkine baktım seninkine iki kere baktım anammmm çizgi çekilmiş dedim

canım okusun :)

kız ateşimi girdim hemen senle poduğunkine baktım seninkine iki kere baktım anammmm çizgi çekilmiş dedim

geçen ayda aynısı oldu gülo çizgiyi çekti diye çalışmayı bırakmıştım bu ay bırakmayacağım ama ne olur ne olmaz

pofudukla arkadaş oldunuz mu sonunda

geçen ayda aynısı oldu gülo çizgiyi çekti diye çalışmayı bırakmıştım bu ay bırakmayacağım ama ne olur ne olmaz

pofudukla arkadaş oldunuz mu sonunda

anladım canım sen bırakma biraz daha ff de koyu yeşil açık yeşil ne oluyor sen onlara geldin mi
yok kız pofuduğun adresi sık kullananlara ekledim arkadaşlık gönderdimde olmadı

anladım canım sen bırakma biraz daha ff de koyu yeşil açık yeşil ne oluyor sen onlara geldin mi
yok kız pofuduğun adresi sık kullananlara ekledim arkadaşlık gönderdimde olmadı

onlardaydım zaten bu haftayı full açık yeşil yapmıştı ama bugün pembe yapmış kız :44: 15-16-17-18-19 full pembe

Son düzenleme:

canım ben bahara doğru düşünüyorum aşılamayı. acaba araştırma da yaptırsam tahlilleri falan baştan yine isterler mi? git gel pütürgeden de zor olur. haziran temmuz gibi olmazsa yaptırayım diyorum.

sen nerde yaptırmıştın ?

parktaki levent bey iyi diyorlar ama o da 400-500 arası diyo bakalm inşallah gerek kalmaz canım.

yusram eşin nerde verecek peki testi yine aynı yer mi?

spermin testine eksik bakıyolar demissin neyine bakmıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…