Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

geçmiş olsun kuzu inşallah bu ay bebeğinde gelir boyun ağrında geçer

bu arada sende evli mutluya dediğimi yaparsan bizim tabloları görürsün canım

tamam canım çok teşekkür ederim

sosyal bulamıyorum o dediğin yeri Sol üstte benim tablom denen bir şey var onun neresine düşüyo tam olarak
cano arkadaşız artıkkkkkk
canlar tünaydın nasılsınız bakalımyusram aman çalışın canım ya perhizi sonra yapsın kız bugünler kaçmazkkya boynum ağrı yapıyor diye arada bakıyorum canım ya
kuzu yarın bitiyor perhiz önce testimizi verelimde
yusram pofuduktan sana arkadaşlık isteği gelmesi lazım onu kabul et cano

kuzum kabul ettim artık arkadaşız
kızlar bu arada yarın ehliyetimi alacam henüz araba kullanamıyorum ama kalsın arabam olursa öğrenirim

öğrendim canım sonununda orayısağol ellerine sağlık kurtarıcı arkadaşım benimmmmmmmm

cano senin bat ne zamandı
bekle batı sonra yap ateş iyi gidiyor ama senin ilk tablo olduğu için gebelik bilinmez
belki düştüğü gün adet olursun (inşallah olmazsın tabi)
benim mesela düşüyor o gün adet geliyor

bende 2011 de aldım ehliyetimi ozaman arabamız vardı ama gıcık eşim vermiyordu şimdi de araba yok ehliyet cüzdanda yatıyortamam canım hayırlısıyla testi verin sonra çalışmaaaaaaaa

bende de düşünce geliyor büyük ihtimal canım çünkü tablodan önce ateşimi ölçtüğümde düşünce regl olmuştur bakalım ne olacağız canım:26:

evet canım hatta benim ki yarın izin al testi verdikten sonra calisalim diyor sapiga bagladi :))
canım inşallah sonuç iyi çıkar ne zaman çıkar sence

evet canım hatta benim ki yarın izin al testi verdikten sonra calisalim diyor sapiga bagladi :))
canım inşallah sonuç iyi çıkar ne zaman çıkar sence

2 gün filan sonra alır sanırım canım:26:çalışın çalışın boşa geçmesin canımsonuçta inşallah güzel çıkar:)

Son düzenleme:
eşimin spermiyogram testini verdik sonuç iki saat sonra çok affedersiniz ama numune çok az geldi bana hatta normalde ilişki sonrasında akan bundan fazla gibiydi. eşimden bilmiyorum neden bu kadar az dedi acaba mastürbasyon olduğu için mı strese mı girdi bilemedim ki ne:s

[TABLE="width: 900"]
[TR]
[TD]SPERMİYOGRAM[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Miktarı[/TD]
[TD] 3 ml[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Renk[/TD]
[TD] opak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Koku[/TD]
[TD] özel[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pH[/TD]
[TD] 8[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Viskozite[/TD]
[TD] normal[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Likefaksiyon[/TD]
[TD] 30 dk[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 30 DAKİKA[/TD]
[TD] :[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Hareketli[/TD]
[TD] %55[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Yavaş Hareketli[/TD]
[TD] %10[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Hareketsiz[/TD]
[TD] %35[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1 SAAT[/TD]
[TD] :[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Hareketli.[/TD]
[TD] %50[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Yavaş Hareketli.[/TD]
[TD] %10[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Hareketsiz.[/TD]
[TD] %40[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Sayı[/TD]
[TD] 283,000,000/ml.[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Mikroskopi[/TD]
[TD] 4-5 lökosit.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yok canım fazla olmuyor o konuda takma kafana aşılamada eşim sperm testi verdiğinde bende anammmmm bu ne kadar az evde de mi bukadar çıkıyor demiştim eşimeeşimde evet bukadar demişti yani mastürbasyonla alakası yok canımay sonuçların çıkmış bende çok anlamam ki ne dedi doktor canım:26:

kuzum doktor çok iyi demiş çok şükür
yok anam benimki he ya azmış bilemedim ki dedi korktuk ama neyse atlattık
senin ateşede iyi gidiyo kuzuya inşallah düşmez var mı elinde test

kuzum doktor çok iyi demiş çok şükür
yok anam benimki he ya azmış bilemedim ki dedi korktuk ama neyse atlattık
senin ateşede iyi gidiyo kuzuya inşallah düşmez var mı elinde test

canım eşim evde bugün pcyi arada o alıyor oyüzden birden çıkmak zorunda kaldım arada bakıyorum canım çok şükür bişey çıkmamış gözün aydın canımevet ya kızlar nirdesiniz ya bende merak ettim işleri mi yoğun acaba canım:26:buarada test yok canım evde ay korkuyorum hem tek çizgi görmekten canım ya

Son düzenleme:
sosyalim merak ettik canım bugün hiç uğramayınca hayırdır inşallah kötü birşey yoktur yada hasta değilsindir umarım canım

yusram eşinin sonuçları ne güzel çıkmış kız maşallah inşallah hsgden birşeyin çıkmayacak klomene başlarsın çifter çifter gelir bebişlerin

pofuduğum ateşin düşmemiş kızzzzzz bi test yappppppp

bugün yoğunluktan dolayı arazi işlerinde dolayı giremedim merak etmişsiniz beni kızlarrr sizleri çok seviyorum

bizde seni seviyoruz canım birşey olmamasına sevindimay canım sanki regl olacağım ya akıntı vs birşey yok hayırlısı olsun bakalım:18:kuzum ben şimdilik çıkıyorum yemek hazırlamam lazım canım çok öptümmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…