Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

pofuduğum üzülme belki artar tekrar ateşin
yusram gitsin bu ay sonuçlarınız temiz çıksında

Sosyal can o dediğin yeri bulamadım ya kızlar istekleri tekrar gönderirsenz sevinirim yanlışlıkla silmiş olabilirim

evt canım denk gelemdik bi turlu bugün. tamam canım ben de çözmeye çalışıyorum tabloyu

NASILSINIZ KIZLAR
EVLİMUTLU POFUDUK SİZE YENİDEN İSTEK GÖNDERDİM EKLEYİN BENİ
SOSYALİM BENİM ATEŞ YÜKSELİYO HERHALDE YUMURTLADIM BEN :s

sosyal bulamıyorum o dediğin yeri sol üstte benim tablom denen bir şey var onun neresine düşüyo tam olarak

kızlar ben giriş yaparken burdaki ismimle giriyorum gözükmuyo mu ne gözüküyo tam olarak?

canım solda change nick name var ordan yapıyprsun eğer yapamazsan bana özelden şifreni ve kullanıcı adını söyle ben yapayım

canım yarın göndereyım telden giriyorum şimdi

NASILSINIZ KIZLAR
EVLİMUTLU POFUDUK SİZE YENİDEN İSTEK GÖNDERDİM EKLEYİN BENİ
SOSYALİM BENİM ATEŞ YÜKSELİYO HERHALDE YUMURTLADIM BEN :s

canlar tünaydın nasılsınız bakalımyusram aman çalışın canım ya perhizi sonra yapsın kız bugünler kaçmazkkya boynum ağrı yapıyor diye arada bakıyorum canım ya

evli mutlu şimdi canım ff ye giriyorsun ya üstte sayfanın logosu var pembe oraya tıklıyorsun sonra yine üstte sağ tarafa doğru home charts friends yazıyor friends kısmına tıklıyorsun bizim tabloları görebiliyorsun pofuduğuda ekleyecem şimdi senin sayfana 3. müzde olacağız

ne boyunmuş pofuduğum ya iyileşemedi gitti :26:

pofudukummm bi test yapsana

canım benim bu boyunu sorma gitsin ya fıtık haricinde arka kısmında bezeler oluşuyor ve damarlarım sertleşiyor doktor stresten olabilir demişti stres bitmiyor kı ağrım da geçsin canımcanım senin ff çizgiyi çekmiş inşallah denk gelmiştir inşallah....test yapmaya korkuyorum canım ya şimdi eşime test al diyeceğim oda ümitlenecek oyüzden yapasım yok birde daha önce ne zaman test yapsam arkasından adetim geldi hemen....testin bende anısı kötüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…