pembe neymi acaba kız bizim vip üyelik bitti artık ff takmıyoronlardaydım zaten bu haftayı full açık yeşil yapmıştı ama bugün pembe yapmış kız :44: 15-16-17-18-19 full pembe
canım ben bahara doğru düşünüyorum aşılamayı. acaba araştırma da yaptırsam tahlilleri falan baştan yine isterler mi? git gel pütürgeden de zor olur. haziran temmuz gibi olmazsa yaptırayım diyorum.
sen nerde yaptırmıştın ?
parktaki levent bey iyi diyorlar ama o da 400-500 arası diyo bakalm inşallah gerek kalmaz canım.
yusram eşin nerde verecek peki testi yine aynı yer mi?
spermin testine eksik bakıyolar demissin neyine bakmıyorlarmış
pembe neymi acaba kız bizim vip üyelik bitti artık ff takmıyor. sen çalış bırakma benimde adaçayı hayıt dün bitti bakıp görelim neler olacak
canım 15 tatilde gel bence araştırmaya benim testler 3 ay öncesiydi yenisini istemedi
eşimde devlete vercek canım zorla ikna ettim sayım yapılsın bari doktor kruger morfoloji yöntemi hastanede yok normal sa-yımı yaparız demiş cuma vereceğiz işte :26:
baktım canım benim yarın koyu yeşillere geçiyor sonrasındada açık yeşil bakalım artık çizgi çekerse pembeleşir belkieğer 14. güne yumurtlamışsam hayıta ve adaçayına borçlu olacağım bun biliyorsun bi ay 30. gün bi ay 27. gün yumurtladımbenimde bitti vip ama takvimde var pembe çerçeve sen takvime baktın mı hiç bir şey yok mu :44:
baktım canım benim yarın koyu yeşillere geçiyor sonrasındada açık yeşil bakalım artık çizgi çekerse pembeleşir belki
bakalım sen ve nesdem sayesinde bende erken yumurtlayacam mı bende 26. gün yumurtlamıştım geçen ay :26:
canım 15 tatilde gel bence araştırmaya benim testler 3 ay öncesiydi yenisini istemedi
eşimde devlete vercek canım zorla ikna ettim sayım yapılsın bari doktor kruger morfoloji yöntemi hastanede yok normal sa-yımı yaparız demiş cuma vereceğiz işte :26:
sağol canım benim mutlaka bi şeyler vesile oluyor sende bu konuda vesilemiz oldunkoyu yeşil ovulasyon açık yeşil yumurtlama olarak gözüküyor canım, ben nesdemden öğrendim size söyledim canım ben söylemeseydim okurdunda öyle düşünme sakın, inşallah erken yumurtlayalımda bebiş tutunsunda hayırlısıyla ne sebep olursa olsun
hımmm canım zaten pıhtılaşmayıda araştırmada yaptırmayacan mı ikisini birden sorsan ama dediğim gibi pıhtılaşma için 2 düşük istiyorlar ne kadar saçma yacanım yarıyıl tatılınde ilk hafta orda olacagız sadece bi hafta ordayız ikinci hafta yine burdayız eşim çalışıyo.
orda olduğumuz hafta da kayın validemler gelıyo ankaradan. ben annemi hastaneye götürüyorum deyip araştırmada pıhtılaşma testi yaptırayım diyordum. pıhtılaşmaya da 2 düşük lazım . hangisini yapsam acaba eşimin sperm testi vermesine de bir ay var.
canım biz sperm testini yaptrmıştık. sayı 120 milyon çıktı. benim doktorum bu test eksik morfoloji yok bu testin bi anlamı yok deyip testi yeniletmişti.
canım morfoloji ve harekete bakmıyorlarsa başka yerde yaptırsn bence. gördüğüm kadarıyla eşinde bu durumda sıkntı yaşıyor.
yani doktor testi yeniletrse bi kere daha zaman kaybetmiş olursun sen bilirsin tabi ama.
