canım benim bu boyunu sorma gitsin ya fıtık haricinde arka kısmında bezeler oluşuyor ve damarlarım sertleşiyor doktor stresten olabilir demişti stres bitmiyor kı ağrım da geçsin canımcanım senin ff çizgiyi çekmiş inşallah denk gelmiştir inşallah....test yapmaya korkuyorum canım ya şimdi eşime test al diyeceğim oda ümitlenecek oyüzden yapasım yok birde daha önce ne zaman test yapsam arkasından adetim geldi hemen....testin bende anısı kötüüüüüüüüüü
yusram pofuduktan sana arkadaşlık isteği gelmesi lazım onu kabul et cano
geçmiş olsun kuzu inşallah bu ay bebeğinde gelir boyun ağrında geçer
bu arada sende evli mutluya dediğimi yaparsan bizim tabloları görürsün canım
evli mutlu şimdi canım ff ye giriyorsun ya üstte sayfanın logosu var pembe oraya tıklıyorsun sonra yine üstte sağ tarafa doğru home charts friends yazıyor friends kısmına tıklıyorsun bizim tabloları görebiliyorsun pofuduğuda ekleyecem şimdi senin sayfana 3. müzde olacağız
cano arkadaşız artıkkkkkksosyal bulamıyorum o dediğin yeriSol üstte benim tablom denen bir şey var onun neresine düşüyo tam olarak
kuzu yarın bitiyor perhiz önce testimizi verelimdecanlar tünaydın nasılsınız bakalımyusram aman çalışın canım ya perhizi sonra yapsın kız bugünler kaçmaz kkya boynum ağrı yapıyor diye arada bakıyorum canım ya
yusram pofuduktan sana arkadaşlık isteği gelmesi lazım onu kabul et cano
öğrendim canım sonununda orayısağol ellerine sağlık kurtarıcı arkadaşım benimmmmmmmm
bende 2011 de aldım ehliyetimi ozaman arabamız vardı ama gıcık eşim vermiyordu şimdi de araba yok ehliyet cüzdanda yatıyorcano arkadaşız artıkkkkkk
kuzu yarın bitiyor perhiz önce testimizi verelimde
kuzum kabul ettim artık arkadaşız
kızlar bu arada yarın ehliyetimi alacam henüz araba kullanamıyorum ama kalsın arabam olursa öğrenirim
cano senin bat ne zamandı
bekle batı sonra yap ateş iyi gidiyor ama senin ilk tablo olduğu için gebelik bilinmez
belki düştüğü gün adet olursun (inşallah olmazsın tabi)
benim mesela düşüyor o gün adet geliyor
bende 2011 de aldım ehliyetimi ozaman arabamız vardı ama gıcık eşim vermiyordu şimdi de araba yok ehliyet cüzdanda yatıyortamam canım hayırlısıyla testi verin sonra çalışmaaaaaaaa
bende de düşünce geliyor büyük ihtimal canım çünkü tablodan önce ateşimi ölçtüğümde düşünce regl olmuştur bakalım ne olacağız canım:26:
evet canım hatta benim ki yarın izin al testi verdikten sonra calisalim diyor sapiga bagladi :))
canım inşallah sonuç iyi çıkar ne zaman çıkar sence
eşimin spermiyogram testini verdik sonuç iki saat sonra çok affedersiniz ama numune çok az geldi bana hatta normalde ilişki sonrasında akan bundan fazla gibiydi. eşimden bilmiyorum neden bu kadar az dedi acaba mastürbasyon olduğu için mı strese mı girdi bilemedim ki ne:s
yok canım fazla olmuyor o konuda takma kafana aşılamada eşim sperm testi verdiğinde bende anammmmm bu ne kadar az evde de mi bukadar çıkıyor demiştim eşimeeşimde evet bukadar demişti yani mastürbasyonla alakası yok canım ay sonuçların çıkmış bende çok anlamam ki ne dedi doktor canım:26:
kuzum doktor çok iyi demiş çok şükür
yok anam benimki he ya azmış bilemedim ki dedi korktuk ama neyse atlattık
senin ateşede iyi gidiyo kuzuya inşallah düşmez var mı elinde test
yusram eşinin sonuçları ne güzel çıkmış kız maşallahinşallah hsgden birşeyin çıkmayacak klomene başlarsın çifter çifter gelir bebişlerin
pofuduğum ateşin düşmemiş kızzzzzz bi test yappppppp
bugün yoğunluktan dolayı arazi işlerinde dolayı giremedim merak etmişsiniz beni kızlarrr sizleri çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?