Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

sağol sosyalim dedim onu dedimde sormuş 30 dk dan bişey olmaz demişler bide abdestsiz gezemem deyip duruyor
canlarım gözdeyi aradım biraz önce 2,15 te şef gelecek onunla görüşün dedi birazdan arayacam size dönerim
evli mutlu aynen öyle sayı iyi çıkarsa daha bişey yapmaz bide zaten ben abartıyorum ve stres yaptığım için böyle akışına bırakmalıymışım
evet sosyalimin dediği gibi taplo ne oldu senin eişin iglizce öğr. zaten kolay yaparsınız kız

kızlar gözde lab. ile görüştüm morfoloji bakmıyorlarmış sayı hız vs dedi yapısını incelemiyoruz burda dedi

diğer sayfalarda varya şurada yaptırın burada yaptırın diye ben onları dedim canım

hııı tamam canım onlar aklımda ama işte benimkini götürmek sorun artık ne yapalım bi bunu yaptırsın inşallah hiç birine gerek kalmadan olur ne yapalım kadar kısmet nasip yani

Rica ederim canim benim bizim yerimizede gez
gezdim geldim kuzum ay ayaklarım ağrımış

kızlar gözde lab. ile görüştüm morfoloji bakmıyorlarmış sayı hız vs dedi yapısını incelemiyoruz burda dedi

canım gözde yapmıyor sana daha önce demiştim ya kuzum ben o zaman ismail evrene gidiyorumdum ismail evren zaten beni doğu fertile yönlendirmişti oyüzden direk orasını dedim canım çünkü hepsine bakıyorlar iki iş çıkmaz size de

kız ben sana hiç yazamadım ya sen ne yaptın ateşini tablon falan oldu mu kuzu

canım valla ben not alıyorum da tablo falan yapmadım nerden yapıldığını bilmiyorum bide. canlar ben 24 ocak 2şubat arasında malatya da olacağım . kayınvalidede kalacağız orda da internet yok. ateşimi ölçsem bile yorumlamayı bilmiyorum

ateş bi anda yükselince mı yumurtlama olmuş oluyo.?

oyle olmuş olsa bile kayınvalidede nasıl olacak o ayrı

kızlar yaptım tabloyu olmuş mu eksik var mı?

http://www.fertilityfriend.com/home/4bdfd5

tam sana nasıl yapılacağını yazacaktım ki tablonu yapmışsın

çok güzel olmuş yalnız bide sol tarafta change nickname varya orayı burdaki ismin yapsan bi de benden gelen arkadaşlık isteğini onaylarsan süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…