ya tüp bebek merkezlerinde ya da park hastanesinde yaptrsın
kızlar günaydın
tablomu gördünüz mü 14.güne çizgiyi çekmişgerçi geçen ayda böyleydi ilk başka yere çekti sonra başka yere, eğer 14. günde yumurtlamışsam hayıt ve adaçayına borçlu olacağım bunu
hadi bakalım gözün aydın kuzummmmmmmm......he sosyalim ya benim takvim açılmıyor kız ateşimi giremedim tablo var testing yazıyor tablonun üstünde test galerry diyor test mi yap diyo kız bu banaaaaaaa
http://www.fertilityfriend.com/home/494db0
kuzum sen nasılsın?canım okusun :)
kız ateşimi girdim hemen senle poduğunkine baktım seninkine iki kere baktım anammmm çizgi çekilmiş dedim
canım ben araştırmada yaptıracaktım orada başladım ama yumurtam çok büyüdüğü için olmadı ankara da yaptırdım aşılamayı kuzum....eğer ki baharda yaptırırsan daha rahat olur ama durumunu söylersen ona göre ayarlamada yapabilirler inşallah gerekte kalmaz canımcanım ben bahara doğru düşünüyorum aşılamayı. acaba araştırma da yaptırsam tahlilleri falan baştan yine isterler mi? git gel pütürgeden de zor olur. haziran temmuz gibi olmazsa yaptırayım diyorum.
sen nerde yaptırmıştın ?
parktaki levent bey iyi diyorlar ama o da 400-500 arası diyo bakalm inşallah gerek kalmaz canım.
.
yusram eşin nerde verecek peki testi yine aynı yer mi?
spermin testine eksik bakıyolar demissin neyine bakmıyorlarmış
Atesini girdin mi pofudugum goremedim dekuzum sen nasılsın?
canım ben araştırmada yaptıracaktım orada başladım ama yumurtam çok büyüdüğü için olmadı ankara da yaptırdım aşılamayı kuzum....eğer ki baharda yaptırırsan daha rahat olur ama durumunu söylersen ona göre ayarlamada yapabilirler inşallah gerekte kalmaz canım
Atesini girdin mi pofudugum goremedim de
sağol canım benim mutlaka bi şeyler vesile oluyor sende bu konuda vesilemiz oldun
hımmm canım zaten pıhtılaşmayıda araştırmada yaptırmayacan mı ikisini birden sorsan ama dediğim gibi pıhtılaşma için 2 düşük istiyorlar ne kadar saçma ya
canım valla bilmiyorum ki ne yapcaz devlete zorla ikna oldu doktor spremiyogram yaparız demiş. hastanenin içinde 2 aydır yaptırmadı başka hastaneyede 6 ayda gitmez offfff
Rica ederim canim benim bizim yerimizede gezsosyalim çok teşekkür ederim kuzummmmmmm ben şimdilik çıkıyorum çarşıda işimiz var çok öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiii
canım ben araştırmada yaptıracaktım orada başladım ama yumurtam çok büyüdüğü için olmadı ankara da yaptırdım aşılamayı kuzum....eğer ki baharda yaptırırsan daha rahat olur ama durumunu söylersen ona göre ayarlamada yapabilirler inşallah gerekte kalmaz canım
canım istersen konuş eşinle. yani olabilecekleri anlat. kadın doğumcuların morfolojiye baktıgını söyle. bir kere daha vermek durumunda kalabilceğini hatrlat belki kendi de ister başka yerde yaptrmayı
canım ozaman direk doğu fertile gidin ya kimseyi görmez eşin orada çünkü kendi gibi hep test vermeye gelenler oluyor.....biz o zamanlar 80 tl vermiştik şimdi ne kadar oldu bilemem ama morfoloji vs hepsini yapıyorlar kuzum
ah ah kızlar ikna olsa ben her hastaneye giderim buna bile kırk dereden su getirdi bu gün girişini yaptıracak aslında ben bi gözde hastanesi ile konuşsam da varsa testi evden alıp ben hastaneye götürecem zaten bi gözde hastanesi ile göreşeyim bu adam benim ömrümü yedi ömrümü gerildim yine haaaaaa
bütün yük bende valla çocuk istemiyosan söyle diyorum aşkım sen aceleci davranıyorsun şimdi gitsen 7 ay oldu desen doktor bakmaz diye 13-14 diyorsun diyo bide sakin bebeğim dedikçe daha çok geriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?