canım sor bi bakalım sperm testini kimler değerlendriyo. değerlendirenlerin embrıyolog olması lazımmış. hastaneye bi sor bakalm.
canım valla benim eşiminki 120 milyon çıkmştı. doktor iyi deyince oklar bana döndü. git gel yol ettim hastaneleri. park hastanesindeki levent bey sperm testini yeniletince ortaya çıktı.
yoksa ben gidip gelmeye devam edecktım.
ben eşime kızardım uzatıyo diye test ameliyat işlerini diye. garibim kuzu kuzu testini de verdi hem de iki kere ameliyatını da oldu. bir iki ay sonra bir daha vermek zorunda. senin işin daha zor canım
sağol sosyalim dedim onu dedimde sormuş 30 dk dan bişey olmaz demişler bide abdestsiz gezemem deyip duruyorAllah yardımcın olsun bacı çok zor bir durum ne desek boş , sakin ol bakalım nasıl olacak, ben götürüp versem spermler yolda ölür falan de , sonuçların iyi çıkacakken kötü çıkar belkide :26:
o zaman pofuduk ve evli mutlunun demişti ya onları yapacaksınız kuzum
cano ne demişlerdi :26:
başka yerde yaptırın dediklerini diyorsun demşi ben bişey atlamadım :26:
diğer sayfalarda varya şurada yaptırın burada yaptırın diye ben onları dedim canım
gezdim geldim kuzum ay ayaklarım ağrımışRica ederim canim benim bizim yerimizede gez
inşallah gerek kalmaz canım. peki burdaki araştırmadan memnun kaldn mı canım sen?
bide çoğul gebelik falan oluyo mu aşılamada[/QUOTE
her zaman çoğul gebelik olacak diye birşey yok canım ama keşke benimki ikiz olsaaaaaaaidare eder canım ama asistanları pekte iyi değil ne yapalım mecbur kalınca yapacak birşey yok:26:
ah ah kızlar ikna olsa ben her hastaneye giderim buna bile kırk dereden su getirdi bu gün girişini yaptıracak aslında ben bi gözde hastanesi ile konuşsam da varsa testi evden alıp ben hastaneye götürecem zaten bi gözde hastanesi ile göreşeyim bu adam benim ömrümü yedi ömrümü gerildim yine haaaaaa
bütün yük bende valla çocuk istemiyosan söyle diyorum aşkım sen aceleci davranıyorsun şimdi gitsen 7 ay oldu desen doktor bakmaz diye 13-14 diyorsun diyo bide sakin bebeğim dedikçe daha çok geriliyorum
hayırlısı olsun bakalım canım ama ıhlamur içiyorum ben hergün ateşi yükseltirmiş kız acaba ateşim ondan mı yüksek:26:ay iyice paranoya oldum heeeeeateşin güzel gidiyo maşallah hadi güzel haberler olsun inşallahsakin ol canım mutlaka yola gelecek eşin er yada geç
kızlar gözde lab. ile görüştüm morfoloji bakmıyorlarmış sayı hız vs dedi yapısını incelemiyoruz burda dedi
kız ben sana hiç yazamadım ya sen ne yaptın ateşini tablon falan oldu mu kuzu
gezdim geldim kuzum ay ayaklarım ağrımış
ayyy bende ikiz ıstiyorum hatta tüm isteyenlerin ikizi olsuninşallah gerek kalmaz canım. peki burdaki araştırmadan memnun kaldn mı canım sen?
bide çoğul gebelik falan oluyo mu aşılamada[/QUOTE
her zaman çoğul gebelik olacak diye birşey yok canım ama keşke benimki ikiz olsaaaaaaaidare eder canım ama asistanları pekte iyi değil ne yapalım mecbur kalınca yapacak birşey yok:26:
hayırlısı olsun bakalım canım ama ıhlamur içiyorum ben hergün ateşi yükseltirmiş kız acaba ateşim ondan mı yüksek:26:ay iyice paranoya oldum heeeeesakin ol canım mutlaka yola gelecek eşin er yada geç
canim dedim iki iş çıkmasın falan diye ama bugün girişini yaptırmış cuma verecek ne yapalım artık bir yerden başlamakta güzel
canım sen hergün aynı saatte olc not alcanım valla ben not alıyorum da tablo falan yapmadım nerden yapıldığını bilmiyorum bide. canlar ben 24 ocak 2şubat arasında malatya da olacağım . kayınvalidede kalacağız orda da internet yok. ateşimi ölçsem bile yorumlamayı bilmiyorum
ateş bi anda yükselince mı yumurtlama olmuş oluyo.?
oyle olmuş olsa bile kayınvalidede nasıl olacak o ayrı
tablo içinde ateş ölçme topiginin ilk sayfasini oku esinde ing var çabuk yaparsınız :)
ayyy bende ikiz ıstiyorum hatta tüm isteyenlerin ikizi olsun
canim dedim iki iş çıkmasın falan diye ama bugün girişini yaptırmış cuma verecek ne yapalım artık bir yerden başlamakta güzel
canım sen hergün aynı saatte olc not al
tablo içinde ateş ölçme topiginin ilk sayfasini oku esinde ing var çabuk yaparsınız :)
haklısın canım zaten bir kere sperm testi verince bir daha ki sefere alışırkuzum ya ben adet olacağım galiba yüzümde boynumda sivilceler çıkmaya başladı hayırlısı olsun artık.....aşılamaya başlamak zor geliyor bana ya stres yapıyorum inşallah gerek kalmaz ayrıca ikizlerimiz olsun tosun gibi yumuk yumuk eller ayaklar ay ya söylerken bile bir acayip oluyorum rabbim fazla bekletmesin inşallah canım
ayyy bende ikiz ıstiyorum hatta tüm isteyenlerin ikizi olsun
canım sen hergün aynı saatte olc not al
tamam canım anlamadığım yer olursa sorarım sana üstad
canım valla ben not alıyorum da tablo falan yapmadım nerden yapıldığını bilmiyorum bide. canlar ben 24 ocak 2şubat arasında malatya da olacağım . kayınvalidede kalacağız orda da internet yok. ateşimi ölçsem bile yorumlamayı bilmiyorum
ateş bi anda yükselince mı yumurtlama olmuş oluyo.?
oyle olmuş olsa bile kayınvalidede nasıl olacak o ayrı
tamam canım anlamadığım yer olursa sorarım sana üstad
tablon güzel olmuş kuzum inşallah sana uğur getirirelbette canım aklına takılan ne varsa cevabı burada kızlar buarada benim ATEŞİM DÜŞÜYOR YAAAAAA yine bana hüsran sanırım doktor yolu gözüktü hayırlısı olsun artık
tablon güzel olmuş kuzum inşallah sana uğur getirirelbette canım aklına takılan ne varsa cevabı burada kızlar buarada benim ATEŞİM DÜŞÜYOR YAAAAAA yine bana hüsran sanırım doktor yolu gözüktü hayırlısı olsun artık
inşallah canım. hayırlısı olsun canım peki bundan sonraki aşama ne ?
ne yapacaksın canım?
inşallah canım. hayırlısı olsun canım peki bundan sonraki aşama ne ?
ne yapacaksın canım?
iğneye başlayacağım canım aşılama için hastaneye git gel başlayacak
Rabbim dayanma gücü versin.
hangi hastaneye gdeceksın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?